Actualitate

HOROSCOP // Vărsătorii au parte de o zi ciudată

Taur

Depui eforturi însemnate pentru a te perfecţiona în diferite domenii care îţi plac. De asemenea, petreci mult timp în aer liber şi socializezi.

Gemeni

Nu ai tocmai energia necesară pentru toate lucrurile pe care îţi doreşti să le faci, însă te simţi bine din punct de vedere spiritual. În fond, reuşeşti să-ţi încarci bateriile.

Rac

Simţi nevoia să te afli aproape de oameni, să te conectezi cu ei, să faci planuri cu prietenii şi cu acea persoană specială din viaţa ta.

Leu

În acest weekend munceşti, pentru a te transforma în omul la care visezi. Ai o mulţime de proiecte pe care îţi doreşti să le pui în aplicare.

Fecioară

Simţi că urmezi calea corectă, din moment ce viaţa ta amoroasă este din ce în ce mai încântătoare. Încearcă să nu supui analizei lucrurile care se întâmplă.

Balanţă

Vrei să găseşti rezolvare unor probleme din ultima vreme, motiv pentru care o să îţi îndrepţi toată energia de care dispui în această direcţie.

Scorpion

Eşti deosebit de sensibil în acest weekend, de aceea este momentul perfect să te concentrezi asupra artelor, căci creativitatea este prezentă.

Săgetător

Nu prea vrei să asculţi opiniile celor din jur, iar acest lucru te va îndrepta spre decizii greşite. Încearcă să renunţi la orgoliu.

Capricorn

Eşti mai competitiv decât în mod normal în acest weekend. Nu este vorba despre premiul care este pus în joc, ci despre tine fiind pe prima poziţie.

Vărsător

Emoţiile intense pe care le simţi sunt doar suprafaţa. Se întâmplă ceva ciudat cu tine şi nu îţi poţi da seama ce. Încearcă să analizezi lucrurile din ultima vreme.

Peşti

Te simţi inspirat, motivat şi, totuşi, puţin enervat de prietenii tăi. Încearcă să combini toate ideile şi să ajungi la una care te va satisface complet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *