Horoscop

HOROSCOP: Fecioarele vor să solicite o mărire de salariu

Nu sunteţi într-o dispoziţie prea bună, deşi aveţi multe de făcut la serviciu şi acasă. Ideile şi proiectele dvs. nu sunt bine primite. Nu este momentul să insistaţi. Aveţi tendinţa să vă impuneţi punctul de vedere.

TAUR
Şeful şi colegii de serviciu vă reproşează că nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de lucru. Nici acasă nu sunteţi tocmai entuziast, spre nemulţumirea familiei.

GEMENI
S-ar putea să aveţi un randament scăzut la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante şi tranzacţiile financiare. N-ar strica să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

RAC
Vă cam lipseşte simţul practic şi nu este indicat să începeţi noi activităţi. Dacă aveţi de luat decizii sau de semnat contracte, amânaţi pe mâine! Aveţi o controversă cu partenerul de viaţă, într-o problemă financiară.

LEU
Vă găsiţi în faţa unei dileme: ori finalizaţi o lucrare importantă la locul de muncă, ori vă ocupaţi de o afacere personală, care se anunţă foarte profitabilă. Speculaţii financiare sunt total contraindicate astăzi.

FECIOARĂ
Intenţionaţi să solicitaţi o mărire de salariu. Nu aţi ales momentul cel mai potrivit! Tocmai acum, colegii de serviciu se plâng că nu sunteţi suficient de cooperant.

BALANŢĂ
S-ar putea să fiţi indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de muncă, reuşiţi să faceţi faţă tuturor sarcinilor, cu ajutorul unui coleg mai în vârstă. Evitaţi speculaţiile de orice fel şi nu vă izolaţi de prieteni!

SCORPION
Astăzi aveţi idei confuze şi nerealiste, iar cei din jur nu reuşesc să vă înţeleagă. Nu este o zi bună pentru afaceri sau investiţii, având în vedere că vă lipseşte simţul practic.

SĂGETĂTOR
Planurile dvs. în legătură cu o afacere s-ar putea să eşueze din cauza ambiţiilor nerealiste. Dacă analizaţi totul cu obiectivitate, veţi vedea că proiectele dvs. se pot concretiza numai cu răbdare şi cu susţinere din partea unei persoane cu experienţă.

CAPRICORN
Starea de confuzie şi lipsa simţului practic vă afectează randamentul la locul de muncă, dar şi relaţiile cu prietenii. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi concentraţi-vă asupra problemelor urgente!

VĂRSĂTOR
Sunteţi indispus din cauza unor probleme sentimentale şi vă refugiaţi în muncă. Vă propuneţi obiective mai realiste şi acceptaţi ajutorul prietenilor.

PEŞTI
Se pare că nu aveţi spor pe plan profesional şi în afaceri. Nu forţaţi lucrurile! În caz contrar, vă veţi irosi energia şi riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea. Vă puteţi baza pe sfaturile prietenilor.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *