Horoscop

Horoscop! Gemeni, sunteți într-o formă intelectuală deosebită

Aveți ocazia să demarați o afacere. Nu vă pripiți. Mai stați doua-trei zile înainte de a lua o hotărâre! Astăzi sunt favorizate relațiile cu partenerul de viața și aveți toate șansele să petreceți împreuna o seară romantică.

TAUR

Nu sunteți prea comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale și sentimentale pot avea de suferit. Nu începeți activități noi, chiar dacă primiți propuneri din partea prietenilor.

GEMENI

Sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Aveți succes în activitățile legate de familie și cămin. Stabiliți-vă clar prioritățile, ca să nu pierdeți timpul.
Ascultați și părerile partenerului de viață!

RAC

Simțiți nevoia să vorbiți cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să credeți că sunteți neglijat. Nu vă lăsați pradă melancoliei.

LEU

S-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de nimeni și de nimic. Riscați să vă izolați. Problemele care vă frământa nu sunt chiar atât de grave cum credeți.

FECIOARĂ

Nu este o zi favorabilă călătoriilor și câștigurilor financiare. Inhibiția și lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eșecuri în afaceri și deziluzii în plan social.

BALANŢĂ

Astăzi sunteți puțin inhibat, motiv pentru care puteți avea dificultăți de comunicare. Evitați ieșirile cu prietenii și, mai ales, cu persoanele importante.

SCORPION

Colegii și familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină oboseala acumulată sau problemele financiare care vă frământă.

SĂGETĂTOR

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedica să vă exprimați clar. Nu faceți investiții și nu cumpărați obiecte de valoare, pentru că s-ar putea să regretați.

CAPRICORN

Astăzi simțiți nevoia să schimbați ceva sau să faceți lucruri noi. Este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare.

VĂRSĂTOR

De dimineață aveți multe probleme de rezolvat, dar aveți suficientă energie pentru a le face față. S-ar putea să întâmpinați dificultăți de natură financiară.

PEŞTI

Lăsați-o mai ușor cu munca și concentrați-vă mai mult spre problemele sentimentale. Amânați-vă proiectele de afaceri, pentru ca s-ar putea sa pierdeți o sumă importantă!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *