Horoscop

Horoscopul zilei, 18 octombrie. Capricornii transformă durerea în putere

Berbec

Astăzi, astrele vă cer să vă parcurgeți lista de prieteni. Căutați-i pe cei care vă sprijină creșterea și pe cei care vă rețin. De fapt, în adâncul sufletului tău știi deja cine rămâne cu tine doar atât timp cât totul este bine. Este timpul să renunțați cu blândețe la conexiunile care nu vă mai fac bine. Prima regulă a îngrijirii de sine: învață să te pui pe tine mai presus de toți ceilalți.

Sfat cosmic: nu-ți mai irosi energia cu oameni care nu vor face același lucru pentru tine.

Taur
Această zi din viața ta va fi despre refuzul de a rezista și acceptarea curentului. Este vorba de a profita la maximum de oportunitățile pe care universul le oferă. Este vorba despre a avea încredere în impulsurile pe care le primești de nicăieri și de a face un salt uriaș spre creștere. Amintiți-vă că frica și credința coexistă de obicei. Aveți curaj și surprindeți-vă.

Sfat cosmic: fii curajos și nu-ți fie teamă să-ți asumi riscuri.

Gemeni
Creșterea nu este întotdeauna un proces liniar. Este adesea o spirală – este ca și cum te-ai afla în același punct, iar și iar. Cu toate acestea, de fiecare dată când priviți situația dintr-un punct mai înalt. Gândiți-vă la asta și veți observa că ați devenit mult mai experimentați. Imaginați-vă că vă așteaptă o ultimă provocare. Dorința ta de a schimba vechiul scenariu te va ajuta să ajungi la nivelul următor.

Sfat cosmic: Este timpul să tai legăturile cu trecutul.

Rac
Racul într-un punct de cotitură. Aveți de ales: să lăsați trecutul în trecut sau să îl duceți mai departe. Astrele recomandă să alegi libertatea și să acorzi prioritate iubirii. Da, această alegere poate să doară la început, dar în timp se va dovedi a fi singura corectă. În interior, sunteți pregătiți pentru o schimbare de paradigmă. Deschideți portalul iertării și renunțați la sentimentele rănite – în primul rând pentru binele vostru.

Sfat cosmic: lăsați trecutul în trecut.

Leu
Acum poți vedea clar, Leu, cum lucrurile au evoluat în favoarea ta. Cum ai fost protejat și nu pedepsit de Univers. Cum v-a ghidat în mod constant în direcția creșterii. La începutul săptămânii, zâmbiți cu cel mai strălucitor zâmbet, mulțumind puterilor voastre superioare atât pentru prezent, cât și pentru trecut. Continuați să creați viitorul cu un optimism prudent. Urmează multe alte lucruri frumoase!

Sfat cosmic: mergeți mai departe, vă descurcați bine!

Fecioară
Ideea succesului este că îl puteți folosi pentru a atrage și mai mult succes. Cu condiția, bineînțeles, să profitați la maximum de oportunitățile care vi se oferă. Joacă-ți cărțile cu înțelepciune, Fecioară. Devii șeful care ți-a fost menit să fii dintotdeauna. Pentru unii, de exemplu, aceasta ar putea fi o perioadă de expansiune a afacerii. Nu vă limitați din punct de vedere geografic. Destinațiile necunoscute ne cheamă.

Sfat cosmic: e timpul să iei lucrurile în propriile mâini.

Balanță
E totul sau nimic, Balanță! Este posibil ca unii dintre voi să se aventureze într-o relație pe termen lung. Asumă-ți un rol activ în modelarea viitorului tău, lăsând loc de improvizație, bineînțeles! Cei dintre voi care ați schimbat deja jurămintele ar putea dori să se gândească să lucreze la căsnicia voastră. Nu lăsați ca responsabilitățile banale să fie cauza despărțirii. Faceți tot posibilul să petreceți timp împreună.

Sfat cosmic: acordă atenție vieții tale personale.

Scorpion
A fost o vreme în viața ta când a trebuit să faci un efort pentru a te concentra pe “gânduri pozitive”. A fost o vreme când optimismul îți cerea un efort foarte serios. Cu toate acestea, chiar acum trăiți o schimbare la un nivel fundamental, Scorpionilor. Simțiți că sfârșitul și începutul au o sursă comună. Deschide-ți inima la schimbare. Să lăsăm ca ceea ce urmează să se prăbușească să fie un lucru din trecut.

Sfatul cosmic: lăsați lucrurile să-și urmeze cursul.

Săgetător
Îți amintești când nu puteai face toate lucrurile pe care le poți face acum? Îți amintești când nu aveai resursele pe care le ai în acest moment? Ia-ți un moment pentru a aprecia cât de departe ai ajuns, Săgetătorule. Gândiți-vă la toate metodele care v-au ajutat să vă atingeți obiectivele. Din când în când, este important să te privești pe tine și calea ta prin ochii mândriei. Un alt moment de descoperire vă așteaptă în curând. Luați-vă o pauză cât timp aveți timp.

Sfat cosmic: Ia-ți un moment pentru a evalua cât de departe ai ajuns.

Capricorn
Nu a funcționat și nu-i nimic, Capricorni! Doar că așteptările tale nu au fost satisfăcute. Puteți, desigur, să coborâți în spirala autocompătimirii. Dar este mai bine să te ridici și să încerci din nou. Nu mai jucați rolul de victimă. Ați terminat cu blamarea circumstanțelor pentru că lucrurile nu merg conform planului. Transformați durerea în experiență și tristețea în optimism. Acestea vă vor ajuta să vă realizați chiar și cele mai nebunești vise.

Sfat cosmic: transformă-ți durerea în putere.

Vărsător

Ce se întâmplă dacă tu ești cel care îți stă în cale, Vărsătorule? Dar dacă îți sabotezi propriul succes? Faceți un pas înapoi și analizați bine toate circumstanțele. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți unde și ce ajustări trebuie să faceți. Renunță la sentimentul fals de control și crede în tine. Așteptați schimbarea de ceva timp. Și ești pregătit pentru asta.

Sfat cosmic: nu te mai împiedica să-ți îndeplinești visele.

Pești
Toți cei cu care ne întâlnim știu ceva ce noi nu știm. Fiți foarte atenți la relațiile pe care le atrageți în viața voastră. Acest lucru vă va ajuta să vedeți adevăratul motiv pentru tot ceea ce se întâmplă. Pentru unii dintre voi, acesta ar putea fi un moment în care să vă conectați cu un învățător, mentor sau ghid spiritual. Ține-ți ego-ul la distanță și fii receptiv la înțelepciunea care vine.

Sfat cosmic: fii atent la vorbele celor din jur, poate vei auzi ceva de valoare.


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *