Horoscop

Horoscopul zilei, 27 octombrie. Balanță, iubește versiunea de tine însuți care ești astăzi

Berbec (21.03 – 20.04)

Astăzi – și întotdeauna – nu ar trebui să vă certați cu oameni cu care vă aflați la niveluri intelectuale și educaționale diferite: vorbiți limbi diferite și, prin urmare, nu vă puteți dovedi nimic unul altuia.

Taur (21.04 – 21.05)

Nu abandonați eforturile îndreptate spre punerea în aplicare a ideii dumneavoastră, chiar dacă vi se pare că munca la ea nu avansează deloc: de fapt, rămâne să faceți un salt – un salt serios – și totul va fi finalizat.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Dacă prietenii vă sugerează să petreceți timp împreună, nu refuzați: o conversație la o cafea vă va aduce nu doar emoții plăcute, ci și utile – puteți afla informații foarte importante de natură profesională.

Cancer (22.06 – 22.07)

Horoscop Rac pentru 27 octombrie

Nu semnați contracte și nu încheiați înțelegeri pe termen lung: circumstanțele lor, după o vreme, s-ar putea schimba și profiturile s-ar putea transforma în mod neașteptat în pierderi.

Leu (23.07 – 21.08.)

Într-un salon de înfrumusețare puteți face orice procedură, cu excepția tunsorii – potrivit astrologilor, nu numai că nu va avea succes și va avea un impact negativ asupra aspectului dvs., dar vă va face și obiectul unor bârfe.

Fecioară (22-23 august/09)

Orice ai face în această zi, nu te grăbi: agitația nu te va ajuta să-ți atingi obiectivele – dimpotrivă, va crea obstacole care vor împiedica munca fructuoasă.

Balanță (24.09 – 23.10)

Nu ar trebui să vă abateți de la planul de acțiune planificat cu o zi înainte: dând peste cap programul, puteți intra sub presiunea timpului și să nu faceți tot ceea ce vi se cere astăzi decât să provocați nemulțumirea șefului.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Cei care se gândesc de mult timp să își deschidă propria afacere pot face primii pași pe acest drum: cel mai important lucru este să se decidă asupra conceptului și să realizeze un plan de afaceri competent.

Săgetător (23.11-21.12)

Ziua va crea condiții favorabile pentru a scoate “cozile” profesionale: este necesar să se facă o listă a neajunsurilor din ultima perioadă și să le aducem în minte sistematic și metodic.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Apariția unei vechi cunoștințe cu care nu ai mai vorbit de mult timp nu va fi întâmplătoare: această persoană îți va dezvălui un secret care te deranjează de multă vreme – aproape de când te-ai despărțit de ea.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Fii atent la semnele pe care soarta ți le va trimite în această zi: cuvintele cuiva, care ți se vor părea întâmplătoare, vor suna ca un răspuns la o întrebare pe care ți-ai pus-o în zadar în ultima vreme.

Pești (19.02 – 20.03)

În timp ce vă ocupați de sarcini importante – atât în profesie, cât și în viața personală – ascultați-vă vocea interioară, care nu doar va vorbi, ci va striga despre cum trebuie să acționați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *