Horoscop

Horoscopul banilor în luna iulie: Zodiile care vor avea profit în perioada următoare

Berbec

Merită să dai preferință afacerilor financiare mărunte, unde norocul îi va asista pe reprezentanții zodiei, dar marile afaceri – pentru a evita pierderile – este mai bine să le amâni cel puțin o săptămână.

Taur

Astrele nu sunt împotrivă ca reprezentanții zodiei să riște, jucând, de exemplu, la loto – cel mai important este să nu se lase purtați de val și să nu pună la bătaie toate fondurile disponibile: ce se întâmplă dacă Norocul se întoarce din drum?

Gemeni

O ofertă de a ocupa un nou post – mai înalt și mai promițător – sau de a se muta într-un nou loc de muncă merită atenția zodiei – poate că este vorba de o șansă profesională rară.

Rac

Obținerea unor succese profesionale – și în același timp financiare – serioase în această săptămână nu va fi posibilă, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți: norocul nu este departe, așa că merită să muncești din greu.

Leu

Astrele vă sfătuiesc să acordați atenție semnelor care în această perioadă vor fi trimise reprezentanților semnului universului: ele se vor referi direct la situația lor financiară – din ele trebuie să trageți concluzii.

Fecioară

Necesită să facă o analiză a acțiunilor lor – atât profesionale, cât și financiare – întreprinse în ultima vreme: depistată și corectată o eroare va contribui la îmbunătățirea situației financiare.

Balanță

O întâlnire cu o persoană din trecut, pe lângă amintirile plăcute, va aduce posibilitatea de a fi promovat, de a primi un salariu mărit: un astfel de concept, cum ar fi patronajul, nimeni nu a anulat încă.

Scorpion

Făcându-ți un plan de muncă în viitorul apropiat, trebuie să calculezi toate detaliile și nuanțele, altfel ai putea greși foarte mult și nu vei primi remunerația cuvenită.

Săgetător

Săptămâna aceasta, la ora de muncă trebuie să faci doar treabă, nu să vorbești și să iei gustări, altfel jumătate din munca planificată nu se poate face, iar acest lucru va afecta salariul.

Capricorn

Nu împrumutați și nu împrumutați bani, chiar dacă aceștia din urmă vor fi foarte mult de cerut: în primul și al doilea caz, cu returnarea lor la timp poate fi o problemă serioasă.

Vărsător

Disponibil în posesia semnului financiar trebuie să dispui cu grijă: următoarele plăți pot fi întârziate, așa că ar trebui să faci cel puțin o mică marjă.

Pești

Este indicat să amâni orice tranzacție financiară – chiar și cea mai neînsemnată – pentru altă dată: perioada actuală nu este cea mai bună pentru a lua decizii adecvate, deoarece este plină de erori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *