Horoscop

Horoscopul zilei, 19 decembrie 2022. Capricorn, acționați pentru a ajunge la succes

Berbec
Vrei să spui da la orice și vrei să faci tot ceea ce garantezi tu însuți. Dar chiar și supraoamenii au limitele lor. Acesta este un lucru pe care ar trebui să îl aveți în vedere la intrarea în sezonul sărbătorilor de Anul Nou. Așadar, spuneți “da” sugestiilor care rezonează cu sufletul vostru și găsiți o modalitate de a echilibra numeroasele roluri pe care le jucați în acest moment. Nu uitați, Universul este un părinte bun și iubitor care lasă spațiu pentru ca sufletul vostru să se dezvolte, acum și întotdeauna.

Sfatul cosmic: spuneți da sugestiilor care rezonează cu sufletul vostru.

Taur
Transformați-vă experiențele nou dobândite în înțelepciune. Nu uita de magia care trăiește în tine, Taur. Nu uitați că alegerile făcute pentru voi înșivă îi pot dezamăgi pe ceilalți, și asta este în regulă. Este timpul să vă eliberați de povara așteptărilor altora.

Sfat cosmic: eliberează-te de povara așteptărilor celorlalți.

Gemeni
Nu ai venit pe această lume pentru a te chinui cu gânduri de genul “ce-ar fi fost dacă”. Așadar, nu mai aștepta momentul perfect și găsește curajul de a face o mișcare, Gemeni. Momentul potrivit este acum. Nimic nu garantează succesul, dar tocmai de aceea trebuie să îndrăznești!

Sfat cosmic: nu mai așteptați momentul potrivit.

Rac
Ce se întâmplă atunci când ne numărăm victoriile și le înmulțim mental cu zece? Le dăm puterea de a crește de multe ori, Cancer. Ce se întâmplă atunci când repetăm istoria eșecului? Ajungem să ne confruntăm cu circumstanțe care ne împiedică să ne dezvoltăm și să creăm cea mai măreață versiune a vieții noastre. Ar putea fi adevărat și în cazul dumneavoastră? Este timpul să te privești mai atent. Este timpul să smulgeți buruienile din grădina dumneavoastră, una câte una.

Sfat cosmic: amintește-ți mai des de victoriile tale.

Leu
Dacă simțiți că vă aflați într-o situație dificilă, probabil că așa este. Vestea bună este că frâiele vieții tale sunt în mâinile tale și că ai posibilitatea de a rescrie scenariul în mai multe moduri. Cu toate acestea, începeți cu schimbări mici și simple. Dacă faceți ceva drastic, veți avea un sentiment de oboseală, pe care îl veți putea sau nu să îl suportați. Este posibil ca unii dintre dumneavoastră să căutați să vă extindeți limitele geografice sau să le depășiți. Dacă această decizie vă ajută să vă îndreptați în direcția creșterii, nu ezitați să vă asumați un risc.

Sfat pentru spațiu: Începeți cu schimbări mici și simple.

Fecioară
Singurul lucru de care puteți fi siguri astăzi este că este puțin probabil ca lucrurile să meargă așa cum doriți. Așadar, permiteți universului să intervină și să îndepărteze din calea voastră ceea ce nu mai este în concordanță cu binele vostru cel mai înalt și mai mare. Astrele au un secret pentru tine, Fecioară: cu cât te străduiești mai mult, cu atât mai repede poți obține ceea ce îți dorești.

Sfat cosmic: lasă universul să îți facă ordine în treburile tale.

Balanță
Nu credeți în a face ceva cu jumătate de inimă și cu siguranță nu credeți în mediocritate. Aveți dorința de a vă pune inima și sufletul în creațiile dumneavoastră. Există un pic din tine în tot ceea ce scoți în lume, iar asta îți dă o asemenea putere de a fi luată în seamă de ceilalți, Balanță. Universul crede că dorința ta de a da totul pentru ceea ce crezi îți va deschide noi uși.

Sfat cosmic: dăruiește-te pe deplin lucrurilor în care crezi.

Scorpion
Vestea proastă este următoarea: lista de lucruri de făcut este nesfârșită. Vestea bună este că nu trebuie să faceți totul singur. Luați o foaie de hârtie și împărțiți-o în două părți. Intitulează prima coloană “Ce trebuie să fac”. Intitulează-l pe al doilea “Lucruri pe care le dau Universului”. Și apoi petreceți-vă ziua cu conștiința interioară că ajutoarele voastre din tărâmurile misterioase lucrează peste program pentru a rezolva lucrurile în numele vostru. Oh, și încă un lucru! Nu uitați să vă contactați și prietenii. Învățarea artei delegării vă va permite să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat.

Sfat cosmic: deleagă altora activitățile neimportante.

Săgetător
Este normal să trăiești dezamăgiri din când în când. Cu toții o facem. Dar adevărata întrebare este: Ce ai de gând să faci în această privință? Cum ai de gând să transformi sentimentele de pierdere și eșec în bucurie, recunoștință și fericire? Universul spune: de multe ori te simți obosit, nu pentru că ai făcut prea multe, ci pentru că ai făcut prea puțin din lucrurile care se aprind în tine.

Sfat cosmic: fă mai mult din ceea ce te luminează.

Capricorn
Încrederea în legea justiției universale. Ai încredere că ceea ce ți se cuvine de drept va găsi drumul spre tine în moduri neașteptate, Capricornilor. Dar asta nu înseamnă că trebuie să devii un participant pasiv la jocul vieții. Vi se cere să acționați cu un scop precis, iar acțiunea cu un scop precis este cea care vă va conduce la succes.

Sfat cosmic: începeți să acționați pentru a ajunge la succes.

Vărsător
Aveți o putere creativă extraordinară, Vărsătorilor! Nu pierdeți elanul. Nu contează dacă luați căi poetice sau direcții artistice. Singurul lucru care contează este că ești una cu ritmul și fluxul universului. Un sfat înțelept: folosiți instrumentele pe care le aveți deja, eliberându-vă de povara perfecțiunii. Cu toții avem voie să facem câteva greșeli, iar aceasta este cea mai frumoasă parte a procesului de viață.

Sfat cosmic: fuzionează-te cu universul.

Pești
Nu te grăbi să umpli golul din tine cu încă o infatuare superficială, Pești. Nu vă grăbiți să vă mulțumiți doar pentru că vă este teamă că nu va fi mai bine decât este. Anotimpurile festive au tendința de a aduce cu ele tristețe, mai ales pentru cei care se confruntă de ceva timp cu un sentiment de gol. Amintește-ți că tu ești propria ta sursă de bucurie și fericire și te va împiedica să iei decizii care îți vor împiedica în vreun fel creșterea.

Sfatul cosmic: nu vă grăbiți să acceptați noi oferte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *