Horoscop

HOROSCOP: Peştii vor avea probleme create de o persoană invidioasă

Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar sunteţi hotărât să întoarceţi lucrurile în favoarea dvs.

TAUR
Munca din ultima perioadă începe să îşi arate roadele. Aveţi satisfacţii pe plan social şi financiar. Vă puteţi asigura succesul în continuare prin rigurozitatea şi seriozitatea care vă caracterizează.

GEMENI
Sunteţi hotărât să vă asumaţi noi responsabilităţi. Conjunctura este favorabilă activităţilor intelectuale. Aveţi ocazia să vă afirmaţi. Cei din jur – şi în special o persoană de sex opus – nu pot să nu vă remarce farmecul.

RAC
Deşi aveţi o zi încărcată, reuşiţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. Lipsa banilor vă deranjează, dar nu reprezintă un obstacol de netrecut.

LEU
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală care nu vă dă pace de la o vreme. Un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Plecaţi în vizită la prieteni, împreună cu persoana iubită.

FECIOARĂ
Puteţi avea succes într-o scurtă călătorie de afaceri. Fiţi prudent şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. Reuşiţi să clarificaţi o problemă sentimentală mai veche.

BALANŢĂ
Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. Colaboraţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi vă întâlniţi cu persoane importante.

SCORPION
Survin mai multe schimbări de program. Nu vă faceţi griji, pentru că totul va ieşi bine! Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care vă ajută să rezolvaţi o problemă profesională.

SĂGETĂTOR
Aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. Sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect de valoare. Nu neglijaţi odihna!

CAPRICORN
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat.

VĂRSĂTOR
Aveţi o stare de spirit excelentă, astfel încât relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Singurul lucru care vă nemulţumeşte este situaţia financiară.

PEŞTI
Este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceţi griji! O rudă mai în vârstă vă ajută să înţelegeţi că aşa-zisele probleme sunt create de o persoană invidioasă.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *