Horoscop

Horoscopul săptămânii! PEȘTII vor avea o perioadă foarte încărcată

Oricare ar fi planurile pe care ți le-ai făcut pentru săptămâna aceasta este bine să le pui deoparte. Oricum, nu renunța la ele, pentru că este posibil să se îndeplinească. Este lecția ta de răbdare – un lucru greu de realizat pentru tine. Vei primi vești noi în legătură cu aceste planuri peste două săptămâni. 

TAUR
Este timpul să faci planuri, dar tu te miști prea prudent și mult prea încet. Corectează-ți greșelile din ultimul timp și hotărăște-te încotro te îndrepți. Pe scurt, s-ar putea să te afli în același loc ca și anul trecut. Dacă îți dorești ceva mai bun, fii atent. Asta înseamnă că va trebui să faci compromisuri cu cineva pentru a obține ceea ce îți dorești.

GEMENI
Până în primăvara viitoare vei dispune de atât de mulți bani, încât vei putea să cumperi proprietățile sau afacerile pe care le dorești. Va trebui deci să ai totul semnat, parafat, sigilat dacă vrei să-ți joci cărțile bine. Va trebui să fii foarte pragmatic anul acesta și să nu te implici emoțional. Dacă te lași dominat de sentimente, s-ar putea să pierzi tot ceea ce îți dorești mai mult. O investiție poate deveni profitabilă până primăvara următoare.

RAC
Ai o mică problemă din punct de vedere financiar, dar totul va merge mai bine de săptămâna viitoare. Orice mișcare faci luna aceasta sau pe oricare drum apuci în următoarele săptămâni va fi bine. Lucrul acesta îl vei constata mai târziu când vei vedea că ai făcut alegerea corectă. Puneți în aplicare planurile săptămâna viitoare când este un timp favorabil pentru tine.

LEU
Trebuie să fii conștient că banii pe care ai de gând să-i cheltuiești luna viitoare nu vor fi ușor de înlocuit până la mijlocul lui noiembrie. Resursele au cam secat așa că fii mai chibzuit și nu cheltui mai mult decât trebuie. În lunile de iarnă îți vei replanifica proiectele pe care le-ai făcut anul trecut și până în primăvară le vei pune în aplicare.

FECIOARĂ
Este o perioadă cam încărcată, dar ceea ce faci s-ar putea să ia o turnură excelentă. Un pic mai mult de lucru decât te așteptai, dar oamenii vor fi bucuroși să plătească pentru o muncă atât de bine făcută. Încerci să faci lucrurile în așa fel încât totul să fie simplu și corect, dar nu toată lumea vede lucrurile la fel.

BALANŢĂ
Ai câteva idei extraordinare și cu cât le vei putea pune mai repede în aplicare, cu atât te vei apuca de muncă mai repede. Va trebui să faci câteva alegeri și rost cumva de bani în plus. S-ar putea să ai parte de puțin noroc la începutul săptămânii. Vorbește pentru tine chiar dacă ești cam radical. Va merge!

SCORPION
Fă-ți un plan și ține-te de el pentru că ți se acordă o a doua șansă. Va trebui să ajungi la o înțelegere cu cineva anume și poate chiar să faci un compromis, dar vei vedea mai târziu că a meritat. Nu-ți fie teamă să faci mici compromisuri acum dacă lucrul acesta te ajută să-ți atingi scopurile.

SĂGETĂTOR
Prietenii sunt foarte importanți pentru tine și se poate să te întâlnești cu câțiva în curând. Ar fi bine să faci o selecție între ei. E bine să fii prudent în tot ceea ce faci și unde te duci această lună pentru că te pândesc o mulțime de necazuri și tu nu vrei să ai parte de ele. Îți dorești o schimbare și în curând s-ar putea să pleci într-o călătorie pe care ți-o doreai de multă vreme.

CAPRICORN
S-ar putea să te simți puțin strâmtorat din cauza banilor, dar lucrurile se vor îndrepta săptămâna viitoare. Începând din lunile de iarnă s-ar putea să ți se pară că mergi pe același drum ca și anul trecut. Anul acesta însă, lucrurile vor lua o turnură favorabilă ție. Corectează-te și ia-o încet.

VĂRSĂTOR
Puneți acum planul excelent în aplicare și în luna noiembrie te vei bucura de succesul lui. Asta înseamnă foarte multă muncă pe timpul iernii cu ceva mai multă hotărâre te vei descurca. S-ar putea să treacă ceva timp până când vei vedea eforturile tale răsplătite, dar va merita. Păstrează-ți simțul umorului în toate împrejurările.

PEŞTI
Proiectele mai vechi revin în actualitate și încep să se realizeze. Nu-ți pierde încrederea, este aproape de îndeplinirea scopurilor tale care se vor îndeplini cu siguranță vara viitoare, numai că va dura ceva mai mult decât te așteptai tu. Va fi o perioadă foarte încărcată pentru tine și pentru cei apropiați ție începând cu luna octombrie. Săptămâna viitoare vei sta mai bine cu banii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *