Horoscop

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024

Atmosfera grea din punct de vedere psihologic a lunii aprilie nu este favorabilă armoniei în sfera relațiilor amoroase. Pot apărea probleme din cauză că partenerii nu își exprimă clar ce așteaptă unul de la celălalt. Intemperanța și nerăbdarea în comunicare duc la conflicte prelungite.

Până pe 9 aprilie ne aflăm în coridorul eclipselor, deci apar tot felul de distorsiuni în toate domeniile vieții și, mai ales, în sfera relațiilor, pentru că axa nodurilor lunare karmice din semnele Berbec – Balanță (axa relațiilor) este accentuată. Iar la aceasta se adaugă perioada de retrogradare a lui Mercur în Berbec, între 1 și 25 aprilie. În această perioadă, oamenii sunt predispuși la declarații impulsive, care sunt percepute de ceilalți cu o conotație negativă.

Tranzitul lui Venus în Berbec (statutul de exil al planetei) din 5 aprilie până în 29 aprilie nu este favorabil relațiilor personale. În consecință, pot apărea dezechilibre grave în relațiile amoroase și sentimentale. De aceea, este bine să cântăriți fiecare cuvânt și să țineți cont de părerea celorlalți. Deși multe cupluri vor trece printr-o criză de relație cauzată de cuvinte dure, expresii grosolane și presiuni excesive.

Berbec
Situația din viața personală poate părea ambiguă. În aprilie, puteți face multe pentru a îmbunătăți relațiile existente, dar pe acest drum dificil, puteți întâmpina multe obstacole. De exemplu, soții pot avea puncte de vedere diferite în ceea ce privește alocarea bugetului sau educația copiilor, așa că pot apărea conflicte pe acest teren. Este posibil să existe probleme cu părinții sau cu membrii vârstnici ai familiei. Relațiile cu rudele îndepărtate se vor intensifica.

Taur
Relația sentimentală evoluează ca un balansoar: te apropii de partenerul tău, apoi te îndepărtezi. Problemele apar adesea din cauza faptului că ești posesiv într-o relație. Încercările tale de a-ți controla partenerul nu vor duce la nimic bun. Prin urmare, ar trebui să ții minte acest lucru și să dai dovadă de mai multe sentimente, empatie, implicare în problemele partenerului tău. Poate exista dorința de a schimba interiorul casei, de a revopsi pereții, de a schimba mobilierul. Este minunat dacă faceți acest lucru împreună cu persoana iubită.

Gemeni
Orice călătorie de dragul întâlnirii cu cei apropiați și dragi în acele locuri în care ați mai fost, va funcționa bine. Multe dintre interesele principale ale zodiei tale în aprilie pot fi centrate pe probleme de familie sau pe relațiile sentimentale. Este un moment bun pentru a-ți influența copilul, pentru a te implica îndeaproape în educația copiilor tăi, chiar dacă va trebui să investești mulți bani în creșterea, sănătatea și dezvoltarea lor. În multe familii există o mare probabilitate de a planifica o sarcină, copii sau nepoți.

Rac
Pentru mulți reprezentanți ai zodiei tale, principalele evenimente ale lunii aprilie pot avea loc în familie, în relațiile de dragoste. Soții se vor certa mai des pe motive domestice, pe probleme de educație a copiilor. Dar, în cele din urmă, se va ajunge cu siguranță la compromisul dorit. Relațiile în dragoste se stabilizează, iar cuplurile tinere se îndreaptă rapid spre căsătorie. Se produc schimbări importante în cercul intim. Persoanele singure ar trebui să accepte mai des invitațiile prietenilor de a ieși în oraș: acest lucru îi va ajuta să-și găsească sufletul pereche.

Leu
Sunt posibile probleme în relațiile personale de orice natură. Într-o măsură mai mare, desigur, cuplurile nou formate sunt atacate. Acestea se vor confrunta cu un comportament îndoielnic și cu promisiuni neonorate din partea unei persoane dragi, ceea ce vă va face să vă îndoiți de seriozitatea sa și va submina încrederea existentă. Pretențiile de plan financiar sunt, de asemenea, probabile. Aspecte neliniștitoare și viața soților cu o istorie lungă. Pot apărea neînțelegeri în legătură cu amenajarea locuinței, în special a elementelor de cheltuieli. Relațiile cu copiii nu sunt ușoare.

Fecioară
Relațiile cu soțul sau partenerul par excesiv de emoționale și conflictuale. S-ar putea să trebuiască să rezolvi problemele persoanei iubite, să investești mulți bani în nevoile ei. Tentația de a avea o aventură pe ascuns poate ceda în fața oamenilor din familie, dar va fi o greșeală fatală. Celibatarii își vor putea stabili viața personală abia la sfârșitul lunii, când poziția planetelor va ajunge la armonie și va exista șansa unei întâlniri fatidice. O nouă relație îți poate vindeca sufletul rănit.

Balanță
Cele mai interesante intrigi se desfășoară în sfera amoroasă. Viața personală atinge un nou nivel – inima dvs. este plină de pasiune. Dar nu te aștepta la calm în acest domeniu: pentru relații armonioase va trebui să muncești din greu, calibrându-ți atent sentimentele. Dragostea dintre tine și partenerul tău este încă puternică, dar gradul de căldură este atât de ridicat încât cea mai mică neînțelegere poate provoca o furtună. Cuplurile pot avea idei foarte diferite în ceea ce privește amenajarea locuinței și alocarea bugetului.

Scorpion
Certurile, gelozia și nemulțumirile reciproce, pot fi fundalul întregii luni, deși acest lucru poate fi negociat cu calm. Multe familii vor discuta planuri care implică achiziționarea unei proprietăți pentru ei sau pentru copiii lor. Cele mai multe conflicte vor fi rezolvate cu ajutorul intervenției din exterior: prieteni, rude, membri mai în vârstă ai familiei. Poate că datorită eforturilor lor situația se va rezolva. Relațiile cu tinerele cupluri îndrăgostite sunt mult mai bune, deși pot exista unele probleme bazate pe vechi resentimente.

Săgetător
Sunt posibile pretenții din partea partenerului și este dificil de stabilit dacă sunt justificate sau nu. În uniunile celor tineri vor continua să răzbată pasiuni fără noimă. Iubiții se vor întâlni și se vor despărți din nou, iar soții vor fi în pragul divorțului. Mediul nervos îi poate afecta pe copii, așa că salvați-le psihicul delicat de conflictele adulților. Dacă relația nu mai funcționează, este mai bine să decideți să vă despărțiți decât să vă chinuiți reciproc. În orice caz, schimbarea vă va fi benefică și vă va da un imbold pentru autodepășirea interioară.

Capricorn
Persoanele singure pot avea o nouă poveste de dragoste, cel mai probabil vor apărea sentimente la locul de muncă. Atracția este atât de puternică încât s-ar putea chiar să vă pierdeți capul, uitând de principiile morale. O situație deosebit de dificilă pentru cei care “stau pe două scaune”. În acest caz, turbulențele din relație pot pur și simplu să iasă de pe scară. Idila va domni în relațiile cu rudele, apropiate și îndepărtate. De la un partener sau de la rudele mai în vârstă puteți primi ajutor financiar sau moștenire.

Vărsător
S-ar putea să vă lipsească sensibilitatea, delicatețea, modestia și umilința. Uitați de egoism, deoarece acesta va interfera cu armonia și fericirea. Persoanele căsătorite ale căror sentimente pentru soț/soție s-au cam estompat deja, se pot îndrăgosti de altcineva. Emoțiile vor fi la cote maxime și este important să nu faceți dezordine, pentru a nu fi nevoiți să vă confruntați cu consecințele acestei drame. Planetele avertizează că situația ar putea fi mai gravă, iar consecințele nu vor fi ușoare pentru tine și partenerul tău.

Pești
Situația în relațiile amoroase se anunță imprevizibilă și agitată. Turbulențele mari se văd în primul rând în cuplurile care sunt la început de relație sau care nu au înregistrat încă uniunea. Cauza conflictelor va fi în cele mai multe cazuri problemele financiare, zgârcenia cuiva, neînțelegerile în împărțirea banilor. O ruptură bruscă, cu ranchiună și pretenții, este foarte probabilă. În orice caz, astrele recomandă să te ții de jumătatea de aur și să găsești puncte comune cu partenerul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *