Horoscop

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Esti in toane rele si partenerul tau sufera din cauza asta. Conflictele nu vor face altceva decat sa alunge pasiunea si consecinta va fi instrainarea. Este posibil sa intalnesti dragostea intr-o intalnire de afaceri.

 

TAUR

In mijlocul evenimentelor sociale iti vei gasi dragostea. Cu sarmul tau ii vei fermeca pe reprezentantii sexului opus. Nu-ti fie teama sa spui ceea ce gandesti si nu cheltui banii crezand ca in felul acesta te vei simti mai bine.

GEMENI

Este timpul sa ai grija de tine, deoarece vei fi afectat din punct de vedere sentimental. Daca iti regasesti starea de spirit, te vei simti mult mai bine. Acorda atentie problemelor pe care le tii secrete.

RAC

Asteapta-te ca partenerul tau sa reactioneze exagerat la situatiile cu care te confrunti tu. Poti sa-ti imbunatatesti situatia ajutandu-ti partenerul sa-si recapete increderea in sine si asigurandu-l de sentimentele tale si, mai ales, de intentiile viitoare.

LEU

Petrece mai mult timp cu cei pe care ii iubesti. Poti sa-i ajuti pe ceilalti daca reusesti sa le pui in ordine hartiile. Stabileste forma contractelor, dar evita sa semnezi ceva. Sapa adanc si afla cam cat te costa aceasta aventura inainte de a merge mai departe.

FECIOARa

Nu te alarma din cauza schimbarilor de la locul de munca. Rezultatul final va fi in avantajul tau. Stai linistit, lucreaza ca un adevarat profesionist si veniturile tale vor creste. Nu lasa persoana iubita sa te convinga sa faci lucruri cu care nu esti de acord.

BALAN?a

Schimburile culturale te vor ajuta sa-ti imbogatesti cunostintele. Noile relatii sentimentale vor deschide usile care se inchisesera in trecut. Gaseste timp sa asculti problemele pe care le au ceilalti membri ai familiei.

SCORPION

Vei obtine aproape tot ceea ce iti doresti, daca nu-i lasi pe ceilalti sa afle ce ai de gand sa faci. Schimbarile din cariera vor veni pe neasteptate. Pe de alta parte, daca te misti destul de repede, vei avea numai de castigat din punct de vedere financiar.

SaGETaTOR

Relaxeaza-te sau incearca sa faci unele schimbari in caminul tau care vor fi in beneficiul intregii familii. Casa este palatul tau si depinde de tine sa arate asa cum iti doresti. Nu ezita sa-i pui la munca si pe ceilalti membri de familie.

CAPRICORN

O legatura romantica, dintre acelea care nu se uita, este tot ceea ce iti doresti. Felul tau corect si plin de tandrete va atrage multi reprezentanti ai sexului opus. Continua sa lucrezi pentru a-ti alunga din minte experientele nu tocmai placute.

VaRSaTOR

Saptamana aceasta pot aparea multe conflicte. Prietenii apropiati poate ca sunt suparati pe tine, deoarece iti petreci prea mult timp cu noua ta cucerire. Totusi, plimbarile iti vor scoate in drum dragostea.

PESTI

Situatia ta financiara va avea de suferit, daca iti asumi unele riscuri. Nu face donatii mai mari decat iti poti permite, nici daca este vorba de o cauza in care crezi. Pune-le la dispozitie timpul tau, nu si banii.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *