Horoscop

Horoscopul financiar al săptămânii: Cine dintre semnele zodiacale așteaptă profitul 6-12 noiembrie

Cine va avea succes din punct de vedere financiar în această săptămână – între 6 și 12 noiembrie?

Berbec
Nu încercați experiențe vechi – negative – cu noi circumstanțe materiale: dacă un angajator fără scrupule nu v-a plătit o dată, nu înseamnă că lucrurile vor merge la fel și de data aceasta.

Taur
Asumându-vă un nou proiect – serios și, important, bine plătit -, principalul lucru – să vă cântăriți forțele – doar așa va fi posibil să obțineți rezultatul necesar și să câștigați un venit decent din el.

Gemeni
Tranzacțiile financiare posibile în această săptămână ar trebui tratate cu maximă prudență – prea mari șanse de a deveni victima unor escroci sau escroci.

Rac
Noile idei care vă vor veni în minte în aceste zile, vor necesita o atenție sporită: pentru că, cu toate că par fantastice, vor fi promițătoare din punct de vedere financiar.

Leu
Timpul este favorabil pentru rezolvarea diverselor probleme financiare: orice tranzacție monetară efectuată în această perioadă, în viitorul foarte apropiat, va aduce un venit financiar solid.

Fecioară
Timpul este nefavorabil pentru orice tranzacții financiare, inclusiv pentru cele mai mărunte: ai nevoie de timp pentru o analiză suplimentară a acțiunilor tale, astfel încât să poți evita greșeli nefericite.

Balanță
Este necesar să citiți cu atenție orice document sub care trebuie să puneți o viză, în special textul tipărit cu litere mici – semnificația lor poate fi plină de pierderi financiare.

Scorpion
Este important să manevrați banii cu maximă atenție: nu trebuie să-i cheltuiți pentru a cumpăra lucruri de care vă puteți lipsi – dacă îi folosiți fără gândire, bugetul se poate epuiza foarte repede.

Săgetător
Momentul este favorabil pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare, dar afacerea ar trebui încheiată doar dacă este pregătită temeinic și meticulos: nu trebuie să vă bazați pe spontaneitate.

Capricorn
Succes în profesie – atât în carieră, cât și din punct de vedere financiar – vor putea doar acei reprezentanți ai zodiei, care se vor pregăti cu atenție pentru a lucra la fiecare proiect: improvizația nu va trece.

Vărsător
Moment favorabil pentru cei care se gândesc de mult timp la o achiziție necesară, dar costisitoare: a sosit momentul – tot ceea ce se achiziționează în această perioadă, va fi de o calitate excelentă și va servi cu fidelitate timp de mulți ani.

Pești
O propunere de a prelua o nouă funcție, care poate veni în aceste zile, va fi obiectiv promițătoare – în carieră și în plan material: puteți răspunde la ea acceptând fără o reflecție prelungită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *