Horoscop

Horoscopul săptămânii! BERBECII sunt sfătuiți să ia lucrurile pe rând

Încă de la începutul săptămânii acesteia te simți plin de vitalitate. Toate provocările se află sub controlul tău, și le întâmpini cu optimism, încredere și curaj. O concentrare prea mare asupra chestiunilor de detaliu te poate face să te simți ușor frustrat. Este bine să iei lucrurile pe rând. Graba strică treaba! Împlinirea unui ideal nobil îți va domina gândurile. Grija față de ceilalți îți va da o mare satisfacție. 

TAUR
Tendința de a fi rigid și arogant la începutul săptămânii te pot implica într-un puternic conflict. Compromisul și toleranța nu sunt ușor de găsit la Tauri. Oricum, miercuri și joi vei fi fermecător și prietenos și asta datorită modificării poziției planetelor. Entuziasmul pe care îl aduc acestea se traduce în cazul tău prin dorința de a te răsfăța puțin și de a-ți ridica moralul.

GEMENI
Te simți amuzat de propriile fantezii, dar acest lucru s-ar putea să nu li se pară la fel și celorlalți. Din fericire pentru tine, agerimea ta și limba ascuțită te împiedică să faci pași greșiți. Fii atent ce sfaturi dai miercuri sau joi. Ar fi bine să ai grijă de propria grădină și să plivești buruienile.

RAC
Ai în tine mai multă viață decât ar fi nevoie ca să supraviețuiești. Este neobișnuit pentru tine să joci nebunește, dar te simți plin de impulsuri noi. Planetele înlesnesc comunicarea și îți centrezi toată atenția pe mici câștiguri și planuri foarte complicate.

LEU
Îți merge cum nu se poate mai bine. Ești ca o mare minge de foc. Imaginația și încrederea te ajută să-ți îndeplinești scopurile. Vei fi puțin mai rezervat spre mijlocul săptămânii. Este timpul să-ți reevaluezi prioritățile și să faci micile retușuri necesare. Prietenii sunt alături de tine vineri și sâmbătă. Ai câteva idei noi și vei primi și ajutor pentru a le pune în aplicare.

FECIOARĂ
Este o perioadă cam încărcată, dar ceea ce faci s-ar putea să ia o turnură excelentă. Un pic mai mult de lucru decât te așteptai, dar oamenii vor fi bucuroși să plătească pentru o muncă atât de bine făcută. Încerci să faci lucrurile în așa fel încât totul să fie simplu și corect, dar nu toată lumea vede lucrurile la fel.

BALANŢĂ
Ai foarte multă încredere în tine însuți. Cineva ta ia drept model fie că tu știi sau nu acest lucru. Încearcă să fii ceva mai activ și mai sociabil. Prea multă agitație s-ar putea totuși să te dea peste cap pe la mijlocul săptămânii. Aprecierile venite din partea cuiva aproape de tine te va umple de bucurie vineri și sâmbătă. Te simți foarte legat de cei din jur și poți să te implici într-o relație fără reținere lucru care te va face să te simți bine.

SCORPION
Un simț al propriei valori te face să ceri mai mult decât ți se oferă. Câteodată Scorpionul exagerează în pornirile sale. Rămâi pe poziții și totul va fi bine. Fă-i o vizită unui prieten care se va bucura cu siguranță. Ajutorul tău va însemna mai mult decât i-ai putea oferi. Dualitatea și imposibilitatea de a lua o decizie mai dificilă te pândesc spre sfârșitul săptămânii.

SĂGETĂTOR
Orice fel de călătorie este favorizată la început de săptămână. Simțul aventurii și curajul te pot conduce spre o nouă poveste, o nouă relație sau o nouă țară. Oricum ar fi, tu ești în joc. Ești mai prudent. Ia fiecare eveniment ca atare și nu încerca să sari peste lucrurile mai greu de făcut, sau să ignori detaliile, chiar dacă ele te înnebunesc.

CAPRICORN
Este greu să-ți păstrezi simțul moral atunci când toți în jurul tău încalcă regulile. Dacă vei fi singurul care nu va face niciun pas greșit, ei bine, să știi că nu va fi prima oară când ești rebel pentru o cauză. S-ar putea să întâlnești oamenii care să gândească ca tine. Asta îți va da sentimentul că te afli pe drumul bun. Îți vei recăpăta speranțele că visele tale se vor îndeplini.

VĂRSĂTOR
Fii deschis la tot ceea ce este nou. Drumuri mai puțin obișnuite ți se deschid în față. Nu ai fost niciodată persoana care să meargă pe drum drept, așa că fii cu ochii în patru. Nu toată lumea este în ton cu tine. Planurile ascunse ale celorlalți pot pune în pericol buna comunicare. Mintea ta este deschisă și te simți plin de farmec.

PEŞTI
Fanteziile te tulbură încă de la începutul săptămânii. Cineva s-ar putea să-și dorească ajutorul tău, dar ar fi bine să eviți implicarea într-un aranjament murdar. Acordă mai multă atenție relațiilor tale. Dacă ești sigur de drumul pe care l-ai ales, acționează. Este momentul în care nu ai de unde să știi cum vor evolua lucrurile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *