Horoscop

Horoscopul lunii octombrie 2023 în funcție de zodii

Principalul eveniment al lunii octombrie va fi eclipsa de Soare din 14 octombrie, care va avea loc la 22 de grade în Balanță. Punctul culminant al eclipsei va avea loc seara târziu, va putea fi observată doar în America, în emisfera noastră va fi deja noapte. Dar din punct de vedere astrologic influența eclipsei va fi puternică. Îi va afecta pe cei care s-au născut în zilele de 14-16 octombrie, 11-13 ianuarie, 10-12 aprilie, 13-15 iulie. De asemenea, persoanele care au planetele în 21-22 grade din Balanță, Capricorn, Berbec, Rac pot simți efectul eclipsei.

Noțiunile despre influența nefastă a eclipselor sunt de domeniul trecutului. Acum putem trata eclipsele ca fiind luni noi (soarele este eclipsat) și luni pline (luna este eclipsată) care se produc în apropierea nodurilor lunare. Și adesea eclipsele activează energii care se aflau anterior într-o formă latentă.

Eclipsele inițiază teme noi, devin un declanșator pentru schimbări pe care alte planete le-au pregătit.

Pe 28 octombrie, va avea loc o eclipsă de Lună în gradul 5 al Scorpionului și Taurului, care va completa “coridorul eclipselor” din octombrie. Cei născuți între 27-29 octombrie, 23-25 ianuarie, 23-25 aprilie, 25-27 iulie vor simți impactul acestei eclipse. De asemenea, îi va afecta și pe cei care au planete în gradele 4-5 ale Scorpionului, Taurului, Vărsătorului și Leului.

Pe 3 octombrie, a avut loc o intrare importantă, când Lilith se va muta din Leu în Fecioară. Leii (solar, lunar, stellium) pot face bilanțul celor 9 luni de staționare a Lunii Negre în semnul vostru. Poți înțelege multe despre Lilith natală după ce situații neplăcute ai avut, cât de mari și fatale au fost. Acum pregătește-te Fecioară – este timpul să te întâlnești cu oaspetele tău de Lună Neagră și să-i observi manifestările.

Până pe 12 octombrie, atmosfera va fi destul de tensionată din cauza conjuncției dintre Marte și Nodul Lunar (în Balanță) și a cuadraturii sale cu Pluton. Confruntarea cu colectivitățile, cu superiorii (în cel mai rău caz, întâlnirea cu infractorii, agresiunea), situații neplăcute legate de bănci și finanțe, diferite situații stresante – toate acestea pot afecta cumva pe toată lumea, dar mai ales pe cei născuți în ultima decadă a semnelor Balanță, Capricorn, Rac și Berbec.

Din cauza influenței Nodului, poate exista o scădere de energie și poate fi nevoie să se rezolve probleme vechi, de mult așteptate, să se abordeze teme din trecut.

Pe 12 octombrie, Marte se mută în Scorpion – tensiunea va scădea și energia va crește. Scorpionii, Taurii, Vărsătorii și Leii vor avea o perioadă foarte activă. În această perioadă s-ar putea să găsiți o pârghie pentru a muta un munte (însuși Arhimede vă va invidia).

Pe 9 octombrie, Venus se va muta din Leu în Fecioară.

Venus se află în Leu de mult timp, din 6 iunie (din cauza naturii sale retrograde). O astfel de ședere îndelungată a lui Venus într-un semn aduce multe lucruri pozitive: de exemplu, începe sau se formează o relație de dragoste puternică, iar veniturile cresc serios. Foarte des, Venus aduce cadouri, complimente, romantism și intensificarea activității artistice sau artistice.

Ea aduce toate acestea Leului timp de patru luni, și poate și Berbecului și Săgetătorului – aceste semne pot fi rezumate pentru a înțelege mai bine Venusul lor natal.

Când Venus va tranzita Fecioara – ea va aduce beneficiile sale Fecioarei și prietenilor săi pământeni Capricornii și Taurii (păcat că nu va dura atât de mult, doar aproximativ o lună).

Mercur și-a revenit deja din retrogradare, a căpătat viteză de croazieră și va trece din Fecioară în Balanță pe 5 octombrie și va intra în Scorpion pe 22 octombrie. Lucrurile se vor dezvolta rapid și dinamic, așa că mențineți ritmul.

Saturn retrograd în Pești continuă să asfalteze gradele 2 și 1 ale acestui semn, încetinind cât mai mult posibil înainte de a intra în faza sa directă la începutul lunii noiembrie. Saturn va afecta în special începutul Peștilor, Fecioarei, Săgetătorului și Gemenilor, precum și pe cei cu planete în gradele 1 și 2 ale acestor semne. Caracteristica tranzitelor lui Saturn este că vechile căi nu mai funcționează, este nevoie de mișcare înainte și de schimbare.

Jupiter retrograd în luna octombrie se află într-un arc de la 15 la 12 grade în Taur. Tendințe pozitive și noi oportunități se deschid pentru Taur, precum și pentru Fecioară și Capricorn, în special pentru cei care au planete în acest sector al semnelor menționate mai sus.

Retro Uranus irosește gradele 22 și 23 ale Taurului, astfel că Taurii târzii vor fi provocați să facă schimbări în viața lor. Modul de operare al lui Uranus este că schimbarea vine rapid, fie din exterior, fie sub forma unor intuiții și a realizării bruște a deciziei corecte. Cei născuți între 10 și 13 mai, 13 și 15 august, 13 și 16 noiembrie, 10 și 13 februarie, precum și cei cu planete în 22-23 grade în Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi sub influența lui Uranus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *