Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 IULIE 2019. VENUS A INTRAT ÎN ZODIA RAC

Venus este planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, iar atunci când traversează zodia Rac aceasta își manifestă din plin calitățile și influența benefică. Venus în tranzit prin Rac ne va face mai sensibili, mai romantici, mai deschiși noilor povești de iubire, mai dornici să ne arătăm afecțiunea față de cei din jur, mai interesați să legăm relații stabile, statornice și, totodată, ne va întoarce atenția către familie, către cămin, către rădăcini.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor simți nevoia în toată această perioadă să petreacă mai mult timp cu cei din familie, cu părinții, să se reîntoarcă în locurile copilăriei, să se împace cu rudele. De asemenea, nativii pot discuta despre construirea familiei proprii, implicit despre căsătorie sau conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce mai mult interes față de o situație care vizează locuința.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor comunica cu multă sensibilitate în această perioadă și emoțiile, trăirile vor fi transmise cu mai mult patos. Dialogul cu cei din jur va fi suav, plăcut. Planeta lor guvernatoare le va susține studiul și cei care vor avea de dat examene acum vor avea parte de succes. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o bună capacitate de concentrare și memorare. Posibile deplasări în interes de serviciu sau pentru susținerea unui curs, seminar.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de acest tranzit într-o casă financiară, aspect care le poate aduce bani din partea rudelor, a unei persoane din familie, poate chiar obținerea unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce posibilitatea de a recupera o sumă de bani. Cineva le poate returna o datorie mai veche.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de acest tranzit întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Acești nativi se vor pune mai mult în valoare acum și vor reuși să-și concentreze atenția asupra propriei persoane, să facă ce le place, să-și satisfacă micile plăceri. Emoția și romantismul vor fi pe culmi înalte și nu este exclus ca cei singuri să se îndrăgostească. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană cu care au fost în conflict.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu nu se vor simți în apele lor în acaestă perioadă și nu este exclus ca o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi să revină în atenția nativilor. Pe de altă parte, nu este exclus ca o persoană din trecut să se reîntoarcă în viața lor și să-i bulverseze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce stări de nervozitate, irascibilitate și dorință de izolare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în această perioadă să-și îmbunătățească relația cu cei apropiați, să-și facă noi cunoștințe, să-și lărgească cercul de prieteni. Nu este exclus ca o poveste de iubire să ia naștere acum, iar persoana să fie cunoscută prin intermediul anturajului. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să-și facă niște planuri pe termen lung foarte avantajoase.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de acest tranzit în sectorul socio-profesional și vedem ca acești nativi să-și dorească să iasă în evidență, să se facă remarcați la locul de muncă, însă va exista o limită fină între reușită și eșec și sunt sfătuiți să fie foarte prudenți. Cariera va prima în fața familiei și pot apărea conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot fi destul de răscoliți interior de acest tranzit și nu este exclus ca nativii să renunțe la niște proiecte și planuri avute pentru că nu-și găsesc energia necesară pentru a le continua. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se axeze pe studiu în această perioadă și pe călătorii. Pot afla astfel informații care să le schimbe viziunea asupra vieții sau asupra unui sector de viață pe care nu reușesc să-l integreze.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de o perioadă mai liniștită, mai temperată și nativii pot reuși să se detașeze de niște probleme financiare care le-au creat nervi și stres în ultima perioadă. Se întrevăd discuții legate de bani și moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o aventură amoroasă celor singuri, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot aprinde flacăra pasiunii în cuplu.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de acest tranzit în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Pentru unii nativi va domoli efectul produs de Luna Nouă și Eclipsa Totală de Soare din zodia Rac, în timp ce pentru alții poate aduce cereri în căsătorie și dialoguri legate de organizarea unei nunți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce pasiune în relația de cuplu și declarații de dragoste neașteptate.
Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de acest tranzit pe casa muncii și a sănătății, iar nativii pot fi luați de val și-și pot da demisia într-un moment de impulsivitate, aspect care nu este chiar de bun augur în această perioadă dacă nu au altceva pregătit. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să vindece o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea o perioadă de succes în zona de artă și creație și sunt sfătuiți să profite de ea. Nativii vor avea ocazia să înceapă o nouă poveste de dragoste, să se reîndrăgostească de partener și vor surprinde prin tandrețe, sensibilitate și romantism. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești despre o sarcină și despre mărirea familiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *