Horoscop

Horoscopul banilor pentru săptămâna 16-22 octombrie

Berbec
Profesioniștii de platou – și mai ales! – financiare vor fi atinse doar de acei reprezentanți ai zodiei, care vor da dovadă de o activitate sporită și își vor atinge obiectivele cu perseverență și determinare.

Taur
După ce ți-ai stabilit un obiectiv profesional important, ar trebui să te apuci de el cu perseverență și sistematic, abordându-l pas cu pas: această tactică va avea succes atât în carieră, cât și din punct de vedere financiar.

Gemeni
Principalul lucru în această perioadă – nu fiți leneș: treziți-vă devreme pentru a acționa activ și decisiv, numai așa reprezentanții semnului vor putea face față unei munci destul de dificile, pentru care șefii vor mulțumi un bonus.

Rac
Succesul – inclusiv cel financiar – va depinde în mod direct de faptul dacă reprezentanții semnului vor reuși să-și depășească timiditatea caracteristică și să concureze pentru un proiect care promite un venit solid.

Leu
Cel mai important lucru, făcându-și treaba, nu ascultă pe nimeni: din păcate, cei care vor să spună că reprezentanții semnului nu fac ceea ce este necesar și se mișcă în direcția greșită, ghidați de motive egoiste, vor fi de ajuns.

Fecioară
Făcând o tranzacție financiară, este necesar să fiți atenți: există o probabilitate mare de a lipsi un lucru mic, punându-vă semnătura sub document, conform căruia în loc de profit puteți obține o pierdere.

Balanță
Nu rezistați reticenței de a face acțiuni profesionale active: făcând ceva de sub băț este ușor să faceți o greșeală nefericită, deci nu forțați decizia problemelor profesionale.

Scorpion
Nu este de dorit să începeți brusc, demarând lucrul la un nou proiect, ar trebui să acționați fără grabă, ci progresiv și sistematic, numai în acest caz veți putea obține rezultatele financiare dorite.

Săgetător
Cadoul care le va fi oferit reprezentanților zodiei în această săptămână, cel mai probabil, va lua forma unui echivalent în bani, așa că este foarte important să te gândești din timp la ce să cheltuiești această sumă – destul de decentă.

Capricorn
Înainte de a semna un contract important sau de a încheia un acord, este necesar să studiezi și să analizezi cu atenție toate punctele acestuia, altfel nu va avea sens să vorbești despre beneficii.

Vărsător
Cei care se gândesc de mult timp să-și schimbe locul de muncă, vor trebui să aleagă din mai multe oferte favorabile deodată: nu vă grăbiți cu decizia – trebuie să alegeți o variantă care să vă aducă nu doar bani, ci și plăcere.

Pești
Nu este de dorit să pierdeți timp cu conversații pe teme generale, la care vor fi atrași de colegi: făcând o sinteză a rezultatelor la sfârșitul săptămânii, se va dovedi că această comunicare s-a prelungit și a “furat” o parte din salariu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *