Horoscop

Horoscop! PEŞTI, cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveți.

Se anunță o zi deosebită, cel puțin pe plan sentimental. La o petrecere, faceți cunoștință cu o persoană deosebită. S-ar putea ca atracția să fie reciprocă și să ajungeți la o prietenie durabilă. 

TAUR

Sunt șanse să faceți un pas foarte important în viață. Păstrați-vă calmul și mergeți înainte, dacă sunteți hotărât. Ar fi bine să nu neglijați problemele profesionale.

GEMENI

Sunteți dezamăgit din cauza unui eșec financiar și deveniți indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Fiți mai optimist și mai activ. După-amiază, s-ar putea ca o rudă să vă facă o surpriză plăcută.

RAC

Eșecul într-o afacere vă ambiționează și sunteți tentat să vă asumați mai multe riscuri. Nu este cazul să vă lăsați descurajat. Pur și simplu, nu este o zi bună pentru afaceri.

LEU

Schimbările de care aveți parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate, aveți o vervă deosebită și puteți lega cu ușurință prietenii noi. Nu este exclus să stabiliți o relație care va evolua rapid către căsătorie.

FECIOARĂ

Vă reîntâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune. Puteți să țineți cont de intuiție, dar nu neglijați sfaturile unei femei mai în vârstă!

BALANŢĂ

Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației.

SCORPION

Este o zi favorabilă deciziilor importante. Puteți să vă faceți planuri serioase în ceea ce privește relațiile sentimentale. Este posibil să reîntâlniți un prieten vechi și să reînnodați relațiile.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă farmecă. Fiți prudent și modest. În privința afacerilor, ar fi bine să nu riscați nimic. Puteți să vă bazați pe intuiție.

CAPRICORN

Sunteți inventiv, bine dispus și gata să întindeți o mână de ajutor oricui are nevoie. Reușiți să vă afirmați la locul de muncă. Relațiile cu prietenii și familia sunt foarte bune.

VĂRSĂTOR

Aveți șanse să cumpărați un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. Este posibil să vă schimbați programul din cauza unor probleme de serviciu.

PEŞTI

Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveți. Relațiile parteneriale au o evoluție foarte bună. Sunteți dispus să vă ajutați colegii și să le oferiți sfaturi utile.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *