Horoscop

Horoscop lunar dragoste iunie 2023. Trecutul bate insistent la ușă

Iunie este o lună ambiguă pentru relațiile amoroase. Apariția frecventă a senzației de déjà vu îi va determina pe mulți să se adâncească în relațiile din trecut, analizând motivele despărțirii. Poate că unele cupluri se vor reuni dacă își vor face treaba cu greșelile lor. Sau, în sfârșit, vor pune punctul pe “i” punând capăt unei lungi și plictisitoare povești de dragoste.

Pe 5 iunie, la ora 16:46, Venus intră în Leu și formează imediat o opoziție cu Pluton retrograd, aspect care durează până pe 9 iunie. Sunt zile de alegeri dificile, de gelozie și nemulțumiri reciproce, de nemulțumire față de celălalt, de conflicte și despărțiri.

Trecutul bate insistent la ușă, ne place sau nu, partenerii de lungă durată reapar și influențează cursul viitor al vieții. Luna Neagră în Leu accentuează legăturile karmice în timpul tranzitului lui Venus prin semnul Leului. Marte trece și el prin acest semn, ceea ce face ca luna iunie să fie foarte luminoasă, pasională, dar și dramatică. Nu este ușor să atingi echilibrul în relațiile personale. Este o perioadă de testare, de reevaluare a importanței iubirii în viața ta.

Berbec
Luna iunie este pentru tine o perioadă de mari începuturi, realizări și pași decisivi în relațiile amoroase. Credeți în puterea voastră și acționați! Dacă sunteți căsătorit, încercați să petreceți mai mult timp cu familia sau cu persoana iubită. Acordă atenție copiilor, fă ceva util cu ei și eforturile tale vor da rezultate excelente. O călătorie interesantă ar putea consolida relația de dragoste. Familiștii se pot concentra cu calm pe rezolvarea problemelor casnice și pe creșterea copiilor.

Taur
Reprezentanții singuri ai zodiei vor prefera singurătatea și planurile de carieră în locul unor noi hobby-uri. Cuplurile îndrăgostite vor avea parte de tensiuni în relația lor din cauza suspiciunilor și a geloziei, dar o conversație sinceră va ajuta să se înțeleagă reciproc și să restabilească intimitatea. Solstițiul de vară din 21 iunie marchează debutul unui ciclu fatidic în relațiile personale pentru cei aflați la pândă. Cei care sunt singuri vor avea șansa de a întâlni o persoană interesantă cu care să vindece vechile răni ale inimii.

Gemeni
Lucrurile încă nu merg bine în viața personală: încă te mai gândești dacă să păstrezi o relație veche sau să mergi în free floating. Încearcă să nu te atașezi prea tare și nici să faci planuri de anvergură și bucurați-vă unul de celălalt fără așteptări. După 21 iunie este o perioadă bună pentru a-ți îmbunătăți viața personală, mai ales pentru cei singuri. Reprezentanții singuri ai semnului vor experimenta o dispoziție romantică, o întâlnire trecătoare se poate transforma într-o relație serioasă.

Rac
Vei fi cu adevărat iubit și dorit în această perioadă, iar ziua solstițiului de vară te va pune într-o stare de bună dispoziție pentru întreaga a treia decadă a lunii iunie. Este o perioadă interesantă și plină de satisfacții pentru relațiile personale. Mulți dintre cei care s-au despărțit din cauza unui fleac se vor împăca din nou. Soții își vor putea consolida uniunea dacă vor găsi o cauză comună. Singurul lucru care ar putea strica idila familială este un sfat nesolicitat din partea rudelor. Probleme ar putea apărea cu copiii adolescenți. Aveți însă puterea de a le elimina dacă veți da dovadă de blândețea puterii dumneavoastră.

Leu
Soțul/soția și copiii vă vor absorbi toată energia. Este posibil ca relația voastră să treacă prin momente dificile, dar acest lucru nu poate decât să vă apropie și să vă unească familia. În această perioadă veți putea să rezolvați disputele imobiliare cu rudele, să cumpărați un apartament nou sau să faceți un schimb de succes. Multe cupluri vor decide să locuiască împreună, cererea în căsătorie va fi deliberată și va consolida relația. Dacă faceți parte dintr-un cuplu sau dintr-o căsătorie stabilită de mult timp, acum este cel mai bun moment să vă gândiți la adăugarea la familie sau la extinderea spațiului de locuit.

Fecioară
Îndrăgostiții vor trăi multe momente plăcute datorită influenței pozitive a planetelor. Pentru cei singuri, planetele promit o lună de neuitat de romantism și flirt. Probabilitatea de a întâlni persoane interesante din toate punctele de vedere în luna iunie este foarte mare, iar printre acestea îl puteți întâlni pe cel care va deveni unicul și unicul. Iar în unele cazuri, acest lucru se va întâmpla în timpul unei călătorii sau cu persoane care vin de la distanță. Principalul lucru este să nu vă grăbiți să faceți concluzii, să vă uitați mai atent la persoana iubită.

Balanță
Farmecul tău va atrage multe persoane interesate de sexul opus. Dar dacă să accepți propunerea depinde de tine! Noua lună va aduce o mulțime de emoții și întâlniri încântătoare. Și chiar dacă relația incipientă va fi de scurtă durată, va lăsa doar amintiri plăcute. Nu căutați defecte la partenerul dvs.: caracterul dvs. pretențios și mândru nu este toată lumea poate suporta, fiți recunoscător “sufletului pereche” pentru răbdarea lor. Lăsați situația să treacă și bucurați-vă de ceea ce aveți.

Scorpion
Veți fi de neoprit în atingerea obiectivelor pe care vi le propuneți pentru viața personală. Și sunt mai mult decât suficiente obiective, iar toate se vor realiza! Schimbările importante pe care le sperai în ultima vreme ar putea începe acum. Iubiții care s-au certat mai aproape de jumătatea lunii ar putea găsi un teren comun și să se ierte reciproc pentru greșelile lor. Relațiile cu rudele apropiate se vor îmbunătăți considerabil datorită eforturilor tale și a coincidenței diverselor circumstanțe: acest domeniu al vieții tale devine mai liniștit.

Săgetător
Viața personală este departe de a fi perfectă. Există probleme în relațiile existente care sunt deprimante din punct de vedere moral. Nu va fi posibil să le rezolvați rapid din cauza resentimentelor și nemulțumirilor reciproce acumulate, așa că merită să faceți o pauză și să vă gândiți cu atenție la perspectivele uniunii voastre. La mijlocul lunii va fi nevoie de o discuție sinceră, încearcă să fii obiectiv și să înțelegi sentimentele partenerului tău. Uniunile familiale vor fi înconjurate de treburile casnice și de îngrijirea copiilor mici.

Capricorn
Relațiile în curs de desfășurare necesită atenție maximă și revizuirea multor aspecte. Concentrarea excesivă asupra muncii poate răci sentimentele, dar emoțiile vor reveni în a doua jumătate a lunii. Pentru cei singuri, astrele promit o întâlnire interesantă cu o persoană unică, care nu va fi un companion constant, dar care va inspira noi realizări. Totuși, evitați să vă idealizați iubitul pentru a nu cădea în capcana așteptărilor excesive. Pot exista dificultăți de sănătate cu părinții în vârstă.

Vărsător
Celibatarii vor avea parte de o stare de spirit romantică, o nouă întâlnire se poate transforma într-o relație serioasă. Iubiții, după o ezitare considerabilă, pot decide să locuiască împreună și să se ocupe mai degrabă de probleme financiare comune decât de cele romantice. Reprezentanții familiei din această zodie vor avea o perioadă dificilă cu certuri și neînțelegeri, dar acestea vor trece repede, trebuie doar să mai așteptați o vreme. Călătoriile vor fi un succes, mai ales dacă alegeți locuri familiare pentru vacanță.

Pești
Viața personală se anunță foarte optimistă. În prima și a doua decadă a lunii iunie este posibil să restabiliți legăturile cu prietenii, rudele care locuiesc în alt oraș sau în altă țară. Iar în a doua jumătate a lunii sunt posibile și noi cunoștințe, ceea ce va fi un bun cadou pentru persoanele singure “la pândă”. Aceasta este o perioadă favorabilă în care nu numai că puteți avea o poveste de dragoste strălucitoare, dar și să găsiți un partener de încredere pentru anii următori. Poate că întâlnirea va avea loc în timpul unei călătorii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *