Horoscop

Horoscop! LEU, încercați să nu întârziați la serviciu!

Azi nu sunt recomandabile întâlnirile cu prietenii și nici deciziile importante în privința problemelor sentimentale. Aveți ocazia să câștigați sume mici, dar evitați orice fel de speculații. 

TAUR

Este posibil să fiți supărat din cauza piedicilor care vă provoacă întârzieri. Nemulțumirile și nervozitatea pot să vă pună într-o lumină nefavorabilă atât în societate, cât și în familie.

GEMENI

Sunteți hotărât să rezolvați mai multe treburi deodată, deși la prima vedere este imposibil. Reușiți, gratie talentului organizatoric și optimismului care vă caracterizează.

RAC

Astăzi s-ar putea să vă nemulțumească tot ce se întâmplă în jur. Suportați greu glumele colegilor, aveți impresia că munciți mai mult decât ceilalți și șefii nu observă.

LEU

Încercați să nu întârziați la serviciu! S-ar putea să aveți probleme de comunicare. Fiți prudent în relațiile cu colegii și prietenii. Situația financiară nu trebuie să vă îngrijoreze.

FECIOARĂ

Este posibil ca azi să vă fie ceva mai greu, din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Nu este cazul să fiți pesimist, un prieten vă ajută să rezolvați o problemă financiară dificilă.

BALANŢĂ

S-ar putea să nu aveți spor în activitățile intelectuale. Nu sunteți în cea mai bună formă și nici inspirație nu prea aveți. Nu vă pripiți în afaceri!

SCORPION

Astăzi ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri. La serviciu, încercați să nu vă amestecați în problemele care nu vă privesc! În caz contrar, riscați să suferiți un eșec.

SĂGETĂTOR

Aveți tendința să vă asumați prea multe responsabilități. Fiți prudent la serviciu. Atenție și în afaceri, pentru că este posibil ca o persoană de încredere să încerce să vă atragă într-o cursă!

CAPRICORN

Nu vă faceți planuri de investiții, s-ar putea să rămâneți dezamăgit.
Evenimentele neprevăzute care apar de dimineață vă dau peste cap tot programul de azi.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să vă bulverseze neînțelegerile cu o femeie mai în vârstă. Nu vă enervați. Nu vă impacientați dacă nu reușiți să rezolvați o problemă financiară!

PEŞTI

Intenționați să începeți ceva nou, dar sunteți prea nerăbdător. Graba strică treaba! Evitați discuțiile în contradictoriu și terminați ce ați început.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *