Horoscop

Horoscop financiar 1 octombrie. Fecioară, nu împrumutați bani

Berbec
Tranzacțiile financiare mici, cum ar fi plata facturilor la utilități, vor merge bine, dar chestiunile mai importante este mai bine să le amâni până săptămâna viitoare.

Taur
Nu luați decizii importante în ceea ce privește chestiunile financiare: există o mare probabilitate de a face o greșeală gravă, care, la rândul ei, va duce nu la profit, așa cum se așteaptă reprezentanții semnului, ci la pierderi.

Gemeni
De la cumpărături mari, chiar dacă reprezentanții semnului și-au planificat de mult timp achiziția, în această săptămână este mai bine să refuzați – lucrurile vor fi defecte și, din păcate, foarte repede se vor strica.

Rac
Faceți cumpărături pentru reprezentanții semnului au nevoie doar dacă nu sunt pentru ei înșiși, iar pentru persoanele apropiate – prieteni sau rude, în orice alt caz, vor fi nereușite.

Leu
Astrele îi sfătuiesc pe reprezentanții semnului să își monitorizeze activitățile profesionale: există o mare probabilitate ca ei să poată găsi rezerve nefolosite de idei care vă vor permite să câștigați bani buni.

Fecioară
Nu împrumutați bani: găsiți mijloacele de a-i returna se vor găsi aproape imediat, dar reprezentanții semnului îi vor considera ca fiind ai lor, așa că se vor despărți de ei cu mare dificultate.

Balanță
Orice ajutor acordat celor nevoiași, dat în aceste zile, va fi favorabil nu numai pentru ei, ci și pentru reprezentanții semnului – se va întoarce foarte repede ca un bumerang material.

Scorpion
Săptămâna este favorabilă pentru reconsiderarea atitudinii față de finanțe: puțină prudență în economisire nu le va face rău reprezentanților zodiei – aceștia vor putea să-și pună ordine în treburile financiare și să-și optimizeze cheltuielile.

Săgetător
Plățile mult așteptate – datorii vechi sau drepturi de autor întârziate – vă vor face să vă simțiți încrezători din punct de vedere financiar și vă vor da ocazia să achitați facturile “atârnate”.

Capricorn
În ciuda faptului că reprezentanții zodiei nu sunt foarte pasionați de creativitate, aceasta – fiind atât principalul tip de activitate profesională, cât și hobby – vă va permite în această săptămână să câștigați bani frumoși.

Vărsător
Un nou proiect nu va da posibilitatea de a avansa în carieră, iar cu câștigurile nu va ajuta, așa că este de dorit să vă concentrați pe aducerea aminte a cazurilor anterioare – cu siguranță vor plăti bine.

Pești
Nu spuneți despre planurile lor profesionale altora – în special colegilor: în caz contrar, ei pot intercepta o comandă importantă, destinată reprezentanților semnului, și în același timp și plata pentru aceasta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *