Horoscop

Horoscop! LEU, sunteți hotărât și îndrăzneț.

Fiți atent pe ce cheltuiți banii, ca să nu vă certați cu partenerul de viață! Ar fi bine să acordați mai multă atenție activității profesionale. 

TAUR

S-ar putea ca partenerul de viață să nu vadă cu ochi buni intenția dvs. de a demara noi activități. Fiți mai realist și stabiliți-vă clar prioritățile.

GEMENI

Depășiți dificultățile cu ușurință și aveți succes pe toate planurile. Aveți noroc, mai ales la examene, dar feriți-vă de exagerări. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei.

RAC

Reușiți să vă rezolvați problemele profesionale și de afaceri dând dovadă de îndrăzneală și curaj. Ca să depășiți dificultățile, ar fi bine să țineți seama de sfaturile unei rude mai în vârstă.

LEU

Sunteți hotărât și îndrăzneț. Aveți șanse să faceți schimbări importante, în special pe plan profesional și în afaceri. Este o zi bună pentru parteneriate și asocieri.

FECIOARĂ

Aveți un succes nesperat în afaceri și pe plan social. Colaborările merg foarte bine, iar prietenii vă ajută. Aveți răbdare până vor apărea rezultatele muncii depuse.

BALANŢĂ

Sunteți îndrăzneț și nu vă lipsește spiritul de inițiativă. Este o zi bună pentru călătorii. Puteți avea satisfacții deosebite pe plan social și financiar.

SCORPION

Aveți succes în activitatea profesională, grație ambiției și îndrăznelii de care dați dovadă. Reușiți să rezolvați cu ușurință toate problemele care apar la locul de muncă și în familie.

SĂGETĂTOR

S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebați dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur.

CAPRICORN

S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform așteptărilor și să rămâneți cu un gust amar. Nu vă descurajați! Pur și simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, relaxați-vă. Aveți de gând să cheltuiți o sumă importantă. Fiți prudent, nu este un moment favorabil investițiilor sau cheltuielilor mari!

PEŞTI

Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire. Sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați probleme importante.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *