Horoscop

Horoscopul dragostei: ce zodii vor fi norocoase în perioada 6-12 noiembrie

Stelele pot fi abordate cu orice întrebare – vă pot spune despre viața profesională, finanțe și chiar despre sănătate. Viața personală nu face excepție: astrele știu tot ceea ce așteaptă o persoană în acest domeniu.

Cine va fi norocos în dragoste în această săptămână – de la 6 la 12 noiembrie?

Gemeni
Gemenii ar trebui să fie pregătiți pentru schimbări dramatice în viața personală, a căror posibilitate nici măcar nu au bănuit-o până acum. Există o mare probabilitate ca a doua jumătate a reprezentanților semnului să se fi săturat să trăiască într-o situație de stres constant, pe care i-o oferă, așa că va decide să își găsească libertatea. Dar, cum natura nu tolerează golul, nu vă faceți griji: o nouă iubire nu este departe.

Fecioară
Fecioarei, care va trebui să aleagă între mai mulți admiratori ai frumuseții și atractivității sale deodată, astrele îi recomandă să se ghideze, oricât de ciudat ar suna, de argumentele rațiunii mai degrabă decât de cele ale inimii. Acest lucru este destul de în spiritul reprezentanților semnului, care în general apelează rar la sentimente – deci sunt deja aranjați, calculul – mai ales dacă este corect – este întotdeauna mai adevărat decât ceea ce consideră ei izbucnirile hormonale.

Săgetător
Întâlnirea care va avea loc în această săptămână va fi neașteptată doar pentru reprezentanții semnului înșiși, toți cei din jurul lor – atât prietenii, cât și familia – vor ști despre surpriza care le este pregătită de persoana lor preferată. Nici astrele nu vor dezvălui toate secretele, putem spune doar că ceea ce s-a întâmplat va fi ținut minte toată viața, iar asta, sunteți de acord, este deja mult.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *