Horoscop

HOROSCOP: Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare

Berbecii …

vor fi hipersensibili în următoarele zile şi vor suferi un pic de mania persecuţiei. Pot să stea liniştiţi, nu toată lumea trăieşte doar pentru a le face lor rău. Această stare va fi rezultatul unei oboseli pronunţate, care îi va face să exagereze totul. Mare atenţie la bani, pentru că riscul de pierdere, sau furt, este sporit. Această perioada va include şi nişte aspecte pozitive, cum ar fi succesul în dragoste. Cu toată starea lor dificilă, Berbecii vor avea lipici la sexul opus. Week-end-ul le va aduce o veste foarte bună. 

Taurii …

trebuie să fie mai realişti, pentru că vor fi înclinaţi să-şi construiască tot felul de castele de nisip şi să aibă aşteptări absurde de la cei din jur. Dacă nu vor să fie dezamăgiţi, să coboare cu picioarele pe pământ (unde le este şi locul, conform caracteristicilor zodiei Taurului). În dragoste, e recomandat să nu mai încerce să se impună mereu în faţă persoanei iubite şi să fie mai înţelegători. Vor avea ocazia să plece într-o mică excursie şi ar fi bine să profite. Vor stă bine cu banii, pentru că reuşesc să obţină un împrumut avantajos.

Gemenii …

vor străluci de energie şi voie bună şi, dacă îşi canalizează acest aflux de forţă aşa cum trebuie, se pot bucură de succese însemnate pe toate planurile. Dacă nu şi-l canalizează cum trebuie, riscă să-şi abandoneze îndatoririle pentru a se distra, să cheltuiască excesiv pe lucruri de care n-au nevoie şi să flirteze cu oricine au ocazia. Iar aceste exagerări le-ar putea aduce mari necazuri în carieră şi în dragoste, aşa că depinde doar de ei să se controleze cât mai bine. Atenţie la călătorii, există riscul unor accidente.

Racilor…

li se anunţă o perioada de refacere şi de clarificare a unor probleme mai vechi. Acum e timpul să deschidă gură şi să discute despre toate necazurile care îi apasă, să ceară răspunsuri şi să pretindă compensaţii, dacă este cazul. E recomandat să petreacă mai mult timp cu familia şi cu prietenii apropiaţi, pentru că vor avea nevoie de sprijin şi sfaturi bune. Nu este o perioada bună pentru începerea unor proiecte importante, aşa că e mai bine să amâne orice decizii majore. În dragoste, se vor bucură de multă tandreţe şi înţelegere din partea persoanei iubite.

Leilor…

e o perioada în care trebuie să evite orice schimbări majore în stilul lor de viaţă. Dacă ceva nu arde, atunci poate fi amânat. E bine să se ocupe de lucrurile care există deja în viaţă lor, de la cele mai nobile la cele mai banale, şi să nu se mai concentreze o vreme asupra celor care vor veni. Vor ieşi la limita şi cu ceva sacrificii dintr-o încurcătură financiară. Cu sănătatea vor stă destul de prost, vor fi foarte slăbiţi şi chiar deprimaţi, şi starea lor îi va afecta şi pe cei din jur. În dragoste, vor primi constant dovezi că sunt iubiţi, dar nu se vor putea abţine să nu profite de sentimentele partenerului.

Săptămâna Fecioarelor…

va fi una dedicată în special vieţii personale. Deşi nu se vor eschiva de la îndatoririle lor de serviciu, carieră va rămâne undeva în plan secund. Vor primi o veste proastă despre o boală a cuiva din familie, dar se va dovedi o alarmă falsă. În dragoste, situaţia este mai roz că niciodată şi vor găsi mereu noi motive să-şi aprecieze partenerul. Nici în privinţa banilor nu se vor putea plânge, pentru că li se va restitui o datorie foarte veche. Sfârşitul săptămânii va fi marcat de un drum în interes personal.

În zilele următoare, n-ar fi rău ca …

Balanţele,

răutăcioase prin natură zodiei, să încerce să fie cât mai conciliante şi mai diplomate, pentru că orice conflict pe care îl vor avea se va termină în dezavantajul lor. Atenţie mare la acte şi la declaraţii oficiale, riscul unor greşeli este foarte mare. Nici sănătatea nu e perfectă, căci Balanţele vor fi predispuse la afecţiuni digestive. În dragoste, pretenţiile sunt mari, dar rezultatele sunt departe de aşteptări. Dacă nu vor să se mulţumească cu ce pică, să aştepte măcar câteva săptămâni. 

Săptămâna

Scorpionilor

nu este deloc una rea, dacă sunt atenţi la câteva lucruri. Trebuie să aibă grijă la tot ceea ce spun, pentru că s-ar putea să fie înţeleşi greşit şi, din punct de vedere al sănătăţii, să fie atenţi la ce şi cât mănâncă. Situaţia financiară va fi una mulţumitoare, deşi nu vor face rost de bani chiar la fix. În viaţă socială, vor fi în centrul atenţiei şi va fi o săptămâna în care se vor distra de minune în compania prietenilor. Cât priveşte dragostea, se bucură de mult succes, au multe ocazii de flirt, dar încă nu se lipeşte nimic serios.

Săgetătorii …

vor avea o săptămâna foarte plină pe plan personal. Se vor concentra, în principal, asupra dragostei şi vor avea foarte mult succes la acest capitol. Mulţi dintre ei au chiar şansă de a întâlni iubirea vetii lor în această perioada. Ceva certuri cu familia se vor traduce în probleme financiare, mai ales pentru cei tineri. Toată această agitaţie îi va face să-şi neglijeze profesia sau studiile, iar ei se vor consola, că de obicei, cu speranţa unei inspiraţii geniale de ultim moment. Să nu uite că ulciorul nu merge de multe ori la apă şi să aibă mai multă grijă de carieră.

Capricornii …

vor avea o săptămâna excelenţă, pentru că toate domeniile importante vor fi foarte bine aspectate. Cei care vor să se implice în relaţii de lungă durata, au toate şansele să facă alegeri foarte bune. Profesional, vor primi nişte propuneri foarte avantajoase, nu trebuie decât să întindă mâna şi să ia. La sfârşitul perioadei, se vor bucură de o revedere foarte plăcută cu un prieten vechi. Să fie totuşi atenţi să nu-şi strice echilibrul financiar prin cheltuieli exagerate.

Vărsătorii …

pot avea o săptămâna medie spre bună, cu puţin efort. Dacă au de făcut achiziţii mai importante, e bine să încerce să le facă acum, pentru că pe viitor nu-şi vor mai putea permite. Vor avea nişte mici venituri suplimentare, dar acestea vor fi rezultatul unui noroc de moment şi nu se poate conta pe ele pe termen lung. În dragoste, se recomandă mai multă relaxare şi spontaneitate. Nu e cazul să se gândească acum la ce va fi peste zece ani. Profesional, vor primi o oferta care le va redă siguranţă pe calităţile lor.

O perioada propice schimbărilor în ceea ce-i priveşte pe …

Peştişori.

Cei care doreau să-şi schimbe serviciul, să se mute, să se căsătorească, pot să demareze acum aceste proiecte, pentru că se vor finaliza cu bine. Singură condiţie este să-şi calculeze bine fiecare mişcare şi să nu se avante fără câteva garanţii. Au noroc de familia şi prietenii care vor fi lângă ei pentru a le da cele mai bune sfaturi. Atenţie mare la accidentele domestice. Cei care obişnuiesc să joace la diverse jocuri de noroc, pot speră la nişte câştiguri mai consistente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *