Horoscop

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2024

Luna martie va aduce multe surprize și peripeții în sfera partenerială. Orice situație poate evolua nu conform planului. Relansarea relațiilor amoroase în martie 2024, va duce la stabilitate pentru o perioadă lungă de timp.

Prima decadă a lunii martie este asemănătoare din punct de vedere energetic cu luna precedentă, astfel că viața personală este ca un roller coaster. Partenerii caută independența în relații, interesul intelectual mai degrabă decât romantismul și pasiunea favorizează apropierea. Prietenia și respectul pentru independența în parteneriat sunt pe primul loc. Iar gelozia și atașamentul morbid nu împiedică relațiile să se dezvolte.

Din 12 martie începe perioada viselor și a sentimentalismului. În timpul tranzitului planetei iubirii Venus prin Pești (semnul creativității și al sacrificiului), se nasc mistere, sentimente interzise și aventuri amoroase. Oamenii sunt mai dispuși să renunțe la ego-ul lor și să trăiască de dragul altei persoane, uitând de ei înșiși.

Pe 23 martie, Marte intră în Pești și activează și mai mult sfera senzuală a vieții. Oamenii se îndrăgostesc mai repede, mai ușor și mai des, căutând în mod conștient experiențe amoroase și apoi “rupându-și inima în bucăți”. Componenta senzuală și spirituală a vieții determină motivațiile oamenilor și îi împinge la acțiune.

Berbec
Țineți-vă în frâu nemulțumirea și iritarea, deoarece rezultatul ar putea fi șocant. Acest lucru este valabil mai ales pentru cuplurile căsătorite. O altă plângere la adresa soțului sau soției se poate transforma într-un scandal grandios. Bazează-te pe blândețe și viclenie – te va ajuta să obții ceea ce vrei de la partenerul tău. Luna martie este o perioadă foarte responsabilă pentru Berbeci, trebuie să vă asumați o mulțime de responsabilități și să vă mențineți în limite, în ciuda dorinței de a vă relaxa și de a vă distra.

Taur
Luna este plină de evenimente în sfera amoroasă. Petrecerea în comun este incredibil de utilă, și nu numai pentru consolidarea și armonizarea relațiilor. În această perioadă pot vizita idei interesante și accidente plăcute care vor duce la o situație financiară îmbunătățită pentru cei doi. Cu toate acestea, ar trebui să vă feriți de fraudă și înșelăciune dacă relația romantică a început recent. Naturile deosebit de îndrăgostite au o estompare a realității.

Gemeni
Prima jumătate a lunii este relativ calmă, așa că toate problemele cele mai importante ar trebui să fie rezolvate în această perioadă. Dar în a treia decadă tensiunea crește, partenerii observă mai des un comportament neadecvat al celuilalt și nu este necesar ca și cea de-a doua persoană din cuplu să fie născută sub semnul Gemenilor. Există o mulțime de energie, dar va fi dificil să o controlați, așa că cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă păstra relația este să vă angajați în muncă fizică comună sau în recreere activă.

Rac
Prima decadă este în general bună în sfera amoroasă. A doua jumătate a lunii martie va adăuga nemulțumiri în relații, mai ales pentru cuplurile căsătorite. În viața personală, este ușor să confundați dorințele cu realitatea. Dacă ați avut probleme în viața personală, fiți pregătiți pentru ca acestea să se dezvolte. Dacă totul este în regulă, ai grijă de dragostea ta! Fricțiunile în relații sunt foarte probabile în perioada eclipsei. Nerăbdarea și nerăbdarea vor duce la certuri prelungite.

Leu
Interesele și dorințele tale împotriva sentimentelor și intențiilor partenerului tău nu vor duce la nimic bun. Folosește originalitatea în comunicare, cedează undeva în fața persoanei preferate și nu fi prea strict cu copiii. Prin urmare, imersiunea în treburile familiei și aducerea în comun a frumuseții în jur, îți va ridica starea de spirit și te va ajuta să te apropii de cei dragi și de cei dragi. Merită neapărat să acorzi cât mai mult timp acestui lucru, pentru că ultima săptămână din martie va aduce crize în viața personală.

Fecioară
Ferește-te de promisiunile de iubire și fidelitate făcute din impuls, mai ales dacă ești într-o relație foarte recentă. Sfera ta senzuală trece printr-o transformare puternică, iar riscul de despărțire este destul de mare. Dacă te afli într-o uniune maritală formală, nu uita de responsabilitățile reciproce în timp ce te dăruiești sferei profesionale. Copiii și părinții au și ei nevoie de atenția ta, asigură-te că aloci timp pentru dialoguri de suflet cu rudele și persoanele dragi inimii.

Balanță
O mulțime de atenție acordată de membrii simpatici ai sexului opus îți crește semnificativ propria stimă de sine și încrederea în unicitatea ta. În a treia decadă a lunii martie, sentimentele și emoțiile vor fi greu de controlat. Fiți atenți cu acțiunile și achizițiile pe emoții, încercați să fiți mai flexibili. Este o lună cu nuanțe karmice, eclipsa de Lună din 25 martie va arăta unde s-au făcut greșeli în sfera relațiilor amoroase.

Scorpion
În martie ai o mare oportunitate de a rezolva probleme personale în relațiile personale. Cel mai important lucru este să ai o atitudine mentală. Atunci este posibil să topiți cea mai rece inimă. Prima jumătate a lunii martie oferă o coincidență norocoasă de circumstanțe. De asemenea, circumstanțele sunt favorabile pentru afacerile familiale. Nu ratați ocazia de a vă umple viața de dragoste! Este bine să rezolvați probleme imobiliare, să cereți sprijin din partea rudelor.

Săgetător
O excursie cu persoana iubită sau o cină în familie este o necesitate dacă ai nevoie să consolidezi sau să stabilești o atmosferă psihologică în relația de cuplu. Sentimentele vor fi stârnite și emoțiile vor fi aprinse, dar acest lucru nu va face decât să adauge pasiune relației. Păstrează-ți secretele despre relațiile anterioare pentru tine, chiar dacă partenerul tău va insista să-ți povestească ce s-a întâmplat înainte de întâlnirea voastră. Spre sfârșitul lunii, se poate instala anxietatea. Veți avea tendința de a dramatiza evenimentele.

Capricorn
Încrederea în sine este suficientă pentru pași activi și îndrăzneți în sfera amoroasă. Luna va fi productivă pentru cei care știu să acționeze cu calm și să transforme tensiunea interioară în creativitate și întâlniri amoroase pasionale. Natura relațiilor tale personale poate fi judecată de persoanele apropiate, așa că nu-ți implica părinții, frații, frații, copiii, în afacerile tale senzuale. Ultima săptămână a lunii martie va fi dificilă, există un risc mare de rupere a relațiilor dacă nu le-ai consolidat la începutul lunii.

Pești
Practic, toată luna sunteți excitat, nu este ușor să construiți parteneriate cu dvs. De multe ori energia interioară nu-și găsește un debușeu, ceea ce creează adesea un conflict între dorințe și emoții. O persoană iubită cere stabilitate, dar tu ești atras de aventură, există o dorință de a te debarasa de lanțuri. Călătoriile oferă inspirație și creativitate. La sfârșitul lunii se poate întâmpla ca o persoană apropiată sau favorită să vă surprindă neplăcut sau să vă facă pretenții de milioane.

PEȘTI
În prima decadă a lunii martie sunt predispuși la capricii, predispuși la cicăleală și certuri. Prin urmare, relațiile sentimentale sunt în pericol. A doua decadă a lunii martie va aduce emoții semnificativ mai plăcute, comparativ cu perioada anterioară. Încurajat și înzestrat cu atenția sexului opus, tinzi să nutrești mari speranțe din această lună, dar, din păcate, coridorul eclipsei care va începe pe 25 martie este puțin probabil să permită ca visele tale să se împlinească prea curând.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *