Horoscop

Horoscop! Gemeni, este necesar să vă valorificați în timp abilitățile

Săptămâna poate reprezenta o perioadă importantă din viața ta, plină de realizări. Este foarte probabil ca să ți se ceară ajutorul de către colegii de serviciu în privința rezolvării unor probleme complexe. Nu le refuza solicitările. Nu te arata excesiv de încăpățânat, s-ar putea să faci o mare greșeală. 

TAUR

Nu cereți prea mult de la dvs. și de la cei care vă înconjoară. Reaua dispoziție va dispărea curând, pentru că cineva se va gândi să vă laude. Nu ezitați, acceptați-le. Cu cât veți fi mai activi la serviciu, cu atât veți avea succese mai mari. Nu fiți foarte încrezători în forțele proprii, s-ar putea să pierdeți.

GEMENI

Este necesar să vă valorificați în timp abilitățile. Aveți o șansă, nu lăsați să vă scape. Ar fi bine să evitați aventurile și deciziile luate în grabă. S-ar putea să aveți câteva dificultăți minore la birou în partea a doua a săptămânii, dar prietenii și colegii te vor ajuta și situația va reveni la normal.

RAC

Încearcă să-ți evaluezi propriile forțe și să înțelegi de ce ești în stare. Dacă te vei încărca cu noi sarcini, vei fi în stare să le faci față sau nu? Dorințele tale încep să se îndeplinească. Va fi desigur plăcut, dar te va obliga să te gândești mai bine. Visele tale cele mai dragi se vor realiza în curând, ai răbdare și fii înțelept – nu alunga norocul..

LEU

Săptămâna aceasta vei avea mult de lucru. Fiți prevăzători. Calmul și rezistența sunt calități pe care te poți baza. Nu te grăbi să accepți ofertele care ți se fac. Dorințele rezonabile se vor realiza.

FECIOARĂ

Este un moment favorabil pentru rezolvarea multor probleme. Necazurile sunt departe de tine. Acceptă ajutorul din partea celor care îți sunt aproape. Vei rezolva cu succes sarcinile de serviciu și este posibilă o promovare. Încearcă să eviți gesturile teatrale.

BALANŢĂ

Este timpul să faci alegeri în multe domenii. Va trebui să lucrezi în secret. Muncește mult și eforturile tale vor fi răsplătite. Încearcă să nu îți superi rivalii arătându-le de ce ești în stare. Mulțumește-te cu rodul muncii tale.

SCORPION

Poate vă schimbați locul de muncă. Vi se cere să luați decizii rapide și curajoase bazate pe instinct. Realizările personale vor surprinde pe cei din jur. Nu este de dorit să încerci să-ți realizezi scopul propus cu prea mult zel. Ambiția nemăsurată poate face mult rău în afaceri. Putină cumpătare n-ar strica în această perioadă.

SĂGETĂTOR

Este un timp propice realizării ideilor. Beneficiezi de un potențial uriaș – este posibilă o avansare. Săptămâna aceasta totul îți iese așa cum vrei tu, dar n-ar strica să te controlezi puțin. Nu te grăbi să iei decizii importante. Ar fi bine să nu pleci în călătorie săptămâna aceasta.

CAPRICORN

Săptămâna asta se anunță numai bună pentru a-ți asuma noi sarcini care îți pot deschide o nouă pagină în viața personală. Lasă trecutul în urmă, intră în top. Pune punct vechilor afaceri. Șansa și propriile forțe îți permit să faci o mare descoperire.

VĂRSĂTOR

Încearcă să te aduni puțin și lasă pentru viitor ideile noi. Acum ele nu fac altceva decât să-ți creeze neînțelegeri din partea celor apropiați. Fii amabil și dă dovadă de tact pentru a nu-ți ofensa colegii. Se recomandă precauție.

PEŞTI

Probleme deosebite de la birou pot deveni un motiv al încercării tale de a scăpa. Nu trebuie să lași ca lucrurile să se întâmple, iar dacă nu te descurci singur apelează la prieteni. Fii atent, evită reconsiderarea forțelor și a șanselor, îți poate pune în pericol realizarea scopurilor propuse. Planurile nerealiste se vor anula. Nu trebuie să te superi, ia-o doar mai încet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *