Horoscop

Horoscop! Taur, săptămâna aceasta va fi liniștită

Săptămâna aceasta va fi plină de evenimente. Se pot ivi probleme legate de prieteni şi de colegi. Marţi va fi o zi marcată de emoţii intense. A doua jumătate a săptămânii îţi va deschide noi oportunităţi. Probabil este vorba de o nouă slujbă. 

TAUR

Săptămâna aceasta va fi liniştită. Oricum, încearcă să fii atent în discuţiile cu persoane cunoscute care ar putea să încerce să te înşele. Este posibil să-ţi dedici timpul liber pentru acumularea de noi cunoştinţe.

GEMENI

Mai renunţă la ambiţiile tale şi încearcă să nu te cerţi cu colegii din cauza problemelor de serviciu. Ascultă observaţiile şefului cu sentimentul că sunt în avantajul tău, în situaţia dată este mai bine să nu spui nimic. Găseşte-ti timp pentru tine însuţi şi încearcă să-ţi pui gândurile în ordine.

RAC

Te-ai instalat pe creasta valului atât din punct de vedere profesional, cât şi al realizărilor la modul general. Principala sarcină este finalizarea proiectelor începute şi mai ales încrederea în forţele proprii. Încearcă să profiţi de momentele favorabile.

LEU

Norocul tău va fi săptămâna aceasta schimbător, îţi va aduce deopotrivă urcuşuri şi coborâşuri. Este necesar să ai răbdare şi înţelepciune, pentru a fi capabil să te lansezi pe aripile succesului. Poate că este nevoie să-ţi calmezi nerăbdarea în susţinerea micilor interese.

FECIOARĂ

Ai muncit mult şi cu folos, acum este timpul să te odihneşti. Dacă nu ai şansa asta, măcar încearcă să nu mergi împotriva valului creat la locul de muncă. Dă dovadă de multă atenţie pentru a nu ajunge la neînţelegeri cu vechii prieteni.

BALANŢĂ

S-ar putea să ai probleme cu şeful. Încearcă să nu strici relaţiile bune pe care le ai cu colegii. Este mai bine să dai dovadă de tact şi înţelegere, decât să insişti într-o anume privinţă. Persoane care nu au ştiut să te aprecieze îţi vor acorda atenţie.

SCORPION

Încrederea în propriile forţe în domeniul afacerilor îţi va permite să obţii stabilitatea. Foloseşte acest moment de succes pentru a te orienta în mijlocul oportunităţilor care ţi se deschid. Ascultă sfaturile prietenilor tăi.

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta va fi plină de momente emoţionale. La începutul săptămânii te vei confrunta cu şeful, dar este mai bine să faci concesii cu sentimentul că tu ai dreptate şi cu aerul de om independent decât să complici situaţia.

CAPRICORN

Încercările şi tentaţiile sunt de domeniul trecutului. Gândeşte-te la dezvoltarea ta spirituală. Săptămâna îţi va aduce schimbări. Poate fi vorba de cercul cunoştinţelor şi de sfera intereselor tale. Încearcă să înţelegi situaţia judicios şi în detaliu.

VĂRSĂTOR

Alege tactica corectă în rezolvarea problemelor şi vei fi capabil să-ţi convingi colegii. Munca va merge mai repede şi mai uşor. Dacă ceva din afacerile curente nu-ţi place cum decurg, este mai bine să te abţii de la comentarii.

PEŞTI

Este o perioadă propice în multe privinţe. Nu pierde timpul preţios. Săptămâna asta poţi să faci atât de multe aşa cum nu ai visat vreodată. Rezultatele muncii îţi vor aduce satisfacţii morale, iar prietenii tăi se vor bucura sincer pentru tine.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *