Actualitate

Horoscopul dragostei / Luna e în descreștere, ce se întâmplă în amor?

Afla ce zodie se va modela si cine va continua in rigiditate din punct de vedere amoros, in saptamana 7-13 mai 2018.

Horoscop dragoste Berbec
Iti spui cu sinceritate punctul de vedere, direct si fara ocolisuri. Onestitatea ta ii socheaza pe ceilalti, iar unii dintre ei vor ajunge sa se simta jigniti de adevarul brutal rostit fara menajamente. Daca esti la inceput de relatie, partenerul s-ar putea sa dea inapoi. Daca relatia este mai trainica, persoana iubita va intelege unde vrei sa ajungi.

Horoscop dragoste. Taur
Ai o dorinta puternica de reusita, de control. Ai tendinta de a domina si intri in conflict cu oricine crezi ca iti pune piedici. Incearca sa nu intri intr-o competie a egoului cu partenerul de cuplu, respecta faptul ca si tu si el aveti calitati si puncte slabe si ar fi mai bine sa va acceptati asa cum sunteti.

Horoscop dragoste. Gemeni
Esti puternic atras sexual de o persoana pe care ai cunoscut-o de curand. Asteapta-te la focuri de artificii, caci sentimentul este reciproc. Daca esti implicat deja intr-o relatie de cuplu, partenerul iti va spune deschis ce are pe suflet. Decizii hotaratoare, care depind de cat de dispus esti sa schimbi la tine anumite lucruri.

Horoscop dragoste. Rac
Relatiile de toate felurile sunt infloritoare. Toata lumea te apreciaza, indiferent ca esti acasa sau la birou. O saptamana echilibrata din toate punctele de vedere, cu multe evenimente sociale la care participi. Daca esti singur, nu este exclus sa-ti intalnesti jumatatea la una din petrecerile la care mergi.

Horoscop dragoste. Leu
Daca esti singur, relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Iti place sa flirtezi si sa folosesti la maximum magnetismul sexual. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, s-ar putea sa apara probleme din cauza libidoului diferit. Situatia poate fi foarte incordata, iar unul dintre parteneri va trebui sa cedeze in favoarea celuilalt. Cine este dispus sa faca acest lucru?

Horoscop dragoste. Fecioara
Simti nevoia de mai multa dragoste si afectiune din partea partenerului de cuplu si ii spui deschis ce ai pe suflet. Daca nu o faci cu diplomatie, s-ar putea sa agravezi lucrurile. Daca esti singur, se anunta mai multe evenimente sociale la care ai putea participa, unde sa intalnesti pe cineva care sa-ti stimuleze “fluturii din stomac”.

Horoscop dragoste. Balanta
Ti se pare ca ai concurenta pentru inima persoanei iubite si iei foc. Esti foarte gelos, posesiv si nervii sunt intinsi la cote maxime. Spune deschis ce ai pe suflet si rezolva aceasta situatie, altfel s-ar putea sa erodezi trainicia cuplului. Daca esti singur, o problema din trecut trebuie rezolvata. Nu mai amana, caci s-ar putea adanci, iar tu sa pierzi oportunitatea de a-ti gasi jumatatea pe care o visezi de atata vreme.

Horoscop dragoste. Scorpion
O saptamana cu un nivel ridicat de comunicare. Pot avea discutii semnificative de care sa depinda viitorul tau. Nu este exclusa o promovare la birou care se va sarbatori in dormitor sau intr-un weekend romantic impreuna cu partenerul de cuplu.

Horoscop dragoste. Sagetator
Esti intr-o etapa foarte romantica si afectuoasa. Esti dragastos, cald, expresiv si pasional. Nevoia de a primi dragoste si afectiune este in crestere. Te vei rasfata alaturi de partenerul de cuplu intr-un weekend romantic, departe de grijile cotidiene. O meritati amandoi din plin!

Horoscop dragoste. Capricorn
Esti creativ, inspirat, iar partenerul de cuplu este incantat de imaginatia de care dai dovada in dormitor. Muzica romantica, fantezii, soapte fierbinti, cam asa se descrie toata saptamana. Pentru o vreme nu te mai gandesti la treburile si grijile cotidiene.

Horoscop dragoste. Varsator
Nu ai claritate mentala si nu reusesti sa faci distinctie intre sentimentele adevarate si fictiune. Incearca sa nu iei decizii hotaratoare in ceea ce priveste viata amoroasa pentru ca exista riscul sa regreti mai tarziu decizia luata.

Horoscop dragoste. Pesti
Esti foarte serios si te concentrezi mai mult pe cariera decat pe treburile casnice. Partenerul de cuplu s-ar putea simti abandonat in multitudinea de probleme de rezolvat acasa. Poate ca este indicat sa te organizezi mai bine astfel incat sa ai timp si de una si de alta. Evita discutiile triviale.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *