Horoscop

Horoscopul lunii iulie 2023. Relațiile cu ceilalți provoacă reacții negative care duc la agresivitate

Luna iulie începe cu tensiuni între Uranus și Venus în semne zodiacale fixe și cu Neptun staționar care devine retrograd. Este o perioadă de iritabilitate și conflicte extreme, de rigiditate și obstrucție. După luna plină din 3 iulie, ceața se va risipi treptat și va fi loc de sărbătoare.

Între 1 și 3 iulie sunt zile de dificultăți, greșeli, îndoieli, neliniști, mai ales pentru persoanele cu o organizare mentală delicată. Ar trebui să se abțină de la acțiuni distructive, să fie pregătiți pentru limitări severe și disconfort în primele zile ale lunii. Există o sursă de iritare în mediul înconjurător, relațiile cu ceilalți provoacă reacții negative care duc la agresivitate, conflicte și confruntări.

La început de lună, este important să vă depășiți complexele, temerile și resentimentele! Nu vă bazați pe accidente! În caz contrar, vă puteți afla în situații de control strict, disciplină, constrângere și limitare pe toată perioada retrogradării lui Neptun (1 iulie – 7 decembrie 2023). O planetă staționară se arată întotdeauna strălucitoare, iar Neptun retrograd poate readuce în atenție concepții greșite de mult timp, vechile dependențe și obiceiuri nesănătoase.

Luna plină din 3 iulie în Capricorn, de la ora 14:38, este ultima lună plină în Capricorn când Pluton se află și el în acest semn zodiacal. Un indiciu că următoarea fază a evoluției umane se apropie de sfârșit, urmată de un nou ciclu global. Următoarea lună plină în Capricorn, în apropierea lui Pluto, planeta energiilor colective, a transformărilor, a renașterii, va avea loc peste aproximativ 250 de ani.

Conjuncția din 4 iulie dintre Lună și Pluto retrograd în Capricorn este un aspect important, influențând conștiința și straturile profunde ale psihicului multor oameni. Percepția unor națiuni întregi despre ordinea mondială se schimbă. Apar cauze de trezire dintr-o viață imaginară, idealuri false, inspirate din exterior.

În iulie se înregistrează tensiuni între Uranus, planeta energiilor imprevizibile, și Venus, planeta relațiilor, care se află acum într-o buclă retrogradă, ceea ce este nefavorabil pentru sfera partenerială, mai ales la începutul lunii și la sfârșitul ei. Cu toate acestea, vor fi zile luminoase, luminoase, oportunități de reînnoire a relațiilor și întâlniri romantice neașteptate.

Energiile beligerante ale lui Marte fac loc planetei iubirii și a confortului, Venus, dar merită să ne amintim că Lilith (Luna neagră) în Leu determină fundalul lunii, concentrând dorințele oamenilor, uneori eclipsând rațiunea. Mulți trec prin lecții dificile ale destinului, întâlnind în calea lor oameni care sunt mai mult pentru experiență decât pentru fericirea personală. Interacțiunile conflictuale dintre Uranus și Venus, în creștere și în scădere tăcută, nu vor permite plictiseala în iulie.

Marte intră în Fecioară pe 10 iulie, la ora 14:40, iar tensiunile se reduc după aceea. Lupta, pasiunea și drama fac loc stabilității și calmului emoțional până pe 17 iulie. A doua decadă a lunii este un moment pentru dialog și concesii reciproce, muncă intenționată și autodeterminare. Folosește această perioadă pentru a-ți construi o fundație, pentru a te pregăti pentru dificultățile care sunt foarte probabile în ultima săptămână a lunii.

11 iulie la ora 07:11 Mercur intră în Leu și activează talentele creative și oratorice, dorința de a fi în centru, de a comunica, de a călători. Urmează o săptămână pozitivă, energiile planetare te ajută să te recuperezi, să-ți pui ordine în gânduri. Apar o mulțime de informații interesante și sunt mai frecvente activitățile de grup legate de artă și divertisment. Dar, de asemenea, trecând prin Leu, Mercur face aspecte dificile cu Jupiter și Uranus, din 17 iulie până în 24 iulie, și se află în conjuncție cu Luna Neagră, creând circumstanțe pentru trișori, hoți și propagandiști. Așadar, fiți vigilenți, nu cedați provocărilor și tentațiilor!

Luna Nouă din 17 iulie în Rac, la ora 21:31, deschide o nouă lună lunară, care va fi în general favorabilă relațiilor de familie, comunicării cu rudele, ocupării bunurilor și locului de reședință. Bineînțeles, dacă există probleme nerezolvate cu familia și cu cei dragi, proceduri de divorț, conflicte familiale acute, această lună nouă va activa și astfel de subiecte.

Luna lunară care vine activează sfera senzuală, pe fondul retrogradării lui Venus din 23 iulie aduce în discuție povești de dragoste de lungă durată, evenimente importante în relațiile personale, dar și temeri, infidelități, despărțiri, greșeli făcute în relațiile cu partenerii romantici, soții.

Ziua de 18 iulie marchează începutul unui nou ciclu social. În această zi, Nodurile Lunare schimbă axa semnelor zodiacale: Nodul Ascendent intră în zodia Berbecului, respectiv Nodul Descendent intră în zodia Balanței. Din 18 iulie 2023 până la jumătatea lunii ianuarie 2025, Nodurile Lunare se vor deplasa pe axa relațiilor, semn favorabil pentru rezolvarea conflictelor existente, inclusiv a celor dintre state. Începe o perioadă de acorduri, de refacere a legăturilor la toate nivelurile.

Între 23 iulie și 4 septembrie 2023, planeta iubirii și a relațiilor va intra într-o fază de mișcare retrogradă în semnul Leului. O perioadă nefavorabilă pentru primele căsătorii. Tot pe 23 iulie, la ora 04:50, Soarele intră în semnul Leului, domiciliul său. Începe o perioadă de clarificare, de conștientizare, de dezvăluire a relațiilor de cauză și efect în conturarea stării actuale de lucruri. Venus nu este responsabilă doar de relațiile dintre oameni. Banii sunt, de asemenea, sfera de influență a planetei. Cu perfida Lună Neagră în Leu, va fi greu de rezistat tentațiilor sale. Aveți grijă de resursele voastre, atât materiale, cât și personale! Persoanele cu un psihic puternic și sănătos, cu reacții prompte și gândire practică vor putea rezista influențelor sale.

27 iulie, conjuncția dintre Mercur și Venus retrograd în Leu, cu Uranus în conflict cu Luna Neagră în aceeași zi – un vârtej de energii ambigue ar putea aduce tot felul de lucruri. Ne dăm examenele de maturitate! În niciun caz nu te implica în scandaluri publice, stai departe de tot ceea ce nu te privește, altfel va rămâne o urmă neplăcută pentru mult timp. Pot exista declarații de mare anvergură din partea unor oameni de stat, a unor lideri de țară, a unor personalități celebre care vor influența evoluțiile ulterioare.

Pe 29 iulie, la ora 00:31, Mercur intră în Fecioară, unde are statut de conducător. În același semn zodiacal, planeta intră în retrogradare în luna august. Adică, Mercur se va afla în Fecioară pentru o lungă perioadă de timp – până la 5 octombrie 2023. Fondul energetic al tranzitului este favorabil pentru reprezentanții semnelor de pământ: Fecioară, Capricorn, Taur. Conexiuni utile vor apărea în această perioadă, mai degrabă chiar din trecut. Oamenii devin mult mai calmi și tind să construiască relații de afaceri puternice. Va apărea o înțelegere a ceea ce trebuie să faci și cum să faci bani.

Iulie 2023 va fi amintit pentru evenimente luminoase în sfera parteneriatelor personale și de afaceri, construirea de noi conexiuni pe baza celor vechi, reconsiderarea rolului propriu în relații. Este o lună a deciziilor responsabile, a autodeterminării, a analizei situațiilor din trecut și a corectării greșelilor. Există șansa de a depăși o criză de viață dacă îți evaluezi corect capacitățile și modul în care acestea corespund nevoilor tale. Poate că există o exagerare de o parte sau de alta. În iulie, vor exista întâlniri fatidice, nu neapărat de natură plăcută, dar sunt necesare pentru a ieși din cercul vicios prin depășirea de sine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *