Horoscop

Horoscop! GEMENI, reușiți să faceți schimbări majore în viață dvs.

S-ar putea să plecați într-o deplasare neașteptată. Nu este cazul să regretați schimbarea programului: această călătorie poate reprezenta pentru dvs. un nou început. 

TAUR

Sunteți în formă, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astăzi este favorabilă investițiilor, demarării unei afaceri și călătoriilor în interes personal.

GEMENI

Reușiți să faceți schimbări majore în viață dvs., mai ales pe plan profesional și în privința relațiilor sentimentale. Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante.

RAC

În cursul dimineții sunteți anunțat că ați moștenit o sumă mare de bani. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar seara vă pregătiți pentru o călătorie, împreună cu partenerul de viață.

LEU

Este momentul să puneți în practică planurile în legătură cu o afacere foarte promițătoare. Relațiile cu partenerul de viață pot avea de suferit din cauza că neglijați rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de dvs.

FECIOARĂ

Preocupat de problemele personale, aveți tendința să neglijați căminul.
Pentru rezolvarea problemelor importante, vă puteți baza pe intuiție, dar și pe sfaturile partenerului de viață.

BALANŢĂ

Talentul creativ este la cote ridicate și vă poate ajuta să rezolvați problemele profesionale într-un mod original. Relațiile sentimentale sunt bune.

SCORPION

Este posibil să aveți mici dificultăți în cămin. Cu o vorbă bună sau un mic cadou, puteți dezamorsa o situație tensionată. O vizită la prieteni, în cursul serii, readuce armonia și buna dispoziție în relațiile parteneriale.

SĂGETĂTOR

Ziua este favorabilă studiului și comunicării. Puteți obține câștiguri importante din tranzacții financiare. Sunteți anunțat că trebuie să plecați într-o călătorie în interes de afaceri.

CAPRICORN

Nervozitatea vă poate pune într-o situație neplăcută în cămin. Păstrați-vă calmul și dedicați-vă unor activități de rutină. N-ar strica să fiți mai tandru cu partenerul de viață.

VĂRSĂTOR

Deși se pare că aveți multe de rezolvat, odihniți-vă și menajați-vă sănătatea. Împreună cu partenerul de viață, doriți să faceți schimbări în cămin. Nu ezitați!

PEŞTI

Nu este o zi favorabilă călătoriilor. Este momentul să preluați inițiativa în problemele casei și în relațiile sentimentale. Spre seară, prietenii vă invită la o petrecere.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *