Horoscop

Horoscopul dragostei. Ce zodii vor fi norocoase în perioada 2 – 3 martie

Stelele pot fi abordate cu orice întrebare – vă pot spune despre viața profesională, finanțe și chiar despre sănătate. Viața personală nu face excepție: astrele știu tot ceea ce așteaptă o persoană în acest domeniu.

Cine va fi norocos în dragoste în această săptămână – de la 27 februarie la 3 martie?

Taur
Astrele Taurului sfătuiesc să nu rateze șansa de a oficializa o relație cu persoana pe care o numesc prima dragoste. Poate că tocmai acum nu numai că va fi liber, dar își va exprima dorința de a avea o aventură cu reprezentanții zodiei – astrele îi sfătuiesc să prindă norocul de coadă.

Fecioară
Fecioara nu ar trebui să se îndepărteze de persoana iubită doar pentru că a făcut o greșeală. În primul rând, el s-a căit de mult timp în ea și face totul pentru a o corecta. În al doilea rând, reprezentanții semnului – și ei o știu bine – și ei înșiși nu sunt fără păcat, dar li se iartă toate greșelile, așa că de ce să nu le arătăm generozitate.

Scorpion
Scorpionii, care trăiesc cu o persoană iubită de mai mult de un an, nu ascultați prietenii falși, care au reușit să divorțeze de a doua jumătate și să-și găsească noi tovarăși. Fiecare decide pentru sine cum să-și construiască viața personală și încearcă să schimbe în bine ceea ce este deja bun, – o modalitate excelentă de a strica totul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *