Horoscop

HOROSCOP: Socoteala de acasă a FECIOARELOR nu se potriveşte cu cea din târg

Gemeni
Ai mari sperante legate de un nou proiect si faci tot ceea ce iti sta in puteri pentru a te asigura ca va iesi dupa cum vrei tu. Din punct de vedere personal, lucrurile evolueaza in avantajul tau.

Rac
Ai uitat de un eveniment important pentru o persoana draga si acum suporti consecintele. Abia dupa ce pui la cale o surpriza iesita din comun vei face ca lucrurile sa fie ca inainte.

Leu
Esti plin de energie si ai chef de mers foarte mult pe jos. Inca de dimineata iti faci planuri pentru seara si daca iti vei pastra calmul, le vei putea respecta cu strictete.

Fecioara
Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca ar fi mai bine sa nu iti faci mari planuri pentru cumparaturi astazi pentru a nu fi dezamagit cand observi ca nimic nu iti iese cum sperai.

Balanta
Vei avea parte de o zi foarte agitata. O sa fii mai mult pe drumuri si simti ca ai inima in gat din cauza a ceva ce trebuie facut de un apropiat. Multe telefoane, emotii si zarva in viata ta.

Scorpion
Nu ai luat in serios cererile unui sef si acum a venit timpul sa dai socoteala pentru asta. Daca nu vorbesti cum trebuie, cui trebuie, cand trebuie, este posibil sa ai probleme grave.

Sagetator
Esti foarte eficient la locul de munca, insa vei intampina cateva dificultati acasa, unde vei avea parte de cateva mici discutii neplacute cu partenerul de viata. Nu este ceva grav, doar ca nu sunteti de acord in ceea ce priveste petrecerea weekendului.

Capricorn
Ai senzatia ca te sufoci in casa si vrei sa stai cat mai mult timp afara. Chiar daca vremea nu va permite o plimbare in parc, tot gasesti o solutie sa stai cat mai putin timp in casa.

Varsator
Esti plin de secrete si nu vrei sa spui nimanui motivul pentru ca zambesti incontinuu. Desi nu le impartasesti nimic, apropiatii se vor bucura pentru tine si vor rade alaturi de tine.

Pesti
Ai o stare interioara foarte buna, cum nu ai mai avut de mult timp si asta te face sa te simti foarte bine in compania celor din jur si ei la randul lor sa nu vrea sa mai plece de langa tine.

Berbec
Energia de care dai dovada te va ajuta foarte mult in terminarea unui proiect pe care l-ai tot amanat si de care nici acum nu iti vine sa te apuci, insa este urgent.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *