Horoscop

Horoscopul zilei, 7 noiembrie. Berbec, ești mai aproape ca niciodată de linia de sosire!

♈ Berbec.
Crezi că viața ta este o poveste de eșec sau de sacrificiu? Te-ai înșela. Este povestea unui erou care se poate ridica din cenușă. Luați înapoi frâiele și începeți să vă conduceți viața din nou. Recuperarea căii tale în conformitate cu scopul tău va fi cel mai important subiect pentru tine.

Sfat cosmic: ești mai aproape ca niciodată de linia de sosire.

♉ Taur.
Dacă vei continua să faci ceea ce faci, vei obține aceleași rezultate. Dar dacă găsiți o soluție nouă pentru sarcini aparent familiare, vă așteaptă succesul. Este timpul să ieșiți din rutina obișnuită. De asemenea, în zilele următoare se vor ivi oportunități noi și interesante pe plan creativ.

Sfat spațial: Aceasta este șansa ta de a lua un nou început.

♊ Gemeni
Trebuie să vă asumați un risc. Trebuie să-ți asculți inima și să faci lucrurile care te sperie de moarte. Nu vei ști niciodată ce poți face dacă nu pășești în necunoscut. Spatele vă este acoperit în cazul în care vă împiedicați și cădeți brusc.

Sfatul cosmic: renunțați la prudență.

♋ Rac
Crezi că ai rupt tiparul, dar ai făcut-o cu adevărat? Nu vă lăsați trecutul să vă saboteze progresul pe care l-ați făcut astăzi. Este posibil să vă înșelați pe voi înșivă, dar această minciună este foarte ușor de descoperit.

Sfat cosmic: gândește-te la el ca la un test final.

♌ Leu
Nu vă fie teamă de acele sentimente mari, de acea dragoste mare, de lacrimile uriașe, de emoțiile crude și dezordonate și de intensitatea pasiunii și a cuvintelor voastre. Nu vă fie teamă să doriți întregul tort cu șapte straturi. Nu vă doriți o experiență mediocră, dar meritați mai mult.

Sfat cosmic: meriți toată prăjitura.

♍ Fecioară.
Acordă-te cu bătăile inimii tale. Începeți un dialog cu voi înșivă despre lucrurile importante. Întrebați-vă ce simțiți cu adevărat în legătură cu o anumită persoană sau situație. În momentele de tăcere, răspunsurile se vor deschide dintr-o situație complet neașteptată.

Sfat cosmic: Spune da lucrurilor care îți aduc bucurie.

♎ Balanță
Există momente în viața noastră când lumea așa cum o știm încetează să mai existe. Visele și dorințele pe care le nutream odată nu se mai încadrează în marea schemă a lucrurilor, și asta este în regulă. Profitați de această ocazie pentru a arunca pe fereastră toate manualele de reguli și explorați lucrurile nelimitate pe care le puteți realiza.

Sfat cosmic: Aruncă toate regulile inutile.

♏ Scorpion
Dacă ați căutat un semn pentru a face ceva ce v-ați dorit să faceți de mult timp, luați-l în considerare pe acesta. Încercarea de a fi productiv nu este recomandată. În loc să încercați să găsiți soluții pe termen lung și să creați modele de afaceri durabile, faceți-vă timp pentru dumneavoastră. Unii Scorpioni se pot simți copleșiți emoțional.

Sfat cosmic: În loc să planificați pentru viitor, concentrați-vă pe ziua de azi.

♐ Săgetător.
Sunteți una cu ritmul cosmic. Simțiți fluxul de energie. Iar această percepție a lumii te face să știi că totul se va aranja fără efort în zilele următoare.

Sfat cosmic: vei reuși să faci să funcționeze.

Capricorn
Întoarcerea în timp va fi o temă importantă pentru tine în acest weekend. Ia această nostalgie ca pe un semn că trebuie să te reconectezi cu anumite persoane din viața ta. Doar nu petreceți prea mult timp gândindu-vă la motivul pentru care lucrurile au decurs așa cum au decurs.

Sfat cosmic: Îți dorești să simți ceva familiar.

♒ Vărsător
A fost un drum lung și singuratic. Ai pierdut în dragoste de mai multe ori decât poți număra și încă plângi pentru ceea ce a trebuit să porți prin inimă. Așadar, luați timp pentru procesul de vindecare. Oferă-ți dragostea, grija și afecțiunea pe care ți le dorești din partea celorlalți.

Sfat cosmic: e timpul să te muți într-un spațiu nou.

♊ Pești.
Aceasta este o ocazie excelentă de a vă reconecta cu artistul interior, cu poetul interior, cu cântărețul și compozitorul interior. Este un moment în care îți poți oferi libertatea totală de a te exprima așa cum îți dorești cu adevărat. Eliberați-vă de ideea de perfecțiune și de nevoia de a-i mulțumi pe cei din jur. Forțându-vă propriile limite, vă puteți debloca potențialul ascuns.

Sfat cosmic: Creativitatea este cea mai mare formă de protest care există.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *