Horoscop

Horoscop! LEU, săptămâna asta te interesează sentimentele

Fie că este vorba de o problemă sentimentală sau de una financiară caută pe cineva cu experiență care să te asculte și, mai ales, să te ajute. Te-ai putea simți obligat să faci schimbări majore în modul în care îți manevrezi finanțele, poate fi vorba de o a doua slujbă ca să-ți plătești impozitele. Realizezi că ceea ce ai făcut până acum nu te ajută să-ți atingi scopurile, dar noile idei pe care le ai par să-ți arate drumul spre succes.

TAUR

Ești în vervă și te simți confuz. Te doboară rutina zilnică. Ai vrea să fii oriunde, numai acolo unde ești, nu. Folosește-ți în mod constructiv această energie pentru a-ți atinge scopurile propuse. Dacă șeful ți-a dat ție și echipei un nou proiect poate îți vine o idee grozavă ca să-l realizezi. Creierul tău se va depăși pe sine mai ales când vede luminița de la capătul tunelului.

GEMENI

Îi poți molipsi pe ceilalți de dorința ta de a aborda tot ce îți iese în cale. Ia-ți o mică pauză cu prietenii și lasă-ți energia să se refacă pentru sfârșitul săptămânii. Fii sigur că ai analizat toate consecințele posibile și toate angajamentele pe care ți le asumi înainte de a semna contractele. Mai bine să fii sigur decât să-ți pară rău.

RAC

Trebuie să ai în vedere săptămâna asta problemele personale care te vor ține prea ocupat ca să mai ai timp să te întrebi cum te simți. Ții totul în tine până când ajungi atât de stresat, încât sari la ceilalți. Ți se pare că toți încearcă să profite de tine. Ia lucrurile așa cum sunt și gândește-te dacă să spui da tuturor cererilor.

LEU

Săptămâna asta te interesează sentimentele, relațiile cu ceilalți și felul în care te apropii de ei. Ar trebui să-ți analizezi acțiunile. Sentimentele cuiva sunt încă rănite, așa că ar fi timpul să îndrepți ceea ce ai greșit. Păstrează-ți concepția pozitivă și abilitatea în relațiile cu ceilalți. Lucrurile se vor îmbunătăți dacă te decizi să întrebi mai întâi în loc să ceri, pur și simplu.

FECIOARĂ

Inspirația îți oferă șansa încheierii unui proiect care a început cu ceva vreme în urmă. Nu te grăbi să strângi în urma ta. Lasă să fii apreciat pentru abilitățile și talentele tale. Vei învăța mai multe despre tine. Nu te grăbi să începi lucrul la următorul proiect. O discuție cu un vecin sau prieten îți poate oferi șansa avansării în carieră.

BALANŢĂ

Balanțele își dau seama săptămâna asta că ar trebui să renunțe la unele obiceiuri. Poate fi vorba de dietă, de exemplu. Energiile din univers vor susține toate schimbările pe care vrei să le faci. Cere-le și celorlalți să te susțină. Ca să obții succese trebuie să faci schimbările pas cu pas, iar scopurile ți le vei atinge prin perseverență.

SCORPION

Ai nevoie mai mult decât oricând de un spațiu doar al tău și ești nerăbdător să-l obții. Ca apele care vin vijelioase la vale așa îi vei surprinde și tu pe ceilalți prin schimbarea de atitudine. Asta îi va ține la distanță un timp pe ceilalți. Te frământă gânduri legate, cele mai multe dintre ele de relațiile cu ceilalți, dar și de bunurile personale.

SĂGETĂTOR

Ești preocupat de ceea ce primești de la prietenii tai și mai ales de ceea ce ai vrea să primești de la ei. Nu e momentul să îi schimbi poate doar să-ți lărgești cercul de cunoștințe și prieteni care să-ți înțeleagă direcția nouă spre care te îndrepți pentru că anul trecut ai făcut multe schimbări.

CAPRICORN

Din păcate, vei realiza că nu poți avea tot de ceea ce ai nevoie. Relațiile cu cei dragi au fost mai încordate în ultimul timp, mai ales pentru cei care au parteneri romantici. Ceri prea mult de la oameni și chiar dacă nu-ți place ceea ce auzi, învață măcar ceva din asta.

VĂRSĂTOR

Se preconizează schimbări la locul de muncă și de asemenea schimbări în relațiile cu ceilalți. Regulile pe care odată le-ai crezut bătute în cuie pot trece pe locul doi. Păstrează-ți umorul în timp ce ceilalți și l-au pierdut pe al lor. Nu te speria dacă ceilalți au părăsit proiectul la care lucrați împreună, nu vei rămâne singur mult timp.

PEŞTI

Te așteaptă un drum lung către casă. Analizează noile perspective și vezi ce te pândește după colț. Ești bolnav de curiozitatea și rutina zilnică nu este de natură să-ți satisfacă apetitul. Dacă ceilalți nu-ți împărtășesc atitudinea mergi de unul singur. Rezultatul călătoriilor și al aventurilor se va concretiza în idei grozave, indiferent de domeniu.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *