Actualitate

Horoscop. Zodii care nu vor avea parte de iubire în 2019

Rac

Familiste convinse, iubitoare și grijulii, femeile Rac nu vor avea cu cine să împărtășească dragostea pe care o au de oferit. Anul 2019 le aduce mai mulți bani decât în anul precedent, noi oportunități pe plan profesional, însă nu și un iubit cu care să împărtășească atât bune, cât și rele. Acest lucru le demoralizează pe femei, însă nu atât de mult încât să înceapă să se plângă fiecărui cunoscut.

Fecioară

Se pare că anul 2019 aduce o despărțire în ceea ce le privește pe Fecioare. Din cauza spiritului critic exagerat de care dispun, partenerul de viață pune punct relației la începutul acestui an. Din păcate, în urma acestui eveniment, nu vor mai avea parte de alte relații pe parcursul anului, deoarece se axează prea mult pe dezvoltarea profesională.

Scorpion

În ciuda faptului că în mod normal sunt firi indiferente și reci, se pare că anul 2019 le aduce depresii, dezamăgiri și momente greu de trecut cu vederea nativele din Scorpion. Ele vor suferi enorm din cauza neîmplinirii pe plan sentimental și vor trece prin momente în care își vor dori cu ardoare un partener care să le fie alături.

Capricorn

Femeile Capricorn parcurg singure cele 12 luni ale anului, deoarece din cauza pretențiilor exagerate nu găsesc bărbatul care să le fie pe plac. Acest lucru nu le demoralizează, ci le oferă speranța că într-o zi bărbatul perfect va apărea și pentru ele.

Pești

Firi emotive, sensibile și iubitoare, femeile Pești suferă enorm din cauza lipsei unui partener de viață. De-a lungul anului, fac diferite sacrificii din dorința de a găsi un iubit, însă șansele nu sunt de partea lor. Sfatul astrelor în ceea ce le privește constă în răbdare multă și atenție sporită la persoanele din jurul lor, pentru că sufletul pereche s-ar putea afla chiar printre apropiați.

https://www.realitatea.net/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *