Horoscop

Horoscopul zilei de 14 octombrie pentru toate zodiile: Cea mai periculoasă zi din calendar

Cea mai periculoasă zi din întregul calendar lunar, a cărei energie negativă reprezintă un pericol grav. Starea de spirit va tinde spre zero, din cauza căreia relația dintre oameni – chiar complet străini poate duce la conflicte grave.

Berbec
Încearcă să eviți locurile aglomerate, chiar dacă este vorba de o întâlnire cu prietenii într-o cafenea sau de mersul la teatru – acolo te-ai putea trezi în mijlocul unui scandal, ceea ce cu siguranță nu-ți va îmbunătăți starea de spirit.

Taur
Dacă în această zi vă simțiți slăbit, ceea ce vă va împiedica să faceți lucrurile planificate, nu vă forțați să faceți nimic cu forța, și mai bine – odihniți-vă cum se cuvine, până la urmă, este o zi liberă în calendar.

Gemeni
Ar trebui să aveți mereu grijă la cuvintele pe care le rostiți, dar astăzi – mai ales: o afirmație neglijentă poate strica relațiile cu cineva din jur, mai ales este periculos să jigniți o persoană dragă.

Rac
Un proiect important la care lucrați este mai bine să îl amânați câteva zile, iar între timp să vă ocupați de treburi de rutină – casnice, o greșeală în care – spre deosebire de cele profesionale – nu va duce la consecințe grave.

Leu
Nu te băga între cei care se vor certa cu tine, chiar dacă ambele părți ale conflictului îți vor fi la fel de dragi: există posibilitatea să se împace și să te învinovățească pentru necazurile pe care le-ai trăit.

Fecioară
Mergând la cumpărături, faceți doar cele mai necesare, fără să cheltuiți bani pe lucruri de care vă puteți lipsi: modul de economisire rezonabil nu vă va lăsa fără buget.

Balanță
Nu purtați bijuterii scumpe, chiar dacă ocazia pare mai mult decât potrivită – există mari șanse să pierdeți un obiect de valoare sau să cădeți victima unor escroci.

Scorpion
O tensiune puternică care se va acumula dimineața poate duce la o cădere nervoasă până la prânz: singura modalitate de a preveni acest lucru este să vă reduceți comunicarea cu oamenii.

Săgetător
Nu este recomandat să efectuați tranzacții financiare – să împrumutați și să dați bani cu împrumut și să faceți cumpărături mari: rezultatul acestor activități va fi nereușit – banii vor fi aruncați la gunoi.

Capricorn
Chiar dacă simțiți că aveți sută la sută dreptate, nu intrați într-o ceartă, încercând să vă impuneți punctul de vedere asupra altei persoane – nu se va termina bine, dimpotrivă, vă va pune într-o poziție inconfortabilă.

Vărsător
Orice decizie pe care viața te va pune astăzi în față va fi corectă doar dacă vei avea încredere în intuiția ta – ea îți va spune singurul răspuns corect.

Pești
Nu plecați într-o călătorie, chiar dacă ați planificat-o de mult timp pentru acest weekend: nu va merge bine din start și vă va aduce iritare și nemulțumire în loc de plăcerea așteptată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *