Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Lucrurile s-ar putea sa demareze ceva mai lent la inceputul saptamanii decat ti-ar fi placut tie. Posibilele intarzieri in planuri si proiecte si o proasta dispozitie te pot aduce pe muchie de cutit, asa ca fii atent.

 

TAUR

Pregateste-te pentru o lunga calatorie. Nu vor fi foarte multe evenimente, iar acestea vor veni mai mult din interior decat din exterior. Incearca sa pastrezi un echilibru si nu te lasa dominat de sentimente. Evita riscurile financiare.

GEMENI

Iscusinta ta si capacitatea de a rezolva problemele te vor plasa in centrul atentiei la serviciu. Priveste si dincolo de aparente pentru a gasi solutii noi si directii interesante pentru planurile tale si sprijin pentru viitoarele abordari.

RAC

Din cauza faptului ca esti hipersensibil, vei simti mai mult decat ceilalti influenta astrelor. Rationamentul este mai greoi, asa ca nu te implica prea mult emotional. Stai pe loc, pastreaza-ti directia si nu te ambala.

LEU

S-ar putea sa ai de rezolvat mai multe probleme la serviciu decat te asteptai. Bazeaza-te pe propria intuitie care iti va arata drumul pe care il ai de urmat. Problemele sentimentale se vor afla in centrul atentiei in ziua de joi.

FECIOARa

Urmandu-ti propria curiozitate este posibil sa descoperi noi directii si oportunitati. Incearca sa patrunzi in adancul lucrurilor pentru a descoperi noi aspecte. Este un timp favorabil pentru cautari si analize ca si pentru rezolvarea problemelor.

BALAN?a

Vei avea parte de o neasteptata realizare la locul de munca. Lucrurile care in aparenta pareau simple pot dupa o mai atenta analiza revela falsitatea celorlalti, asa ca nu face nimic fara o prealabila evaluare. Miscarea astrelor va aduce o influenta pozitiva in ceea ce priveste munca si relatiile cu ceilalti.

SCORPION

Esti in top inca de la inceputul saptamanii. Vei obtine tot ceea ce ti-ai pus in gand, asa ca mergi mai departe cu incredere! Daca cineva incearca sa te convinga in legatura cu un anume lucru nu-i acorda atentie. Evita orice actiuni riscante.

SaGETaTOR

Astrele iti pot aduce o ciudata doza de proasta dispozitie, un amestec de confuzie intre ceea ce este real si ceea ce nu. Acorda-ti atat timp cat ai nevoie pentru a-ti pastra echilibrul, chiar daca acest lucru inseamna sa te retragi departe. Esti nemaipomenit in ochii celorlalti joi.

CAPRICORN

Detii clar controlul la locul de munca. Decizii importante depind de tine, decizii care iti pot aduce puterea si prestigiul. Ai incredere in abilitatile tale si vei fi in stare sa faci alegerea corecta. Lasa deoparte visurile imposibile si actioneaza in zilele de marti si joi cand ti se deschid noi oportunitati.

VaRSaTOR

Inca inainte de a incepe saptamana, Varsatorul se va misca ceva mai incet decat de obicei. Comparand ambitiile cu realitatea, vei constata cu tristete ca esti nevoit sa-ti iei o mica pauza. Acorda-ti mai mult timp si incearca sa lucrezi singur.

PESTI

Inceputul saptamanii s-ar putea sa exagereze sensibilitatea Pestilor, facandu-i sa aiba dificultati in a distinge lucrurile in mod obiectiv. Fii atent in privinta afacerilor pe care le inchei, evita sa semnezi acte si cauta sa te asiguri ca ai inteles exact sensul cuvintelor cuprinse in aceste acte.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *