Horoscop

Horoscop sănătate pentru toate semnele zodiacale pentru luna decembrie 2022

La final de an, horoscopul te sfătuiește să asculți “clopotele” organismului și să apelezi la ajutor profesional dacă este necesar.

Ultima lună a anului este un moment bun pentru a vă face ordine și pentru a vă stabili prioritățile. În același timp, să nu uităm că sănătatea este o parte integrantă a vieții pentru noi toți.

Berbec

În decembrie, persoanele din acest semn zodiacal ar trebui să adauge mai multă activitate fizică și sport în viața lor. Este necesar să vă ascultați corpul și să îl puneți în ordine. Vitaminele, regimul zilnic vă vor corecta sănătatea și vă vor da un plus de energie.

Taur

Taurii ar trebui să acorde o atenție deosebită la ceea ce le ia energia. Astrologii recomandă renunțarea la obiceiurile proaste. Rezultatul nu va întârzia să apară – viața ta va căpăta o cu totul altă dimensiune, pentru că un corp sănătos, după cum se spune, înseamnă o minte sănătoasă.

Gemeni

Fondul psiho-emoțional al Gemenilor lasă de dorit în decembrie. Nu vă suprasolicitați. Trebuie să vă aduceți corpul în echilibru. Normalizarea unui somn bun de opt ore și a unei activități fizice moderate va contribui la acest lucru.

Rac

În această lună, practicile și medicina orientală – acupunctură, ceremonia ceaiului, fumigații, gimnastică și seturi de exerciții speciale de qigong – vor sprijini și reface corpul de Cancer. Meditația și afirmațiile ar trebui să fie o caracteristică obișnuită a semnului zodiacal.

Leu

În decembrie, Leii vor fi cuprinși de un val emoțional care va avea un impact negativ asupra bunăstării lor fizice. Astrele avertizează că semnul zodiacal se va simți obosit tot timpul. Merită cât mai mult posibil să acordați atenție sănătății, să scăpați de obiceiurile proaste și să începeți să mergeți la sala de sport.

Fecioara

Răcelile și imunitatea redusă sunt lucrurile care vor deranja și vor consuma energia Fecioarei în ultima lună a anului ieșean. Corpul cere odihnă. Este necesar să aveți răbdare, să nu tergiversați și să începeți tratamentul adecvat în timp util.

Balanță

În decembrie, trebuie acordată o atenție deosebită dietei și nutriției. Astrologul Irina Pavlyukova le recomandă reprezentanților semnului zodiacal să nu mănânce prea mult și să nu suprasolicite tractul gastrointestinal. Este timpul să urmezi o dietă și să începi să iei vitamine. Acest lucru vă va da energie și putere.

Scorpion

Astrele îi sfătuiesc pe Scorpioni să nu ia ușor posibilitatea unor mici disconforturi și oboseală. Există posibilitatea ca acest disconfort să fie mai neplăcut decât pare la prima vedere. Dacă corpul vă “sugerează” ceva, nu-i ignorați “indiciile”. Dacă există simptome îngrijorătoare în corpul dumneavoastră, ar trebui să consultați un medic.

Săgetător

Un lucru care ar putea fi invidiat în luna decembrie în ceea ce privește sănătatea sunt Săgetătorii. Vitalitatea semnului zodiacal este la cote maxime. Cu toate acestea, nu exagerați cu activitatea fizică. Mai ales după data de 29 decembrie, când toate semnele zodiacale se vor afla sub influența lui Mercur retrograd și există un risc mai mare de răniri de tot felul.

Capricorn

Ultima lună a anului cere acțiune din partea Capricornilor: exercițiile fizice regulate vor ajuta la creșterea imunității și la rezolvarea multor probleme. În acest moment, astrele îi sfătuiesc pe Capricorni să înceapă să lupte împotriva a tot ceea ce le stă în cale: ar putea fi vorba de excesul de greutate sau de obiceiuri proaste.

Vărsător

Te-ai gândit prea mult în ultima vreme și ai fost nervos. Și, după cum se spune, toate bolile provin de la nervi. Astrologul îi sfătuiește pe reprezentanții semnului zodiacal să încerce să doarmă suficient, să înceapă să facă exerciții fizice în mod regulat, să iasă mai des la plimbare în aer liber. Vărsătorii ar trebui, de asemenea, să încerce să își îndrepte atenția către aspectele pozitive, iar viața va începe să se schimbe.

Pești

În decembrie, astrele îi sfătuiesc pe Pești să acorde atenție oaselor și articulațiilor. Ar trebui să evitați temporar mișcările bruște și ridicarea de greutăți. Astrele recomandă ca Peștii să acorde atenție exercițiilor fizice ușoare și să consulte întotdeauna un specialist cu experiență.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *