Horoscop

Horoscop! PEŞTI, schimbările de la locul de muncă vă nemulțumesc.

Aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveți încredere și să vă temperați orgoliul. 

TAUR

Vă indispune un eșec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toate vă sunt potrivnice.

GEMENI

Nici nu ați terminat bine o lucrare importantă și deja vă gândiți să începeți alta, spre nemulțumirea întregii familii. Nu exagerați cu munca.

RAC

S-ar putea să ratați un obiectiv important și să deveniți irascibil. Nu vă descărcați nervii pe familie. Mai bine căutați cauzele eșecului!

LEU

Este posibil să aveți mici divergente cu partenerul de viață, care vă reproșează lipsa de afectivitate și că acordați afacerilor prea multă importanță.

FECIOARĂ

Aveți sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară și sunteți pus pe ceartă. Discutați calm, până lămuriți situația.

BALANŢĂ

Vă confruntați cu dificultăți pe plan sentimental și sunteți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Munca din ultima vreme își arată rezultatele.

SCORPION

S-ar putea să plecați într-o călătorie. Puteți fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune. Fiți mai diplomat!

SĂGETĂTOR

Aveți ocazia să intrați într-o afacere, dar nu vă grăbiți. S-ar putea să fiți confuz și să nu luați decizii inspirate. Aveți șanse de reușită, dacă vă stăpâniți impulsivitatea și dați dovadă de răbdare.

CAPRICORN

Din cauza dificultăților financiare, nu vă simțiți în largul dvs. Evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri!

VĂRSĂTOR

S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că refuzați să mergeți în vizită la rude. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri. Evitați speculațiile financiare!

PEŞTI

Schimbările de la locul de muncă vă nemulțumesc. Stăpâniți-vă nervozitatea, pentru că riscați să complicați situația și mai mult. O rudă mai în vârstă încearcă să-și impună punctul de vedere.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *