Horoscop

Horoscopul zilei, 1 ianuarie 2023. Săgetător, încercați să “pompați” emoții pozitive

Cât de des ne facem promisiunea de a începe noul an cu o tabula rasa? Astăzi, stelele ne vor oferi această oportunitate.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu irosiți toți banii pe care ați reușit să-i câștigați sau să-i economisiți pe cadouri de sărbători: în loc să vă ștergeți praful, puneți deoparte măcar o parte din ei pentru un proiect important pentru dumneavoastră.

Taur (21.04 – 21.05)

Dacă de mult timp ai vrut să-i spui cuiva drag ceva foarte important, nu vei găsi un moment mai bun: într-un cadru romantic, confesiunea ta va căpăta o putere specială care va duce relația la următorul nivel.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Nu vă grăbiți să ajutați pe oricine vă cere ajutor astăzi: mai întâi gândiți-vă dacă persoana respectivă are cu adevărat nevoie și abia apoi acționați – nu dați nimănui ocazia să profite de dumneavoastră.

Rac (22.06 – 22.07)

Păstrați-vă o stare de bună dispoziție care să vă însoțească încă de dimineață: în acest fel puteți stabili un program de viață pozitiv pentru anul care urmează – prima sa zi înseamnă mult în acest sens.

Leu (23.07-21.08.)

Tu, spre deosebire de alte semne ale cercului zodiacal, cumperi astăzi, nu numai că este permis, dar și necesar: articolele achiziționate vor fi extrem de reușite și vor dura mult timp.

Fecioară (22-23 august/09)

Emoționându-te o întrebare nu poate fi rezolvată printr-un efort volitiv, dimpotrivă, astrele îți recomandă să lași situația să treacă, măcar temporar să uiți de ea – în acest caz, totul se va rezolva de la sine, ca și cum ar fi de la sine.

Balanță (24.09 – 23.10)

Nu ar trebui să vă aruncați cu capul înainte în conflictele altora, chiar dacă este vorba de persoane apropiate: la un moment dat, acestea trebuie să învețe cum să construiască relații pe cont propriu, fără ajutorul dumneavoastră diplomatic.

Scorpion (24.10 – 22.11)

De ce nu, de exemplu, de ce nu începeți să planificați treburile casnice pe care le puteți începe mâine – va fi mult mai distractiv împreună.

Săgetător (23.11 – 21.12)

Pierderea de putere pe care o puteți resimți în această zi nu este legată de probleme fizice, ci de probleme morale: nimeni nu contestă faptul că ați fost foarte obosit în ultima vreme – încercați să “pompați” emoții pozitive.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Nu vă împărtășiți planurile de viață, chiar și cu prietenii apropiați: desigur, ei nu vor să vă facă rău, dar să vă gafeze intențiile – și complet fără să vrea asta – s-ar putea foarte bine.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Dacă plănuiești de mult timp să faci reparații, este logic să te pregătești, dacă nu din punct de vedere financiar, atunci cel puțin din punct de vedere moral: nu uita că este o activitate care consumă multă energie, forțe, ca și banii, pentru care ar trebui să economisești din timp.

Pești (19.02 – 20.03.)

Dacă vreunul dintre cei dragi are probleme, încercați să participați la rezolvarea lor: veți rezolva această problemă ușor și simplu, iar recunoștința lui nu va cunoaște limite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *