Horoscop

Horoscop! LEU, nu vă lăsați dominat de emoții.

Va trebui să căutați noi moduri de a depăși problemele. Veți găsi noi prieteni și relații sentimentale, dacă vă veți alătura unui grup de interes. Căutați să faceți aranjamente convenabile în privința investițiilor financiare. Fiți prudent când este vorba de relațiile personale, ale rudelor sau prietenilor.

TAUR

Nu vă grăbiți să vă acuzați partenerul pentru ceva, dacă nu dețineți nicio dovadă. Trebuie să vă stăpâniți și să nu vă grăbiți să trageți concluzii, bazându-vă pe stări emoționale. Ar fi bine să vă petreceți timpul cu copiii, prietenii și rudele. Veți fi prețuit pentru că vă planificați totul până la ultimul moment.

GEMENI

Simțiți nevoia să vă implicați în activitățile de grup care vă scot din casă și vă pun în circulație. Este timpul să vă trăiți viața din plin. Dacă vă implicați în viața personală a prietenilor, veți da greș. Protejați-vă de cei care vor să vă pună într-o lumină proastă.

RAC

Simțiți nevoia să mergeți mai departe și să vă distrați. Timpul petrecut împreună cu prietenii și rudele va fi relaxant și revigorant. Spiritul deschis va fi admirat de ceilalți. Trebuie doar să vă concentrați pentru a obține ceea ce doriți. Veți putea face rost de bani, dacă reușiți să vă folosiți de mici oportunități investiționale.

LEU

Nu vă lăsați dominat de emoții. Partenerul vostru nu realizează că vă face să vă simțiți în nesiguranță, ar fi bine să vorbiți. Nu lăsați pe nimeni să vă împingă dincolo de limite. Țineți minte, graba strică treaba, iar dacă veți da dovadă de calm, atunci veți fi răsplătit. Nimeni nu trebuie să stea în calea progresului dumneavoastră.

FECIOARĂ

Dacă vreți să fiți în formă, trebuie să munciți mult. Gândiți-vă la aspectele pe care doriți să le îmbunătățiți. Plănuiți o seară romantică cu persoana iubită și discutați despre viitor. Folosiți-vă talentul la serviciu. Veți fi admirat și recompensat pentru abilitatea de a lucra cu detaliile fine și importante. De asemenea, agenda dvs. prevede mai multe călătorii.

BALANȚĂ

Abilitatea de a comunica în mod elocvent vă ajută să cuceriți pe cineva care vă interesează. Nu vă temeți să stați pe poziții și să vă expuneți părerea în fața celorlalți. Nu lăsați micile eșecuri să vă deprime. Încercați să petreceți mai mult timp alături de familie și de cei dragi. Fiți atenți, unul dintre colegii de la locul de muncă va încerca să vă pună într-o situație defavorabilă.

SCORPION

Luați o atitudine pozitivă dacă doriți să alungați îngrijorarea ce v-a cuprins. Faceți schimbări care vă vor ajuta să arătați mai bine, dar și va spori încrederea în propria persoană. Partenerul dvs. este preocupat doar de persoana sa, ceea ce va duce la unele dispute. Încercați să fiți cât mai cinstit față de sentimentele și intențiile personale.

SĂGETĂTOR

Stați mai mult pe acasă. Relaxați-vă și petreceți mai mult timp cu familia. Veți fi supărat din cauza situației financiare, deoarece cheltuiți o sumă importantă de bani. Fiți mai prudent la buget și încercați să vă plătiți datoriile. Ideile inovatoare vor fi binevenite. Deciziile importante vă vor schimba direcția și viitorul în ceea ce privește propria carieră.

CAPRICORN

Nu vă veți descurca cu criticile în această săptămână. Relațiile cu familia vor fi tensionate, din cauza că nu vă îndepliniți obligațiile. Păstrați tonul calm și evitați confruntările. Încercați să fiți cât mai aproape de rude și prieteni. Persoana iubită vrea să petreceți mai mult timp împreună. Petreceți o seară liniștită în doi.

VĂRSĂTOR

Stabiliți noi relații cu persoanele pe care le-ați cunoscut cu ocazia unui eveniment social. Nu-i lăsați pe ceilalți să vă contrazică. Reacționați exagerat față de problemele personale, nu lăsați starea emoțională să vă împiedice la îndeplinirea obiectivelor profesionale. Câțiva colegi s-ar putea să vă pună bețe în roate.

PEȘTI

Va trebui să urmați intuiția dacă vreți să obțineți cele mai bune rezultate. Nu exagerați, dând prea multă importanță lucrurilor. Șantajul sentimental nu va face altceva decât să înrăutățească situația. Nu vă lăsați influențat și aveți încredere în propriile instincte.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *