Horoscop

Horoscop MIERCURI 18 NOIEMBRIE 2020. E timpul să treci serios la treabă!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Fantana creativitatii tale functioneaza in fiecare zi ca si cum nici nu exista o zi de maine. Da si iar da din belsug. Oricum, tu trebuie sa fii organizat si in stare sa implementezi toate aceste idei revolutionare care iti apar si poate par doar vise pentru altii. Si puterea ta de orator iti va castiga multi fani astazi, deci lasa la o parte inhibitiile si exprima-te din inima.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai tu un fel de a folosi cuvintele rostite iar astazi vei reusi din plin sa incanti pe cineva cu ele. Ai grija totusi ca sentimentele confuze sa nu se amestece in mod neclar cu ceea ce vorbesti si sa iti impiedice un succes triumfal. Coordoneaza ce simti cu ce spui si cu ce faci. Daca nu simti sa vorbesti, chiar nu o face. Nu este neaparat nevoie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Iata o zi norocoasa pentru persoana iubita pe care o ai ! Te intrebi de ce este acest lucru scris la horoscopul tau ? Pentru ca tu vei rasfata aceasta persoana din plin, veti iesi si la shopping, vei dori sa ii cumperi ceva ce ii face placere chiar daca are un cost mai mare. Vei fi in stare de orice ca sa arati iubirii tale ca nimic altceva nu mai conteaza. Desi iti atingi scopul, bugetul poate avea de suferit. Gaseste calea de mijloc totusi.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Astazi este o zi ce se anunta plina de tot felul de intamplari romantice pline de placere. Discutii cochete si cu tenta erotica, soapte dulci si nimicuri in urechea persoanei iubite, toate acestea iti mai dau o portie din ce inseamna bucuria de a trai. Oricum, imbratisati-va si felicitati-va pentru ca sunt perioade in care relatiile chiar nu rezista in ciuda dulcegariilor.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)
In cazul in care percepi ca ai o gaura mare neagra in buzunar, este timpul sa te uiti ce remedii poti gasi pentru ea. Cei dragi din preajma ta iti solicita bani in mod liber si fara griji, desi cu scopuri intemeiate. Daca cheltui si tu fara chibzuinta, iti vei largi si tu mai rau gaura, mai ales daca doresti sa impresionezi prin bani sexul opus. Esti sfatuit sa iti reamintesti ca timpul inseamna bani si timpul nu se intoarce niciodata.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Trivialitatile ar trebui sa fie ultima ta preocupare azi. Nu lasa lucrurile marunte sa te defazeze. Tine minte ca cel mai mult conteaza imaginea de ansamblu si nu aspectele mici. Nu uita asta, pentru ca ai putea avea de-a face cu prsiune de la locul de munca. Doar ia in calcul toate posibilitatile inainte de a lua orice decizie. Fa-ti timp si pentru a te relaxa si chiar sa meditezi. Aceasta este cheia pentru a stapani pacea mintii intr-o zi agitata ca aceasta.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Poate ca astazi va fi ceva praf pe umerii tai, asa ca da-l jos pentru ca ori de cate ori cazi si te ridici esti mai puternic decat inainte. Abilitatile tale logice si analitice te vor ajuta sa iti gasesti precizia necesara pentru a realiza sarcinile de munca. Iti poti petrece timpul cu o persoana apropiata sau cu persoana iubita, implicat in conversatii ce te stimuleaza.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Se spune ca cele mai bune narcise infloresc foarte devreme dimineata, dar si cele mai bune idei pot veni oricand peste zi. Asa ca trezeste-ti abilitatile de management, pentru ca vei avea nevoie de ele sa iti organizezi multitudinea de idei care te vor bombarda azi. Tine minte, o idee buna iti poate schimba viata exact asa cum un bun poem te poate ajuta sa castigi un partener de viata. Asadar, daca doresti sa pescuiesti iubirea, exprima-te fara inhibitii azi.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Astazi este o zi in care poti avea de luat anumite decizii financiare atat acasa cat si la munca. Daca esti responsabil de un anumit proiect, sa ai incredere in judecata ta si a celor cu care colaborezi ca sa duci lucrurile mai departe, pentru ca increderea este singura posibilitate care iti accelereaza derularea cu succes a proiectului.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Astazi vei fi martorul unei stari superioare a lumii tale emotionale. Aceasta schimbare va veni fie urmare a unei melodii ascultate, a unui film vazut sau doar a unei inspiratii. La munca, oamenii te pot coplesi cu laude pentru toate lucrurile bune pe care le faci si pentru felul de persoana plina de viata care esti.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Aspecte ce tin de bani iti pot lua aproape tot timpul acestei zile. Poate nu iti ramane destul timp sa iti gestionezi toate complexitatile implicate de acest domeniu. Nu este usor sa iesi din tot hatisul financiar si poate iti e greu sa iei decizii ferme, insa experienta si expertiza ta plus modul excelent de a sti cum sa lucrezi cu oamenii te vor sustine sa faci investitii profitabile.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)
Ziua poate incepe cu o dilema dar exact in aceste situatii ies la inaintare abilitatile tale de Pesti. Pe masura ce se apropie seara, vei fi felicitat chiar aplaudat pentru performantele extraordinare pe care le-ai avut peste zi. Universul este generos astazi cu tine si sunt sanse chiar sa bati palma pe noi intelegeri. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *