Horoscop

Horoscopul august 2023: Ce le așteaptă pe semnele zodiacale

Ce le așteaptă pe toate cele 12 semne zodiacale în ultima lună de vară.

Luna august a acestui an se remarcă prin faptul că va avea loc nu una, ci două super-luni – așa numitul moment astronomic în care luna plină coincide cu apropierea maximă a Lunii de Pământ. Acestea vor avea loc pe 1 și 31, ceea ce înseamnă că în perioada dintre ele lumea va trăi mult mai emoționant decât în orice alt moment. Pentru că psihicul uman reacționează puternic la influența Lunii, atâtea superluni într-o singură lună îl vor afecta foarte mult – există o probabilitate mare ca până și oamenii calmi, rezervați și echilibrați să reacționeze în mod nepotrivit la anumite evenimente. Venus, aflată în buclă retrogradă și în aspect dur cu Uranus în Taur și în “luptă” cu Jupiter, nu va promova sentimente profunde între oameni, ci mai degrabă acestea vor fi frivole și superficiale. Problemele importante trebuie rezolvate înainte de 23 august, altfel este puțin probabil ca Mercur retrograd să vă permită să faceți acest lucru. În primele zile ale lunii, trebuie să vă feriți de dezastrele naturale, în special de uragane, dar în general august ne promite evenimente luminoase și de neuitat.

Berbec

Viața personală va ieși în prim-plan, ceea ce va aduce o nouă poveste de dragoste cu consecințe de anvergură – până la sarcină, care va duce, cel mai probabil, la oficializarea relației. Pentru cei care nu vor întâlni persoana visurilor lor, astrele sfătuiesc să sublimeze energia dată de astre în creativitate – aceasta ar putea deveni munca de o viață și va aduce atât bani, cât și faimă.

Taur
Pentru a obține realizări serioase în plan profesional vor ajuta intuițiile, sclipirile lor luminoase vor permite ca în fiecare situație particulară să găsească singura soluție corectă și să arate cum să o aducă la viață. Acest lucru nu înseamnă că anulează munca minuțioasă – fără ea pentru a atinge obiectivul nu va fi posibil. Va trebui, de asemenea, să ia timp pentru a-și aranja propria casă, pe care reprezentanții semnului o fac întotdeauna cu plăcere.

Gemeni
Faptele importante pot fi desprinse din comunicarea cu diferite persoane, dar – cu o condiție: orice informație venită pe această cale, trebuie verificată cu atenție – poate fi incorectă. Cele de mai sus sunt valabile și pentru documentație – nu merită să pui viza sub un text care a fost citit “strâmb”. Este posibil să se desfășoare afaceri – în special cu parteneri străini – de la distanță.

Rac

Comunicarea la toate nivelurile – de la superiori până la rude și vecini – promite să aibă succes: în toate cazurile, va fi posibilă rezolvarea întrebărilor pe care le pune viața. Stelele sfătuiesc, de asemenea, să plece în orice călătorie – de la călătorii de afaceri la călătorii: nu vor exista obstacole pe drum. La sfârșitul lunii, o persoană din trecut ar putea apărea la orizont – poate ar trebui să acordați o nouă șansă relației cu ea.

Leu
Înainte de a elabora tactici și strategii pentru a-ți atinge obiectivul de natură profesională, este necesar să analizezi greșelile și realizările din etapa anterioară – doar în acest caz va fi posibil să obții rezultatul dorit. Nu vă neglijați propria sănătate: dacă vă simțiți rău, trebuie să consultați un medic – capturând boala din timp, va fi posibil să minimalizați consecințele acesteia.

Fecioară
În ciuda inerentă reprezentanților semnului calmului și echității, în acest august vor fi cu patimă conflictuală cu toți cei care cad sub mâna lor fierbinte – ca urmare, există posibilitatea unei rupturi complete a relațiilor. În ultima decadă a lunii este de dorit să se revină la punerea în aplicare a proiectelor care au fost puse deoparte cu mult timp în urmă – acum vor fi finalizate cu succes.

Balanță

Luna care vine promite o mulțime de evenimente importante în viața personală – în primul rând, va afecta relația cu oamenii, care, după cum părea, s-a încheiat de mult și definitiv. Acum vor reapărea în viața reprezentanților semnului, iar emoțiile plăcute pe care le vor experimenta ca urmare, vor fi literalmente de pe grafic. Este mai bine să nu spui nimănui despre secretele tale financiare și de afaceri – există un mare risc de a aduce ghinionul succesului.

Scorpion
Nu participați la certuri și intrigi, care pot atrage reprezentanți ai colegilor de semn: nu numai că vă vor distrage atenția de la munca importantă, dar vor strica și reputația unui om care nu se pătează în certuri. Apariția unei femei din trecut, care încă se simte jignită, va crea o situație nu foarte plăcută, dar pentru a ieși din ea fără pierderi morale nu numai că este posibil, dar și necesar, principalul lucru este să rămâi calm.

Săgetător
Lipsa de înțelegere cu oamenii – mai ales când vine vorba de rezolvarea unor probleme profesionale – poate împiedica realizarea unor proiecte serioase, așa că este important să le arăți atenție maximă, răbdare și prudență. De asemenea, este important să eviți tensiunile în comunicarea cu superiorii tăi – merită să le arăți un pic de respect. O excursie la mare – chiar și una scurtă – se va dovedi de succes.

Capricorn

Banii necesari pentru implementarea unui proiect important vor veni sub formă de plăți de la stat, subvenții sau pur și simplu ajutor de la prieteni, deci nu va fi nevoie de un împrumut. Este mai bine să refuzați să vă asumați riscuri în acest moment, chiar dacă este vorba doar de a traversa strada în locul nepotrivit. Relațiile romantice apărute în această perioadă au șanse să se termine cu o despărțire, așa că nu vă puneți mari speranțe în ele.

Vărsător
Ar trebui să te aștepți la schimbări radicale în viața personală: unii dintre reprezentanții semnului vor divorța, iar cineva, dimpotrivă, va intra din nou în aceeași apă, reunindu-se cu o persoană de care părea despărțit irevocabil. Succesul în activitățile profesionale va fi obținut grație patronajului prietenilor sau cunoștințelor – nu trebuie să considerați rușinos ajutorul altcuiva: dacă există legături utile, este păcat să nu le folosiți.

Pești
Obținerea a ceea ce îți dorești în plan profesional va fi posibilă doar prin eforturi serioase – nu se așteaptă cadouri din partea astrelor pentru reprezentanții zodiei. De la chirurgia plastică, ca și de la orice altă manipulare a aspectului, este mai bine să refuzi – pot duce la un rezultat opus. În ultima decadă a lunii, nu ar trebui să vă angajați în proiecte serioase – acestea vor fi puse în aplicare cu mari scârțâieli.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *