Horoscop

Horoscopul zilei, 14 octombrie 2022. Berbecii au multă energie astăzi

Berbec
Aveți multă energie astăzi. Dar nu puteți realiza decât un număr limitat de lucruri pe cont propriu. Acceptați invitația de a vă lărgi cercul și de a vă împărtăși magia cu oameni care gândesc la fel. Dar conectați-vă doar cu cei care se află deja pe radarul dumneavoastră. Co-crearea va fi un factor important pentru a vă ajuta să mergeți mai departe.

Sfat cosmic: lărgește-ți cercul de comunicare.

Taur
Cu toții am jucat cu toții „tragerea la sorți”. Și adesea cu forțe care sunt mult mai puternice decât noi. Rezistența nu face decât să creeze obstacole. Totuși, când vine vorba de chestiuni de suflet, fiți atenți la ceea ce vă spun semnele.

Sfatul cosmic: lasă lucrurile să se desfășoare așa cum trebuie.

Gemeni
Există două tipuri de oameni: cei care vorbesc mult și cei care acționează. Și, deși ești obișnuit să acționezi decisiv, nu ești pregătit să te arunci cu capul înainte în orice. Stelele vă invită acum să vă asumați un risc. Și să vedem ce se întâmplă.

Sfatul cosmic: fă un pas îndrăzneț.

Cancer
Alunecați și cădeți de câteva ori pe drum. Dar asta nu înseamnă că s-a terminat. Scăpați de panică și frustrare. Oportunitatea disponibilă este mult mai bună decât pare.

Sfat cosmic: vei avea o șansă care se întâmplă doar o dată în viață.

Leo
Cine altcineva în afară de tine ar putea fi protagonistul vieții tale! Este timpul să înveți să crezi în capacitatea ta de a muta munții din loc și de a realiza ceea ce credeai cândva că este imposibil. Trebuie să te întorci la misiunea ta cu o flacără în interior.

Sfat cosmic: este timpul să scoatem mantia invizibilității.

Fecioară
Iată cum stau lucrurile cu gesturile de închidere: nu întotdeauna ne iese așa cum ne dorim. Este bine că acum știți ce vă întărește poziția. Vă dați seama dacă ideile dumneavoastră au potențial. Simțiți dacă nu vă mai simțiți confortabil cu persoana respectivă. Uneori, situația trebuie pur și simplu lăsată baltă. Apropo, dacă visezi la călătorii pe distanțe lungi, rezervă-ți cât mai repede biletele!

Sfat cosmic: fii recunoscător pentru o revelație.

Balanță
Atunci când acționezi cu un angajament profund, îți dai seama că totul se întâmplă pentru binele suprem. Ceea ce ți se ia tinde să împiedice creșterea. Astăzi vă va fi foarte ușor să înțelegeți ce va fi o pierdere și ce va fi o ușurare.

Sfat cosmic: această zi îți va umple paharul.

Scorpion
Vezi de ce lucrurile nu au mers conform planului tău clar planificat de acțiune. Simțiți că înfrângerea a trecut, dar acum aveți multe de luat de la capăt. Cufundați-vă în energia jocului și dobândiți experiența necesară pentru a atinge noi culmi.

Sfat spațial: Este timpul să urci de nivel.

Săgetător
Nu trebuie să fii atrăgătoare și drăguță. Nu ești un SEAL ca să lucrezi pentru aprobarea tuturor. Fiți sinceri cu voi înșivă și rămâneți fideli idealurilor voastre.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să le aruncați adevărul în față oamenilor.

Capricorn
Sfârșitul unui proiect poate fi o povară uriașă. Nu lăsați anxietatea să vă acapareze. Concentrarea și relaxarea, cum ar fi exercițiile de respirație, vă vor ajuta să vă concentrați asupra planului de acțiune și să faceți ceea ce trebuie făcut în acest moment.

Sfat cosmic: sfârșitul este un început deghizat.

Vărsător
Acesta este un moment minunat! Un moment de apogeu. O perioadă în care se bea o cafea delicioasă sau se savurează cocktailuri dulci. Ați muncit din greu. Iar acum ați ajuns în sfârșit la punctul în care vă bucurați de rezultat. Acceptați cu recunoștință ceea ce vă trimite Universul.

Sfat cosmic: acceptă darurile muncii tale.

Pești
Vindecarea este un proces misterios. În unele zile ai impresia că ai renunțat la tot ceea ce ar fi trebuit. În alte zile, răni vechi dor sau sângerează din nou, amintiri vechi ies la suprafață. Aveți ceva de făcut. Să știți că nu sunteți singuri, niciodată singuri.

Sfat cosmic: fiecare pas mic contează.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *