Horoscop

Horoscopul lunii octombrie 2023

Ultimele eclipse din acest an – solară, care va avea loc pe 14 octombrie în gradul 22 al Balanței, și lunară – pe 28 octombrie în gradul 6 al Taurului.

Vine o perioadă de evenimente capitale, de situații extreme și de viraje bruște. Dar vestea bună este că tocmai în astfel de perioade vă puteți “șamaniza” viața – scăpați de inutil și stabiliți un program pozitiv pentru viitor – pentru următorii 19 ani, incluzând în această listă lungă tot ceea ce doriți să realizați.

Berbec

Lupta pentru un “loc sub soare” va ocupa cea mai mare parte a lunii: pentru a face față colegilor rivali vor putea doar cei care își pun ștacheta sus și o pot menține. Dacă faci totul cum trebuie, în două săptămâni înainte de reprezentanții semnului se vor deschide larg perspectivele profesionale și, important, financiare, După ce ai primit un astfel de rezultat – din toate punctele de vedere de invidiat -, poți și trebuie să te odihnești.

Taur

Este timpul să rezumăm rezultatele preliminare ale anului, făcând “munca pe greșeli”: concluziile trase în urma acestui proces vor ajuta la extragerea unor lecții importante din acțiunile lor, ceea ce îi va împiedica să le comită din nou. Ultima decadă a lunii va aduce tranzacții financiare reușite, iar rezultatele acestora sunt susceptibile de a fi exprimate în valută, ceea ce indică o cooperare cu partenerii străini.

Gemeni

Pe primul plan se va afla comunicarea cu copiii, care va fi foarte importantă, indiferent de vârsta acestora: cele de mai sus nu înseamnă că le vor crea probleme părinților – mai degrabă dimpotrivă, îi vor bucura succesele. Momentul este favorabil și pentru schimbări în propria locuință, care “cere” de mult timp îmbunătățiri: principalul lucru, după ce ai început reparația, la timp să te oprești, altfel procesul poate deveni cronic.

Rac

Tema principală a lunii va fi schimbarea reședinței – este posibil să vă mutați într-un nou apartament, regiune sau chiar țară: circumstanțele pentru acest lucru vor fi cât se poate de favorabile – nu vor exista obstacole pe drum, iar norocul vă așteaptă în noul loc. În a doua jumătate a lunii puteți – și ar trebui – să vă gândiți la o schimbare de ocupație: în reprezentanții actuali ai zodiei este de mult timp epuizat – atât din punct de vedere moral, cât și financiar.

Leu

Plecarea Lunii Negre, care a fost prezentă în ultimele nouă luni, va da un sentiment de ușurare, bucuria de a trăi și dorința de a acționa activ, de care trebuie să se profite – cazurile pentru care reprezentanții recenți ai semnului au acumulat un număr mare. Va fi vorba, în principal, de rezolvarea problemelor profesionale, dar nici casa nu strică să facă, mai ales că succesul va însoți totul.

Fecioară

De succes va fi orice proiect profesional și financiar, așa că nu ezita să îl pui în practică – nu rata șansele, soarta nu-i place pe cei care își neglijează șansele. Intrarea în semnul Lunii Negre poate fi periculoasă doar pentru cei care în ultimii ani au dus un mod de viață necinstit, restul – cei care nu sunt pătați de nimic – nu-și fac griji.

Balanță

Evenimentele din septembrie sunt în mare parte predeterminate de soartă, așa că nu le rezistați, este încă imposibil să schimbați ceva, așa că este mai bine să lăsați lucrurile să treacă – va economisi energie și nervi. Încasările solide vor aduce cu ele și cheltuieli serioase, care nu pot fi evitate, așa că procesul de acumulare va trebui abandonat, încă mai adunați bani pentru o achiziție majoră nu va fi capabil să.

Scorpion

Luna viitoare este momentul ideal pentru a analiza activitățile profesionale din perioada anterioară: succesele lor, chiar și cele obținute prin naivitate, trebuie să te gândești și să ți le însușești. Pe plan emoțional, este de dorit să “stai ascuns”, ceea ce presupune o comunicare minimă cu ceilalți – o nervozitate excesivă este puțin probabil să îmbunătățească relațiile, ba mai mult, dimpotrivă

Săgetător

Timpul va trece în comunicare la toate nivelurile: întâlnirile cu persoane importante pentru reprezentanții semnului și conversațiile calde cu prietenii, rudele și cei dragi vor fi atât de multe încât timpul va zbura literalmente, lăsând în urmă un gust plăcut. Oboseala care se poate instala la mijlocul lunii este o consecință firească a muncii grele din ultima perioadă, așa că este necesar să găsești timp – și mijloace – pentru odihnă.

Capricorn

“Frânarea” în activitățile profesionale îi va irita pe reprezentanții semnului harnic, dar cum nu va fi posibil să influențezi situația, este necesar să accepți și să te miști în ritmul oferit de astre. Cooperează mai bine cu oamenii de departe – din străinătate, de departe sau din apropiere: colaborarea cu ei promite gorozdo mai multe perspective și, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional.

Vărsător

Poate că, având în vedere realitățile vieții de astăzi, va suna ciudat, dar luna viitoare – un moment excelent pentru călătorii, mai ales dacă acestea sunt asociate cu locuri de putere și căutări spirituale. Avansarea în carieră va fi posibilă în primul rând pentru cei care își vor demonstra talentele și abilitățile superiorilor lor imediați, care s-ar putea să nu fie nici măcar conștienți de ele.

Pești

În rezolvarea oricăror probleme – atât de natură profesională, cât și de natură lumească – nu te baza doar pe tine însuți, nu poți trage, așa că nu numai că poți, dar trebuie să ceri și ajutorul altora – în primul rând, prietenilor și colegilor cu suflet bun. Pentru cei care doresc să plece în străinătate, este important să profite de moment: norocul este de partea lor acum, ceea ce îi va ajuta să se adapteze cât mai repede posibil și să se simtă confortabil în noul mediu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *