Horoscop

Horoscopul lunii decembrie 2023 pentru toate ZODIILE

Prima jumătate a lunii va dura până pe 13, când Mercur intră în faza retrogradă, punând sub semnul întrebării orice afacere serioasă, așa că este de dorit să le finalizați înainte de acest moment. A doua jumătate a lunii decembrie, așa cum ar trebui să fie, este ideală pentru pregătirea sărbătorilor: de la faptul că în prezent ar trebui să fie mai modeste, nimeni nu poate anula starea de spirit corespunzătoare – mai ales dacă luați în considerare ocazia de a face o urare pentru victorie și pacea care o urmează.

Berbec
În prim-plan vor veni activitățile profesionale, în care te poți aștepta la succese serioase, mai ales dacă îți stabilești corect un obiectiv și dezvolți cu competență metodele pentru a-l atinge. Farmecul pe care îl vor da reprezentanții semnului lui Venus, va face posibile evenimente plăcute în viața personală: noroc mai ales pentru cei care sunt încă singuri – își pot întâlni în sfârșit soarta.

Taur
Moment de succes financiar, când banii pot nu numai să câștige, ci și să ia pe credit, precum și să primească în calitate de sponsorizare de la parteneri de afaceri și patroni. Principalul lucru este să dispui corect de ei, investind într-o afacere care poate aduce profit și să nu sari peste, ceea ce este destul de logic în zilele de sărbătoare. În ultima decadă a lunii, norocul va însoți în toate afacerile, fără excepție.

Gemeni
Romantismul la birou, probabil în această perioadă, va forța literalmente reprezentanții semnului să se angajeze în îmbunătățirea aspectului lor – de la o schimbare de imagine până la măsuri mai serioase, cum ar fi injecțiile de înfrumusețare. De la călătoriile lungi în această perioadă este mai bine să refuzați: este puțin probabil ca acestea să corespundă așteptărilor – mai degrabă totul se va întâmpla exact invers: numeroasele obstacole care vor apărea pe drum, strică impresia călătoriei.

Rac
Munca de rutină în ajunul sărbătorilor – nu este cea mai bună îndeletnicire, dar pentru reprezentanții semnului nimeni nu o va face, în plus, în interesul lor, cât mai curând posibil, să pună punctul final și să se odihnească. Există o mare probabilitate de apariție neașteptată a unei persoane cu care în trecut a legat relații romantice serioase: dacă să le continue din punctul în care s-au oprit o dată, depinde de ei să decidă.

Leu
În agitația noului an va dori să acorde atenție creativității4 și unei comunicări mai strânse cu copiii, care, în unele cazuri, poate fi combinată, de exemplu, cu mâinile lor decorând casa pentru sărbători. Planurile pentru viitor nu ar trebui să fie făcute – este puțin probabil ca acum să poată determina obiectivele corecte și, prin urmare, o astfel de distracție va necesita doar timp și efort. În ultima decadă a lunii, nu veți avea suficientă energie pentru nimic, așa că este mai bine să o dedicați relaxării.

Fecioară
Atenția generală și complimentele din partea reprezentanților sexului opus, reprezentanții zodiei le vor datora atât farmecul înnăscut, cât și farmecul, care le va da stelele. În relațiile cu partenerul vor apărea deja, se pare, pasiuni înăbușite, iar relațiile cu un nou iubit vor începe cu tradiționala perioadă de bomboniere. Copiii acelor reprezentanți ai zodiei care îi au vor aduce surprize plăcute sub forma succesului la studii și în sport.

Balanță
Ultimul an va fi unul de succes atât în carieră, cât și din punct de vedere financiar: se pare că șefii vor aprecia, în sfârșit, abilitățile și zelul reprezentanților zodiei și vor dori să îi răsplătească prin mărirea salariului sau prin scrierea unei prime. Semnează documentele importante cu prudență – chiar și o mică greșeală sau o greșeală de tipar se poate transforma în probleme serioase, așa că textul trebuie citit cu atenție și abia apoi pusă viza.

Scorpion
Atractivitatea magnetică, inerentă reprezentanților semnului încă de la naștere, va crește în timp – merită să profiți de acest dar în scopuri profesionale: un șef rar poate rezista unui astfel de farmec. Cu privire la succesul în viața sa personală și nu merită să vorbim despre – aici sunt probabil cele mai plăcute evenimente, până la aplicarea mâinii și a inimii. Dar este mai bine să refuzați de la a face afaceri importante – sfârșitul anului este favorabil pentru finalizarea afacerilor, începuturile – nu pentru timp.

Săgetător
Intrarea în semnul lui Marte îi va împinge pe reprezentanții săi să ia măsuri decisive, dar nu o faceți – rezultatul poate fi imprevizibil. Există o mare probabilitate de a primi finanțe, pentru care nu exista nicio speranță – de exemplu, întoarcerea unei datorii vechi sau plata unor taxe, pe care toți au reușit să le uite. Este mai bine să nu vorbești despre relațiile romantice cu persoana ta preferată – fericirea iubește tăcerea.

Capricorn
Rezolvarea problemelor profesionale astrele sfătuiesc să dea doar prima jumătate a lunii, când munca va fi cea mai productivă și eficientă. Restul lunii decembrie reprezentanții acestui semn harnic ar trebui să se dedice ocupației, pe care de obicei o râvnesc – odihna. În mod neașteptat, ei vor constata că este atât plăcută, cât și utilă: în ultimele zile ale anului vor putea acumula multă energie, care le va fi de folos la începutul anului viitor.

Vărsător
Confuzia, în care va trebui să existe în această perioadă, ar zăpăci pe oricine, dar nu și pe reprezentanții acestei zodii: ei se vor simți ca peștele în apă și vor distruge toate situațiile neclare. Un mister vechi, care va fi rezolvat în această perioadă, nu numai că îți va deschide ochii asupra motivelor evenimentelor din trecut, dar te va ajuta să înțelegi cum să acționezi în prezent și să planifici viitorul. Finalul de an ar trebui petrecut într-o atmosferă de familie, lăsându-vă alături doar cei mai apropiați și mai dragi.

Pești
Saturn, care se află în această zodie din luna martie a acestui an, va continua să își disciplineze reprezentanții, conducându-i într-un cadru destul de rigid, dictându-le cum să trăiască, ce să facă, ce să facă și unde să meargă. Cu toate acestea, mulți dintre ei vor simți că această influență este mai mult pozitivă decât negativă: datorită lui în nouă luni a reușit să facă ceea ce ar fi durat mai mulți ani înainte. Ultima lună – anul – va aduce în viața vechilor prieteni, cu care va fi atât de plăcut să ne amintim de trecut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *