Horoscop

Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2016

Abia de joi te vei simţi mai bine şi acest lucru se va vedea şi pe plan profeional. Dacă eşti singur, e posibil să nutreşti sentimente pentru un coleg de serviciu.

Taur

Luna neagră se va situa în casă schimbărilor pentru zodia Taur, semn că relaţiile tale vor fi afectate în această săptămâna. Nu trebuie să te gândeşti neapărat la aspecte negative, căci se pot întâmplă şi lucruri bune. Vor există discuţii cu partenerul de viaţă şi veţi pune la punct aspecte ale vieţii voastre pe care le-aţi tot ascuns sub preş până acum.

Din punct de vedere profesional, anumite detalii care va privesc carieră se vor aşeza. Veţi avea parte de un noi început undeva la mijlocul săptămânii, ce vine cu o mulţime de satisfacţii.

Horoscop săptămânal 1-7 februarie 2016 Gemeni

Vei începe săptămâna prost, pentru că încă de luni vei avea o stare generală proastă, întărită de anumite probleme la locul de muncă. Colac peste pupăză, nici fizic nu te vei simţi prea bine. Mai bine mergi la un medic sau i-aţi chiar concediu medical dacă e posibil.

Pe plan social vei stă, însă, foarte bine. Vei da la o parte prieteni care nu ţi-au fost alături la greu, care ţi-au înşelat încrederea sau care te-au păcălit la bani. Parteneriate noi se întrevăd, în special unele care îţi vor aduce şi beneficii pe plan financiar. Fă-ţi timp să analizezi şi relaţia de cuplu şi nu mai amână să vezi lucrurile rele care, de fapt, sunt sub nasul tău!
Rac

Luna te afectează în mod negativ, în special în casă sănătăţii. Nu exagera cu prăjelile, grăsimile sau alcoolul şi ar fi bine să te apuci şi de exerciţii fizice. Atât timp cât eşti echilibrat, nu rişti să ai probleme.

Marţi şi joi nu vei avea nişte zile prea bune, căci sarcinile de serviciu îţi vor ocupă tot timpul şi îţi vor consumă energia. Vei fi implicat într-un război al orgoliilor de care ar fi bine să te ţii la distanţă.

Leu

Se anunţă o săptămâna plină de surprize (şi plăcute şi neplăcute) pe plan profesional. Vei culege şi rezultatele acestui lucru vineri. Până atunci vei avea bătăi de cap cu temene limita, colegi care îţi pun beţe în roate, dar şi de laude pentru profesionalismul de care dai dovadă. Spre finalul săptămânii, astrele te încurajează şi te sprijină.

Dacă eşti singur, pe la mijlocul săptămânii vei simţi din nou fluturi în stomac. Cel după care ţi se vor aprinde călcâiele e mai aproape decât ai crede!

Fecioara

Sănătatea nu e punctul tău forţe. Ori o răceală, ori o durere îţi va strică săptămâna. Totuşi, la finalul acestei perioade te vei simţi din nou plin de energie.

Nu te lasă păcălit de oportunităţi de a câştigă bani ce apar de nicăieri! Jocurile piramidale sau locurile de muncă „unde nu trebuie să faci nimic” nu sunt soluţia şi tu o ştii foarte bine, în subconştientul tău!

Balanţă

La mijlocul săptămânii astrele îţi oferă posibilitatea de a comunica mai uşor şi de a-ţi exprimă ideile clar şi limpede. Profită de acest lucru şi spune-ţi punctul de vedere la locul de serviciu, mai ales că sunt multe lucruri care nu ţi se par tocmai în regulă.

Ai grijă cu cheltuielile, căci chiar dacă banii par să vină la ţină, la fel de uşor pot să şi plece… Relaţia de cuplu va merge că pe roate toată săptămâna, ba chiar veţi avea parte de momente speciale.

Scorpion

Eşti genul de persoană care nu se tratează după ureche, aşa că cel mai bine ar fi să mergi la medic imediat ce te simţi rău! Această săptămâna nu se prezintă deloc bine pentru starea ta de sănătate!

Săptămâna această nu e deloc bună pentru ţine, căci va fi şi tensionată, mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu familia. Vei avea ceva probleme cu părinţii.

Săgetător

Nu te forţă să faci o mulţime de lucruri, doar pentru a brava, căci starea ta fizică nu îţi va permite să te suprasoliciti. Şi nici tentaţiile nu ar trebui să te atragă prea mult, mai ales dacă vin sub formă unor oportunităţi de a câştigă bani cu uşurinţă. Ia-ţi gândul de la această idee, căci nu are nicio şansă de a se concretiza.

Mai bine găseşte o cale prin care să îţi recapeţi energia. Aşa vei reuşi să duci la bun sfârşit şi sarcinile de serviciu, să împaci şi partenerul de viaţă, să te înţelegi şi cu părinţii. Cu alte cuvinte să reuşeşti tot ce îţi propui.

Capricorn

Vei fi foarte motivat şi extrem de terminat să îţi îndeplineşti planurile. Dacă este vorba despre un nou proiect sau despre ceva care îţi solicită intelectul şi imaginaţia, poate ar fi mai bine să îţi acorzi şi puţin timp de gândire, puţin răgaz pentru că mintea stă să se odihneaca. Cu atât mai mult cu cât vei avea şi ceva probleme cu şefii, care vor pune presiune cu ţine.

Vei avea şi probleme de cuplu, undeva spre finalul săptămânii, căci va aduce în discuţie subiecte care va poate aduce la cuţite. Veşti bune pentru Capricornii singuri care vor avea o putere de atracţie deosebită!

Vărsător

Vei simţi mai mult nevoia de a stă singur. Asta nu înseamnă să îţi abandonezi prietenii sau să uiţi de cei dragi. Nu uită că şi o seară în oraş este foarte bună pentru a-ţi readuce bună dispoziţie.

Spre finalul săptămânii, vei dori din nou să stai alături de prieteni şi aceştia îţi vor acapara toată atenţia. Ai grijă, căci partenerul tău s-ar putea să fie nemulţumit de acest lucru!

Peşti

Nu vei avea mari probleme în această săptămâna. Vei avea parte de o propunere de afacere pentru care ai nevoie de ceva timp că să o cântăreşti şi poţi apela la ajutorul unui prieten pentru acest lucru. Încearcă să îţi dai seama dacă te-ar putea duce spre o pistă greşită, căci se previzionează o trădare în configuraţia astrală a săptămânii pentru zodia Peşti. 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *