Horoscop

(HOROSCOP) Peştii pot fi nervoşi, aşa că nu-i supăraţi!

Berbec 
Astăzi va apăraţi cu succes poziţia, dar trebuie să utilizaţi cuvintele potrivite pentru a îi convinge pe alţii de integritatea dvs. Ascultaţi ceea ce va spun cei dragi, nu neglijaţi familia sau locul de muncă.

Taur 
Taurii nu trebuie să se enerveze astăzi. Unii dintre dvs va aflaţi într-un impas şi aveţ nevoie de a face o schimbare. Dacă doriţi să va îndepliniţi dorinţele, atunci trebuie să acceptaţi şi alte puncte de vedere.

Gemeni 
Astăzi va bazaţi pe negocieri şi veţi fi destul de convingător, dacă aveţi nevoie de a vinde ceva cuiva. Este o zi deosebit de favorabilă pentru examene, prezentări şi organizare de evenimente sociale. Chiar dacă nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie, contactul cu oamenii va avea un efect de stimulare.

Rac 
Puteţi avea un sentiment că totul este împotriva dvs. Dacă aveţi o problema cu şeful dvs sau cu un coleg, încercaţi să ajungeţi la un acord. Dacă doriţi să schimbaţi ceva în stilul dvs de viaţă, trebuie mai întâi să cereţi nişte păreri, pentru a nu face vreo greşeală.

Leu 
Leii sunt dornici de a comunica cu oamenii din jurul lor. Deci, nu petrec o zi la domiciliu sau la birou, ci înconjuraţi de oameni care pot împărtăşi ideile lor. Dacă aţi amânat o întâlnire, acum este momentul potrivit pentru a o reprograma.

Fecioara 
Dacă astăzi între dvs şi un prieten sau coleg apar unele neînţelegeri, spuneţi mai bine clar ceea ce credeţi şi ce nu va place. În dragoste, nu va neglijaţi partenerul de dragul comodităţii – confortul în relaţie este un lucru bun, dar nu atunci când cheltuiala este numai a unui singur partener.

Balanţă
Astăzi la locul de muncă veţi reuşi să îi influenţaţi pe alţii. Este o zi potrivită pentru călătorii de afaceri şi pentru menţinerea contactelor de afaceri în străinătate.

Scorpion 
Scorpionii pot obţine bani prin încheierea unei afaceri de succes sau prin oferirea unor informaţii interesante care pot fi valoroase pentru muncă dvs. Dacă muncă dvs este legată de scris, astăzi veţi avea o zi plină de succese.

Săgetător 
Astăzi va este greu să va opriţi într-un singur loc. Acest lucru nu va deranjează, deoarece întâlnirile şi discuţiile vor aduce o briza proaspătă în viaţă dvs de zi cu zi. Seară puteţi ieşi cu prietenii sau să mergeţi la o petrecere.

Capricorn
Este o zi fructuoasă pe plan oficial. Reuniunile va vor aduce beneficii şi va puneţi cu uşurinţă de acord cu persoanele cu care comunicaţi. Încercaţi să fiţi mai flexibili şi să va puneţi în aplicare obiectivele. Fiţi mai toleranţi la nevoile partenerului.

Vărsător 
Astăzi nu trebuie să va petreceţi timpul singuri. Încercaţi să va descărcaţi cuiva drag de ceea ce se întâmplă în sufletul dvs. Întâlnirile cu prietenii şi contactele sociale va pot fi de folos, aşa că acordaţi-le mai multă atenţie.

Peşti 
Nu va faceţi griji dacă astăzi va simţiţi dezorientaţi sau chiar nervoşi. Încercaţi să găsiţi o modalitate de a scapă de monotonia din viaţă de cuplu. Este o zi deosebit de utilă pentru dvs, dacă sunteţi implicaţi în muncă ce are legătură cu scrisul. Este necesar să va vizitaţi rudele.

sursa: bewoman.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *