Horoscop

Horoscop LUNI 30 NOIEMBRIE 2020. Lună Plină în zodia Gemeni

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de fel și fel de dialoguri ciudate, neobișnuite și neașteptate menite să le dea peste cap așteptările și planurile. Nativii pot primi vești și informații neașteptate acum, însă contextul nu va fi neapărat în defavoarea lor, ci mai degrabă va fi menit să-i ajute să conștientizeze cu adevărat care le este direcția. Mai multă atenție la deplasări. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu creadă tot ce aud fără a verifica și fără a trece informația prin filtrul rațiunii.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de evenimente, discuții și negocieri de natură să le schimbe percepția asupra modului în care-și câștigă și administrează finanțele. Nativii pot avea parte de revelații legate de acest capitol care să-i determine să facă schimbări, poate chiar de loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a culege niște roade ale unor proiecte începute în primăvară. Unii nativi pot realiza că trebuie să-și pună în valoare și monetizeze un talent.

 Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de eclipsa de Lună întocmai în zodia lor și evenimentul vine cu schimbări remarcabile legate de viața personală. Nativii pot decide să încheie o relație care nu are viitor și le inhibă evoluția sau pot face schimbări legate de stil de viață, de imagine, de viziune de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că pot fi mai obosiți decât de obicei din cauza energiei puternice ce se revarsă asupra lor și ar fi indicat să se odihnească mai mult și să evite tensiunile cu cei din jur.

 Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de momente de conștientizare puternice. Nativii simt nevoia acută să se desprindă de trecut, să depășească traume, să lase în spate amintiri, deziluzii, să renunțe la vicii și dependențe. Este nevoie de mai multă atenție acordată sănătății și stărilor anxioase și depresive. Refuzul de a socializa nu este cea mai bună variantă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se preocupe mai mult de reînnoirea spirituală și să se aexeze pe spiritualitate și credință, ca răspuns la neliniștile pe care le au.

 Leu
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de dialoguri, mesaje sau vești de natiră să-i facă să conștientizeze mediul în care se află. Nativii se pot îndepărta de anturaje cu care nu mai empatizează, de prieteni alături de care nu se mai regăsesc. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente de conștientizare în ceea ce privește un proiect în care sunt implicați.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară sunt impactați de eclipsa de Lună în sectorul carierei. Nativii pot avea parte de vești și discuții neașteptate cu superiorii de natură să le schimbe planurile. Nu este exclus ca multe Fecioare să se gândească acum serios la schimbarea diecției profesionale sau la abordarea unei strategii diferite de atingere a unor obiective. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mai multă grijă la imaginea pe care o afișează în fața celorlalți.

 Balanță
Cei născuți în zodia Balanță vor trece printr-o perioadă menită să le schimbe principii, convingeri și mentalități. Posibil ca nativii să-și schimbe chiar și viziunea pe care o au vizavi de credință și spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să culeagă roadele a ceea ce au sădit din primăvara și până acum. Poate fi vorba de un curs, o diplomă, un aspect legat de o călătorie.

 Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia la această eclipsă de Lună din Gemeni să încheie o relație ascunsă sau să afle vești surprinzătoare întocmai despre viața intimă. Poate fi vorba de o infidelitate care iese la suprafață. Totodată, este posibil ca acele demersuri financiare, în special legate de bani deținuți împreună cu alții sau de bunuri materiale să se încheie dacp nu aduc beneficii sau perspective de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere nativilor atenție la tot ce ține de zona moștenirilor, taxelor, impozitelor, litigiilor, ratelor, creditelor.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au paret de eclipsa de Lună întocmai în sectorul relațiilor și va fi vorba de un moment al marilor conștientizări. Nativii pot alege să încheie o relație fără viitor, în care comunicarea nu funcționează, sau pot avea parte de o cerere în căsătorie, cu alte cuvinte, să conducă relația pe o nouă treaptă de evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot apărea dialoguri neașteptate și cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să treacă prin evenimente de natură să-i responsabilizeze vizavi de stilul de viață abordat. Nativii pot avea conștientizări legate de felul în care-și desfășoară sarcinile zilnice. Nu este exclus să aibă parte de dialoguri sau vești venite de la locul de muncă care să le dea peste cap planurile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn cere să ia în calcul și varianta unui nou loc de muncă și să aibă mai multă grijă la sănătate.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Eclipsa de Lună în sectorul iubirii și acest context le poate aduce fie încheierea unei relații fără viitor, fie trecerea la un alt nivel în cuplu, poate chiar posibilitatea de a deveni părinți. Cei singuri pot depăși o despărțire și poate chiar pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce culegerea unor roade ale unui proiect creativ început în primăvară.

 Pești
Cei născuți în zodia Pești au parte de dialoguri care aduc momente de conștientizare vizavi de viziunea și raportarea lor la familie și la propria lor persoană. Nu este exclus ca nativii să retrăiască trecutul, să retrăiască experiențe similare care să-i facă să-și dea seama ce anume trebuie vindecat. Pot primi vești neașteptate din partea familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce unora ocazia de a face o schimbare de domiciliu, de a încheia un context legat de locuință. 

cancan.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *