Horoscop

Horoscopul zilei de azi 19 OCTOMBRIE. Săgetătorii vor avea parte de vremuri bune

Taur
Dacă până acum te-ai simțit restricționat de anumite blocaje, în sfârșit poți să începi să respiri ușurat, deoarece acestea au dispărut. Este un bun început de săptămână pentru a lua decizii și pentru a lăsa lucrurile bune să vină în drumul tău.

Gemeni
Astăzi este mai ușor să găsești lucruri în comun cu persoanele de lângă tine, dar ești si mai deschis să asculți opiniile celorlalți. Întâlnirile legate de serviciu se pot dovedi a fi productive, mai ales dacă nu vrei să renunți la ceva important, ci doar să ameliorezi niște aspecte.

Rac
Marele benefic Jupiter și Mercur, planeta comunicării, te ajută în acest moment să pui la punct anumite lucruri legate de casă, sau chiar legate de echilibrul dintre sectorul muncii și cel personal. Mercur te ajută să îți exprimi mai bine emoțiile și dorințele .

 Leu
Astăzi poate fi un început de săptămână foarte bun, mai ales că Mercur iese din poziția lui de retrogradare și te ajută să îmbunătățești niște relații cu anumiți oameni esențiali din viața ta, alături de care nu ai găsit foarte multe puncte comune în ultima perioadă de timp sau cu care ai avut divergente.

Fecioară
Săptămâna începe cu aspecte bune legate de comunicare și de lucrul în echipă. Poți descoperi că rutina este foarte importantă pentru a ajunge la scopurile pe care ți le dorești, iar dacă nu ai una e timpul să ți-o creezi.

Balanta
Începutul de săptămână se poate arăta unul bun, mai ales că începi să prinzi încredere în tine și să începi să fii mulțumit cu locul în care te afli în acest moment. Jupiter te ajută să fii creativ și poate chiar să ai parte de o oportunitate.

Scorpion
Câștigurile tale se pot îmbunătății, iar pentru asta ești cumva obligați să lucrezi mai mult să obții un bonus sau o promovare. Întâlnirile cu prietenii și cu familia spre seară îți vor aduce o stare de bine, acum când ai atât de multă nevoie de echilibru.

Săgetător
Începutul acestei săptămâni te poate face să simți o schimbare atunci când vine vorba de norocul tău în sectorul viselor pe care le ai legate de cariera ta și de conexiunile tale. Mercur în mers direct îți poate da curajul să apelezi direct la anumiți oameni care te pot ajuta.

Capricorn
Mercur și Jupiter sunt în mers direct, iar energia lor te va ajuta să treci mai ușor peste acele lucruri care nu au mers sau care te-au dezamăgit în ultima perioadă de timp. Acest început de săptămână te ajută să vezi lucrurile mai clar.

Varsator
Mercur și Jupiter sunt în acest moment sunt în mers direct, ceea ce înseamnă că unul îți aduce echilibrul mult dorit în relațiile cu cei din jur, iar celălalt oportunitățile de care ai nevoie în acest moment. Este un timp în care poți să asimilezi informații ușor poți să-ți îmbunătățești aptitudinile.

 Pești
În ultima perioadă de timp, Jupiter a fost retrograd, ceea ce înseamnă că poate nu ai avut atât de multă încredere în abilitățile tale sau în deciziile pe care ai vrut să le iei. Acum însă lucrurile s-au schimbat, iar tu ar trebui să ai încredere necesară să-ți începi proiectele. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *