Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 IUNIE 2019. TAURII DEVIN IRASCIBILI ȘI ANTISOCIALI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor zodiacal, iar acest aspect îi va binecuvânta cu energie, bună dispoziție și determinare. Nativii vor avea chef de muncă și vor fi motivați să iasă în față, să se facă remarcați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce atât forță fizică, cât și psihică.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur se pot confunta că stări de irascibilitate, insomnii și chiar dureri de cap de natură să le afecteze capacitatea de concentrare și cheful de muncă. Nativii pot deveni antisociali și, în plus, pot avea o viziune distorsionată asupra realității. Nu este exclus să se întoarcă în trecut pentru a vedea ce decizie, părere au avut atunci și cum au acționat în situații asemănătoare cu cele pe care le traversează acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se odihnească mai mult și să evite stresul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de conflicte cu persoanele din anturaj, în special cu prietenii noi intrați în grup. Diferențele de principii se pot manifesta brutal, prin replici acide și ironice. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute echilibrul în comunicare, inclusiv în dialogul cu persoana iubită, care poate fi, cel puțin, tensionat.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac se zbat să obțină un beneficiu profesional, poate și financiar, o mărire de salariu sau un comision, o primă. Nativii vor fi epuizați de contextele create și care îi implică chiar și fătă voia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că este posibil ca erori mai vechi, greșeli profesionale din trecut să iasă acum la suprafață și să ceară reeditare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu nu se simt în apele lor astăzi. Nativii întâmpină piedici în desfășurarea activităților curente, posibile critici la locul de muncă și neclarități legate de statutul lor. de funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot fi împiedicați să se afirme profesional. Cineva le poate pune bețe în roate, îi poate vorbi pe la spate. Situații din trecut se pot reactualiza pentru a fi rezolvate și depășite.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea astăzi niște probleme de natură financiară care să-i pună în dificultate, chiar în imposibilitatea de a-și rezolva o situație, de a-și achita o datorie, un bun achiziționat anterior. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce inclusiv cheltuieli neprevăzute. De preferat să nu facă împrumuturi mari și să apeleze la persoane de încredere, poate la membrii familiei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au șanse foarte mari să greșească într-o declarație, să facă o mărturisire eronată, să încurce niște informații, să se piardă în timpul unui discurs, să dezvăluie un secret. Zona de comunicare nu este foarte bine aspectată și horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite toate expunerile în public de acest gen.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion trec prin stări de nervozitate, irascibilitate și nu este exclus să se confrunte cu probleme de sănătate din acest motiv. Nativii cu greu se concentrează pe ceea ce au de făcut la muncă și starea de apatie îi va însoți întreaga zi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să evite situațiile încordate și tensionate, mai ales dacă se confruntă co afecțiuni de natură cardiovasculară.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător intră în discuții contradictorii cu persoana iubită sau cu copiii. Tensiunile pot lua naștere de la atitudinea diferită pe care părinții o au asupra creșterii și educării celor mici. Posibile dezamăgiri și nereguli în această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite activitățile fizice solicitante. Risc de accidentare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de neînțelegeri, discuții în contradictoriu și tensiuni duse la extrem cu membrii familiei. Posibil ca la mijloc să fie vorba de o sumă de bani, de niște cheltuieli care au destabilizat bugetul familiei sau chiar despre o moștenire, un partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu răspundă la provocări și să aibă răbdare pentru a aborda această temă mai târziu, când contextul astrologic se mai detensionează.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o scăpare nervoasă în timpul unui dialog sau pot arunca cuvinte negândite și armonia cu cei din jur se va strica. Nativii sunt orgolioși., mândri și foarte aroganți, chiar autoritari în comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să caute echilibrul dacă-și doresc să încheie ziua cu zâmbetul pe buze.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi nevoiți de un context să scoată o sumă de bani din buzunar, să achite urgent o factură, o datorie, un serviciu. Posibile dezechilibre financiare de moment. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot deveni tensionate relațiile cu cei din jur și este de preferat să evite să pună gaz pe foc prin abordarea unor subiecte de dialog delicate. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *